| Autor |
Treść |
|
BASIA BASIA
|
|
|
Gość
|
Witam Prosze o opinie co do w/w biura i pobytuu w Nei Pori. My wybieramy się we wrześniu. IP: 83.22.114.105
|
|
Basia Basia
|
|
|
Gość
|
Czy Ktoś był z tym biurem w Nei Pori ???? IP: 83.238.5.206
|
|
gość
|
|
|
Gość
|
a kto pojedzie z biurem o tak symbolicznej i jednoznacznej nazwie?  IP: 95.158.99.152
|
|
Grecja
|
|
|
Gość
|
Biuro jak biuro ha ha nazwa nie wiele wnosi  ) TĘCZA jest z Bielska Białej IP: 83.238.5.206
|
|
tomex
|
|
|
Gość
|
byłem z tego biura i jestem zadowolony miła obsługa pani rezydentki i całkiem dobrze wyposażone pokoje polecam IP: 109.95.144.37
|
|
Oszukany
|
|
|
Gość
|
Dziś wróciłem z pięknej miejscowości Nei Pori. Miejscowości, restauracje, morze są wspaniałe, ale Willa? Filio? to jest tragedia. Przygoda z Willa Filio zaczęła się od mydlenia oczu przez kiepsko kłamiącą i sztuczną Basie.. tyle superlatyw w tak krótkim czasie, można pomyśleć, że przyjechało się do 5-cio gwiazdkowego hotelu. Rzeczywistość jest niestety inna, pokoje to okropny brud i smród, dostaliśmy nieposprzątany pokój. Piasek, robaki, pajęczyny, włosy w łazience, brudne naczynia i przede wszystkim okropny i nieustający smród w łazience. Szafki kuchenne oraz szafy w pokojach wypełnione zapachem stęchlizny, niedziałająca telewizja, kilkugodzinne braki w dostawie padu spowodowane wadliwą instalacją elektryczną, grzyb na całym obwodzie brodzika, cuchnące poduszki, nie dające się zamknąć okno w kuchni, obrzydliwe koce. Kupuje się pokój z klimatyzacją, a na miejscu okazuje się, że jednak jej nie ma, a jak jest to i tak niesprawna! "Panie" rezydentki oszukują, używają dziecinnych wymówek, uciekają od odpowiedzialności. Nikomu nie polecam tego budynku i takich obłudnych rezydentek. IP: 83.3.96.234
|
|
Basia Basia
|
|
|
Gość
|
To co piszesz jest po prostu odrażające..i przykro że tak się dzieje.. a więc pozostaje unikać Filio  ( IP: 83.238.5.206
|
|
Luca
|
|
|
Gość
|
Witam, byłem z rodziną w Nei Pori willa Maria z Tęczą. Pokoje czyste duże i przestronne wielki balkon na którym jadaliśmy śniadanka. Gorąco polecam  Miasto nie za duże ale świetne restauracje - polecam tą z białym rowerem przy stolikach. Po obiedzie dostawaliśmy darmowy deser. Woda bezpłatna i czysta - można pić z kranu bo jest doprowadzana z ujęć z masywu Olimp. Minus komary ale wystarczy Mugga i moskitiery. Bardzo bezpiecznie. Jeśli macie więcej pytań zapraszam. fakcy@op.plIP: 83.19.48.26
|
|
Barbara
|
|
|
Gość
|
Witam,bylismy z Mezem w Nei Pori w wili Filio( od 6 czerwca) i czytajac poprzednia opinie to tak wyglada jak bysmy Panie mieszkali w innym zupelnie domku.My mielismy bardzo ladny apartament z niewielka kuchnia ,ale zupelnie wystarczajaca, czyste naczynia, toaleta jak na Grecje i ta kategorie to niezla. Widzielismy w Filio jeszcze pare pokoi bo zaprzyjaznilismy sie z sasiadami i wszystkie byly bardzo ladne i Wszyscy byli zadowoleni. Mankamentem byly komary,ktorych jest pelno w calej miejscowosci. Panie Rezydentki Asia i Barbara bardo mile i uczynne- pozdrowienia i podziekowania dla Nich. Mieszkalismy w Apartamencie 5 osobowym na samej gorze- przepiekny widok. Podziekowania rowniez dla kierowcow-mimo tak dalekiej drogi zawsze usmiechnieci, autokary dosyc wygodne (siedzielismy przedostatnim miejscu z tylu, ale nie bylo zle. W przyszlym roku obowiazkowo jedziemy do Grecji z Tecza. Pozdrawiamy naszych znajomych poznanych na Wakacjach Barbare i Zygmunta( Zygmunt jak Twoje golebie czy dowiozlez piasek morski dla nich? IP: 79.163.206.140
|
|
Grzesia
|
|
|
Gość
|
A gdzie willa Filio jest polozona? /np w stosunku do Marii/ Czy jest to podobny dystans do plazy? Czy ten aparatment 5 os. posiada markizy albo rolety?
Bylismy w zeszlym roku w Marii i bylismy prawie w 100% zadowoleni. Jedynie lazienka pozostawiala wiele do zyczenia. Ale z kolei nasi sasiedzi mieli lazienke w porzadku. IP: 80.50.23.146
|
|
agat
|
|
|
Gość
|
Ja niestety musze przylaczyc sie do tej zlej opinii o Fillio w Nei Pori. Wrocilam tydzien temu, wlascicielka okropna, niemila, bezczelna, nawyzywala nas na koniec od polskich mafii i "malak" co po grecku znaczy k... Panie rezydentki faktycznie bardzo mile, ale kompletnie niepomocne w razie problemow, miedzy innymi z wlascicielka, z ktora kompletnie nie dalo sie porozumiec, mimo checi i staran. Pani Basia i Asia tylko obiecywaly, ze zalatwia sprawe i ...... nic. Po 4 dniach prosb o interwencje nie pozostaje mile wrazenie, czlowiek zaczyna sie czuc jak intruz i w cudownej willi i u rezydentek. A jesli pokoje ktos mial czyste, to moze dlatego ze poprzednicy posprzatali, bo na wlasne oczy widzialam jak wlascicielka z pomoca 6 apartamentow posprzatala w ciagu 30 minut - chyba to o czyms swiadczy. IP: 150.127.225.248
|
|
alex
|
|
|
Gość
|
A co powiecie Państwo o apartamentach Katerina? Byliśmy z żoną w zeszłym roku w Chrisa - całkiem przyzwoicie to wyglądało. Ciekawi nas jak będzie wyglądała Katerina? Pył ktoś z Państwa we wspomnianym apartamentowcu? Pozdrawiam IP: 83.30.72.80
|
|
Zdziwiona
|
|
|
Gość
|
Tyle ludzi narzeka, że Nei Pori to taki " betonowy twór" że nie ma zieleni itp. Tymczasem , w Parali jest o wiele więcej zabudowy i bazy dla turystów (hoteli, apartamentów, sklepów itp.) więc nie wiem skąd ktoś wysówa takie opinie. Dziwi mnie fakt, że ludzie wydając 800 zł na przejazd i pobyt mają żal, że biuro ich nie zabiera do miejsc z widokiem jak na Florydzie  ) palmami i móstwem zieleni. Logiczne jest że jak jest miejscowość turystyczna to na pewno będzie dużo budynków. Gdzies tych turystów trzeba pomieścić. Moi drodzy jeśli marzy wam się coś na prawdę z widoczkiem to wybierajcie oferty za 3 tyś i więcej !!!! Nei Pori ma jedną z najpiękniejszych plaż. Byłam na niej 2 razy w życiu i strasznie mi się podobało. Nei Pori posiada bardzo dobrą baze wypadową do zwiedzania na własną rękę. Jest nowoczesny choć malutki dworzec kolejowy. Pociągni mkną 180 km/h. Są autobusy. Można pojechać w różne miejsca. Nie wiem jak jest ze sklaepami i tawernami, bo az tak dobrze się nie oriętuję. Byłam w Paralii i Leptokarii a w Nei Pori tylko na wycieczki. W każdym bądż razie plaża tam jest najładniejsza. Woda najczystsza. Dla mnie supwer. IP: 83.22.88.22
|
|
Barbara
|
|
|
Gość
|
Witam ponownie.Pisalam juz poprzednio, ze w wili Filio nie mielismy zadnych problemow. Wyjezdzajac wynieslismy smieci, umylismy wszystkie naczynia, staralismy sie po sobie zostawic porzadek. Wiem ze bylismy na wczasach, ale korona z glowy nam nie spadla.Mysle ze tak krytyczne zachowanie Wlascicielki bylo odreagowaniem na zachowanie ludzi w pokojach. Przykro powiedziec ale sa ludzie ktorzy maja ta mentalnosc ze jezeli to nie moje mieszkanie to moge tam robic co mi sie podoba- lacznie z dewastacja. Do tego dochodzi picie alkoholu i imprezki do bialego rana , nie baczac czy przeszkadza to sasiadom. Zycze Wszystkim milego urlopu, wspanialego morza ale najbardziej milych sasiadow. IP: 79.163.187.165
|
|
gosc
|
|
|
Gość
|
Witam jadę do Nei Pori we wrześniu i jestem przerazona tymi opiniami ,w biurze powiedziano mi ze willa Filio jest po remoncie.Czy naprawdę jest tam tak okropnie? IP: 83.30.48.74
|
|
BASIA
|
|
|
Gość
|
A którego wrzześnia się wybierasz ? My 10.09.2010 mój mail: bkmt@op.plIP: 83.22.99.254
|
|
kasia
|
|
|
Gość
|
Byłam w Nei Pori dwa razy, nie znam wilii FIlo ale poniekąd muszę zgodzic się z Barbarą.Chodzi mi o Krytyczne zachowanie właścicielki.W zeszłym roku byliśmy w wili Chrisa,dojechalismy z samego rana koło 6,o godzinie 8 rano z pokoi wysypali sie poprzedni wczasowicze,przyszli właściciele i zaczęli sprz atac.Ludzie gdybyscie widzieli co po sobie zostawiły trzy młodziutkie dziewczyny-to aż strach pisac.Właścicielka wyniosła trzy duże worki pustych butelek po alkoholu -z niektórych z nich -uwaga -rozleawał się mocz po podłodze  Pokój był brudny ,zasikany i zalany wóda.Kobieta sprzątała kilka godzin.Ludzie niedziwcie sie czasem właścicielom-ja sama widząc cos takiego dostałabym szału,jak pewnie wiekszośc z Was,gdybysmy mieli sprzatac po takich ludziach. IP: 195.114.177.150
|
|
gosc
|
|
|
Gość
|
My jedziemy 04.09.2010 do wili Filio moze ktos jedzie w tym terminie IP: 83.26.45.254
|
|
:) :) ;)
|
|
|
Gość
|
10 września albo Maria albo Filio gg 7906414 IP: 83.22.103.182
|
|
Stokrotka 27
|
|
|
Gość
|
Kto wybier aię z Nami, a kto właśnie wrócił ?? Jakie wrażenia ???
Impreza pobytowo -objazdowa z Tęczą IP: 83.22.104.201
|
|
wczasowicz
|
|
|
Gość
|
Wróciłem 21.08. z Nei Pori. Biuro "Tęcza"-ok, wszystko było w porządku, wg oferty. Pobyt w willi Maria też ok, pokoje czyste, wyposażenie skromne, ale wystarczające. Właściciele mówią po niemiecku, więc można było pogadać, życzliwi. Reagują na zakłócanie ciszy nocnej (24 -  i sjesty (14:30-17:30) dość ostro. To dobrze, bo młode towarzystwo sąsiadujące z nami nie respektowało ciszy i właścicielka wyręczała nas interweniując. Jedyny mankament pobytu to BRUDNA PLAŻA. Nie sprzątają jej, pełno niedopałków, właściwie siedzi się na petowisku. Ale może - wspaniałe. Rezydentki: Asia - przemiła, życzliwa, rozmowna. Basia - oschła, zasadnicza. IP: 195.225.248.238
|