» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Turcja » hotel sea sight - Alanya

hotel sea sight - Alanya

Dodaj opinię Opinie o hotelu Sea Sight

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Autor Treść
ELKA
Gość
A Buziaczki wielkie dla Ciebie ... i czekam na wytłumaczenie ostatniego akapitu ...

Wszelkie sprzey i metalowe rzeczy puszczają przez taśmę ... Ty przechodzisz przez bramki ... NAGO... żartowałam ... hi hi hi ... pojedynczo bez żadnych zbędnych rzeczy ...
Aha co do napoi to po przejściu przez odprawę warto się zaopatrzyć w alkohol na bezcłowej ... z resztą picie wtedy tez sobie możesz kupić ... i normalnie wnosisz na pokład ...
IP: 77.254.157.177
lols
Gość
hej, a jak z napiwkami? rozumiem ze zostawiamy paniom sprzatajacym pokoj 1 dolara co jakies 2 dni? a gdzie kladziemy? a jak z kelnerami- czy im tez trzeba cos zostawic?
IP: 80.48.195.160
ELKA
Gość
Z napiwkami jest też różnie jedni daja drudzy nie... DLa pań sprzątajacych zostawisz kaskę na łóżku - wtedy wezmą bo jak na stole to na pewno nie ruszą ... Co do kelnerów ja osobiście nie dawałam ... niektórzy w celu uzyskania "lepszego " drinka dawali cos do ich skrzyneczki - bo zarówno przy barze jak i w restauracji jest taka skrzyneczka na napiwki ... taka ogólna - także nie daje sie kelnerowi do ręki ...
IP: 77.254.157.177
hussi31
Gość
Dzis wlasnie wrocilam z Sea Sight Alanya jezeli macie jakies pytania to zapraszam, moze wiem cos czego nasza Boska Ela nam nie wyjasnila, pozdrawiam :)
IP: 83.27.3.32
canibus78
Gość
Cześć hussi31;-).....wylatuję z dziewczyną za tydzień i wciąż nas niepokoją kiepskie opinie na temat plaży przy hotelu. Czy rzeczywiście jest aż tak słaba?? No i drugie pytanie....może trochę głupie....jak z pogodą....rozumiem że na pewno dopisała...ale mnie interesuję czy idzie wytrzymać w tym upale, jak sobie najlepiej z nim radzić i w których godzinach najlepiej przebywać na plaży( mamy raczej blada karnacje na razie i nie chcemy się "zjarać" już pierwszego dnia;-)). Doradż może jakie filtry stosowałaś na początku?
IP: 217.98.76.95
hussi31
Gość
Witam! Plaza faktycznie przy hotelu jest zwirowa i bardzo goraca, ale wystarczy ze pojdziesz kawalek dalej w prawo lub w lewo i juz jest troche inaczej. Pogoda oczywiscie ze dopisala a co do upalu to przy naszym klimacie do ktorego jestesmy przyzwyczajeni uderzenie goraca w pierwszej chwili jest nie do wytrzymania ale po 2 dniach ta temperatura nie byla juz tak uciazliwa zwlaszcza po 16. Ja uzywalam filtra 30 a i tak sie opalilam, jesli macie naprawde jasna karnacje polecam filtr 50 ale kupcie go w Polsce bo tam to jest bardzo drogie, a na pierwszy dzien polecam nasz hotelowy basen a potem plaza plaza i jeszcze raz plaza najlepiej w godzinach 14-17 bo juz tak slonce nie piecze. Jakby co to pytaj o co chcesz.Pozdrawiam
IP: 83.27.3.32
mika150
Gość
A co możecie powiedzięc na temat alkoholu podawanego w hotelu.Czy jest gdzieś blisko sklep z alkoholem i w jakich jest cenach.
IP: 79.163.112.148
canibus78
Gość
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź hussi31;-). Na pewno w filtry zaopatrzymy się w Polsce. W zasadzie już kupiliśmy jeden 35 i jeden 20. Ale z tego co słyszę to ten 20 zostawimy sobie chyba na sam koniec imprezy a jutro na zakupy i dokupimy jeszcze kilka 35;-). Wiem że wcześniej pisała o tym Elka....ale TY wróciłaś w zasadzie dziś więc masz najświeższe informacje więc mam nadzieje że nie będzie to dla Ciebie zbyt irytujące jak zadam jeszcze kilka pytań;-). Mianowicie chodzi mi o samą podróż samolotem.....ostatnio tyle tych katastrof było....no i jestem ciekaw jak przebiegał sam lot?? Poza tym co Ty byś poleciła z wycieczek no i jak wygląda nocne życie w Obagol....bo rozumiem że w Alani jest gdzie się zabawić. Może odwiedziłaś jakieś fajne miejsca które mogła byś polecić??
ELKA
Gość
ALKOHOL TAM NA MIEJSCU BARDZO DROGI GDYŻ NAJTANSZE CO WIDZIELIŚMY TO KOSZTOWAŁO COŚ 10 EURO TAKŻE MOIM OSOBISTYM ZDANIEM TO WARTO ZAOPATRZYĆ SIĘ PRZY WYLOCIE NA BEZCŁOWEJ... JAK JEDZIECIE PACZKĄ TO TYM BARDZIEJ...

ALKOHOL W HOTELU TAK JAK MÓWIĘ ... CHRZCZONY WODĄ - NO POZA PIWEM I WINEM... ALE PRZYNAJMNIEJ MOŻNA POWIEDZIEĆ : " WIESZ MY TAM PILIŚMY OD RANA DO NOCY ..." A PRZY TEJ TEMP. TO NAPRAWDĘ MOŻNA SZYBKO ZŁAPAC HUMOREK POMIMO MAŁYCH PROCENTÓW... TERAZ TAM UPAŁY PONAD 40 STOPNI WIĘC JESZCZE BARDZIIEJ TRZEBA UWAŻAĆ...

CO DO GORĄCA MOIM SPOSOBEM NA PIERWSZE DWA DNI BYŁO PRZEBYWANIE NON STOP W WODZIE...POZA TYM WARTO MIEĆ COS NA GŁOWĘ - JA MIAŁAM CHUSTECZKĘ KTÓRĄ NA OKRĄGŁO MOCZYŁAM - MI TO WYSTARCZAŁO - ZAZNACZAM ŻE JA MAŁO CO BYŁAM W CIENIU... ALE JA UWIELBIAM SŁONECZKO I GORĄCO ... WIĘC ... MUSZĘ TAM SZYBKO WRÓCIĆ ...HM ...
IP: 77.254.147.159
hussi31
Gość
Nie jest to dla mnie inrytujace sama sie polecilam :) Co do podrozy samolotem lecialam pierwszy raz wiec balam sie okrutnie co okazalo sie niepotrzebne, fakt dalo sie odczuc zmiany cisnienia przy starcie i ladowaniu ale guma do zucia i przelykanie sliny wystarczylo. Wycieczki hmm napewno nie dajcie sie namowic na wycieczk od rezydenta bo przeplacicie ja moge polecic biuro Minister Tour (skrecasz w lewa strone z hotelu i idziesz okolo 100m) maja przystepne ceny do stargowania a takze polskiego pzewodnika, jesli nie masz ochoty na calodniowy wypad jeepem i taplanie sie w blotku i wodzie polecam 3 godzinna wycieczke Jeepem po Alanyi tj. wzgorze Kale, plaza Kleopatry i panorama Alanyi a ze jest ona o 17 jest troche chlodniej, procz tego polecam laznie turecka Hamam ale tylko w pierwszy lub ostatni dzien poniewaz jest to lekki wysilek dla skory a jesli jestes spieczony bedzie sprawialo ci to bol, a reszta wycieczek to wedle gustu nie podobal mi sie naprzyklad rejs statkiem bo to odchorowalam :( Co do zycia w Oba to trwa ono od samego rana ok.7-8 do poznego wieczora ok.3 rano wszystko gasnie, mozna uslyszec turecka muzyke przejsc sie po deptaczku a jesli traficie na dobrych animatorow to zabiora was na dystkoteke od 23-30 do 3 rano, bus z pod hotelu do klubu i z klubu do hotelu, oni sa z wami w srodku wiec krzywda sie nie stanie z reszta nie ma tam zadym a sam klub.... ahh nie do opisania bylo pieknie super i wogole wystarczylo tylko zaplacic 6 euro za wstep a alkohol jesli jedziesz grupa to zlozcie sie na flache w srodku lub akwarium (akwarium wielka szklana kula wypelniona roznymi alkoholami z duza iloscia slomek). takze nudzic sie nie bedziecie. Pozdrawiam
IP: 83.27.17.121
ELKA
Gość
hussi31
WY PŁACILIŚCIE ZA WEJŚCIE NA DISCO - JESTEM ZASKOCZONA BO MY NIC NIE PŁACILIŚMY... A W KTÓRYM KLUBIE BYLIŚICE?BO MY W BELMANIE... I POTWIERDZAM CAŁKIEM INNY KLIMAT NIŻ U NAS W POLSCE...
IP: 77.254.147.159
hussi31
Gość
Tak niestety placilismy ale mielismy drinka w cenie no i oczywiscie przejazd w te i z powrotem, a bylismy w dyskotece gdzie byl basen piana party i dwa pietra w jednym, jesli przypomne sobie nazwe dam znac,pozdrawiam
hussi31
Gość
ha przypomnialo mi sie Auditorium club Alanya bylo super.
canibus78
Gość
Dzięki. Myślę że na pewno będziemy się dobrze bawili;-). Powiem szczerze że byłem napalony na ten rejs statkiem.....ale jeśli tak kołysze to jeszcze to przemyślę (bo jestem pewien że też bym to odchorował (mam chorobę lokomocyjną).No ale może jakiś awiomarin pomoże;-)
ELKA
Gość
JEŻELI CHODZI O GREEN CANION TO TAM NIE KOŁYSZE ... JA TEŻ NAWET W SAMOCHODZIE MAM PROBLEMY ... ALE NA STATKU NIC MI SIĘ NIE DZIAŁO ... A WIDOKI NAPRAWDĘ PRZECUDOWNE ...
... NO CHYBA ŻE MÓWICIE O INNYM REJSIE STATKIEM ...
IP: 77.254.132.62
hussi31
Gość
A ja mowie o rejsie Boat Tour gdzie plywa sie po wybrzezu Morza Srodziemnego z zatokami i jaskiniami, tam naprawde bujalo...
IP: 83.27.36.101
ELKA
Gość
A NO TAK.. PO MORZU JUŻ NIE JEST TAK SPOKOJNIE ... A AVIOMARIN MOŻE NIE DZIAŁA NA KAŻDEGO ... LEPSZY SPOSÓB TO CHYBA ZE 4 DRINKI PRZED WYPŁYNIĘCIEM ...
IP: 77.254.132.62
...
Gość
a jak jest z wyzywieniem w dzien przyjazdu? powiedzmy ze bedziemy tam dopiero ok. 24 , wiec zostaniemy bez jedzonka?
ELKA
Gość
My przyjechaliśmy koło 17 więc mieliśmy kolację o 19.30... Natomiast o północy jest zawsze zupa ... w sumie byliśmy na niej tylko raz ... najczęsciej pomidorowa i jeszcze jakaś druga...
IP: 89.230.102.95
hussi31
Gość
tak potwierdzam z ta zupa, jest ona od 24 do 1 rano wiec sie zalapiecie, a jesli przyjedziecie to mysle ze wydluza wam ten czas, bylam swiadkiem jak goscie przyjechali ok.2 i dostali jesc, nie denerwujcie sie bedzie ok.
IP: 83.27.4.96
tomi
Gość
czesc ja z zona lece 29 lipca z warszawy gg 6121299 pozdr
IP: 80.51.118.69
meko
Gość
Ela odpisala ze miala przy sobie leki i nie zwrocili jej uwagi, a jak inni? czy wam zwracali uwage jak mieliscie leki przy sobie? p.stym co leca 29 lipca z warszawy przesuneli lot z 15 cos na 10.15
meko
Gość
aa i ile godzin trwa lot?
sea
Gość
Hotel przepiękny naprawdę plaże rewelacja z windy do plaży 13 było tylko 5 minut troszkę trzeba czekać bo w tej turki jerzdrza jak chcą na klakson . My mieliśmy widok na morze i góry bardzo pięknie jedzenie Rewala nic nie potrzeba więcej. O WYCIECZKI chodziliśmy do ministra 50 m super biuro Turczyk Piotrek nas obsługiwał pojechaliśmy do green kanion jest to rewelacja tama 7 pod względem na świecie 1 dzień jest tam spotkanie z alfa sitaru i straszą żeby nie jeździć na te wycieczki ale alfa star bierze więcej z ministra płaciliśmy, 29 euro a tam więcej dziecko z ministra do lat 12 ma zniżkę wiec się opłaca tez jest wycieczka za 10 euro po Antyli wjazd na gore jeepem safari super jest przejażdżka opłaca się z Sun Express bardzo przyjemnie się leciało polecam Alana ;)
IP: 213.199.218.163
magda
Gość
Hej. Czy do samolotu mozna wniesc kanapki?:D
IP: 85.222.86.84

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Forum turystyczne » Turcja » hotel sea sight - Alanya

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij