» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Dodaj nowy temat Odpowiedz

Strona: « < ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... > »

Autor Treść
asid
Gość
do Sabi
Ja(żona i 2 dzieci 7 i 9 lat) wydałem w 14 dni 750 euro ale to razem z bardzo dużą ilością alkoholu (byliśmy ekipą 15 osób), zakupami dla żony (buty itp bo są cudowne tam), aquapark (50 euro). W Varnie (delfinarium) nie byłem ale podejrzewam, że co najmniej 50-60 euro Cię wyniesie, w Stambule też nie byłem. Na dyskotece alkohole są drogie - w przeciwieństwie do sklepów i restauracji. Ogólnie Rawda jest bardzo tania. Reasumując to pewnie 500 euro może Ci wystarczyć. Jedzenie w Napoli polecam szczególnie, wymianę kasy u Mietko - właściciela Napoli. Weź ze sobą euro. Koniecznie z Mietko pogadaj to przesympatyczny czlowiek i pozdrów go ode mnie Andreja z Warszawy.
IP: 94.75.112.9
pati
Gość
prawiebułgarka napisał
ja jade z chlopakiem do hotelu elwira .19.08 mamy wyjazd z lodzi o 3 w nocy. Jestem bardzo ciekawa ile bedzie trwal podroz i na jaka pogode trafimy. jedzie ktos jeszcze?? ;)

ja jade z chlopakiem do tego samego hotelu..ale z katowic:D juz jutro!:D
IP: 109.95.238.204
jaaa
Gość
z tego co wiem to pogoda ma byc :) no a podróż to trzeba liczyc 30 godzin jak nic :)
IP: 79.186.179.108
Bruce
Gość
pati napisał
prawiebułgarka napisał
ja jade z chlopakiem do hotelu elwira .19.08 mamy wyjazd z lodzi o 3 w nocy. Jestem bardzo ciekawa ile bedzie trwal podroz i na jaka pogode trafimy. jedzie ktos jeszcze?? ;)

ja jade z chlopakiem do tego samego hotelu..ale z katowic:D juz jutro!:D

Ja z żonka tak samo, tylko że najpierw musimy dojechać do Katowic ze Szczecina,
także wyruszamy już za dwie godzinki pociągiem
IP: 83.21.124.160
prawiebułgarka
Gość
no^^ to widze ze osoby z forum jada i szykuja sie;) dobrze ,ze sie wyrwe z lodzi bo pogoda taka sobie;p
IP: 83.26.238.47
ghost
Gość
A ja jadę do Istambułu super wycieczka i super wspomnienia.
IP: 87.205.134.47
do asid
Gość
dziękuje bardzo za konkretną i rzeczową odpowiedź, nareszcie ! pozdrawiam i pozdrowię kogo trzeba:) wyjeżdżamy 29.08 mam nadzieję że pogoda dopisze.
IP: 178.182.13.65
ewa
Gość
Ja z rodzinką lecę 02.09 z Katowic. Będę w Rawdzie czwarty raz ale pierwszy raz we wrześniu. Obawiam się o pogodę. Nie lecę z żadnego biura wszystko załatwiałam sama. Jadę do hotelu Benito. Może ktoś był w tym hotelu?
IP: 79.163.196.180
rafał
Gość
kasia napisał
Hej:) Czy ktoś się wybiera do Rawdy w terminie 8-22 września?:) W poniedziałek chcemy załatwić sobie wszystkie formalności, jedziemy z ok service do apartamentu NAPOLI:)

hej ja bym chętnie się tam wybrał ale na tydzień tylko nie wiem z jakiego biura w miarę za rozsądną cenę pozdrawiam możne mi coś podpowiesz ?
IP: 79.187.31.10
artur
Gość
ktoś się wybiera do ravdy w terminie 10.09-23-09.2010??? my jedziemy ekipa z AWF wrocław. pzdr
IP: 89.228.226.21
Magda
Gość
Ewo,ja dwukrotnie byłam we wrześniu.
Pogoda była super.
Nie było już takich upałów,a i tak jak na nasze warunki gorąco... :)
My właśnie jutro wylatujemy z Katowic i też sami sobie organizujemy przelot i hotel :)
Niestety twojego hotelu nie znam :(
Pozdrawiam Magda :)
IP: 83.4.235.200
rafał
Gość
artur napisał
ktoś się wybiera do ravdy w terminie 10.09-23-09.2010??? my jedziemy ekipa z AWF wrocław. pzdr

hej w jakim będziecie hotelu? jadę sam wiec szukam ludzi polaków żeby było do kogo się odezwać
IP: 78.8.87.197
Ania
Gość
a jedzie ktoś 1.09 z ok servives?
IP: 109.243.61.119
artur
Gość
rafał napisał
artur napisał

hej w jakim będziecie hotelu? jadę sam wiec szukam ludzi polaków żeby było do kogo się odezwać

my bedziemy rozrzuceni w kilku miejscach, gdzie konkretnie - nie mam pojęcia...
IP: 89.228.226.21
sasha
Gość
ja jade z dziewczyna 11.09-23.09 z OK Services hotel Elwira !!!!!!!
IP: 89.200.167.181
Bruce
Gość
a ja wlasnie jestem :) pozdro dla tych co planuja dopiero sie tutaj wybrac. Warto
IP: 95.42.179.114
myszkaa
Gość
Witam wszystkich! ja jade do rawdy w poniedziałek 23 sierpnia z firma Oskar z wrocławia do hotelu Cristal.czy ktos jedzie w tym terminie?
IP: 78.8.157.169
domii
Gość

hej ja bym chętnie się tam wybrał ale na tydzień tylko nie wiem z jakiego biura w miarę za rozsądną cenę pozdrawiam możne mi coś podpowiesz ?

ja poleam biuro funclub sama z niego jade do Rawdy maja rozsadne ceny ok 800 zł za 9 noclegów w hotelu z basenem i przejazd autokarem , z wielu miast wyjezdzaja
IP: 85.221.204.190
domii
Gość
post wyzej jest do uzytkowanika rafał :)
IP: 85.221.204.190
sasha
Gość
a kto jedzie w terminie 11.09-23.09??hotel elwira
IP: 89.200.167.181
Greg
Gość
Hello. Nie polecam OK Services! Ja właśnie wróciłem z narzeczoną z Bułgarii ze słonecznego brzegu (niedaleko). Było dwoje rezydentów Ronald i Justyna którzy mieli pod sobą z 15 hoteli :o może to było problemem. Nie doinformowani pomoc znikoma ale na szczęście nie potrzebowaliśmy ich zbyt często.

Najgorszy był powrót! Podjechał po nas autokar z godzinnym opóźnieniem i okazało się, że zostały dwa miejsca... jedno na początku drugie na samym końcu :/ (wspominałem już że byłem z narzeczoną?) od Justyny dostaliśmy informację "miejsca tak jak przyjechaliśmy". JAAASNE! Totalna roszada a w dodatku znalazły się 2 nadmiarowe osoby (nie wiem skąd - znajomości?). Gdy ze złością zapytałem dlaczego mamy siedzieć osobno i nie na tych samych siedzeniach dostałem odpowiedź.... UWAGA: "Rezerwowaliście pobyt w słonecznym brzegu nie w autokarze :o. Czytałem wypowiedzi, że rodziny były dzielone na autokary 2 osoby w jednym i dwie w drugim, stwierdziłem wtedy taaaa jasne... Teraz myślę, że te opinie są prawdziwe! Kierowcy potwierdzili takie sytuacje. A poza tym komu chciało by się pisać złe rzeczy skoro miało by być fajnie i bez problemów?

Reasumując:
Nigdy więcej nie skorzystamy z usług OK Services!!! byłem już pare razy z innych biur i nie miałem takich problemów.
IP: 84.205.190.145
Rafał
Gość
domii napisał
post wyzej jest do uzytkowanika rafał :)

dzięki za informacje a kiedy Jedziesz? w jakim terminie i do jakiego hotelu odezwij się na gg jak możesz 22517053
IP: 78.8.95.119
Laura
Gość
wczoraj wraz z Moją drugą połówką wróciłam z Hotelu Elwira, oczywiście biuro OK SERVICE.
I nie wiem skąd takie negatywne opinie. Wiadomo - nie zawsze wszystko jest idealnie i jakieś wpadki się zdarzają ,ale u Nas w autokarze nie rozdzielali z nikim nikogo, pomoijając fakt kilku turystów którzy widząc autokar i rezydenta pod hotelem zostali tam a my wraz z innymi osobami musielismy jechać kolejny raz żeby wziąśc tych co jedank mieli jechać z Nami i jeszcze pretensje ,że miejsca nie tak .. Pff, żenada ;]
Jesli ktoś ma jakieś pytania z chęcią odpowiem, podeślę zdjęcia ; )
No stress, nie ma co się bać, to w końcu urlop ; )
Pozdrawiam
IP: 193.59.121.234
kiki
Gość
Greg piszesz to na każdym forum,daj spokój człowieku./
IP: 87.205.138.9
adrian
Gość
czy ktoś jedzie 17 września do ravdy
IP: 91.189.0.202

Odpowiedz

Strona: « < ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... > »

Szybka odpowiedź
Użytkownik

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie