» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Single na wakacjach

Single na wakacjach

Strona: « < 1 2 3

Autor Treść
Domi
Gość
poszukuję koleżanki na wylot do Turcji w jak najszybszym terminie. mam 18 lat i nie chce lecieć sama. domi63@op.pl lub gg: 3059795
IP: 83.8.66.10
Użytkownik
Turcja - tak :D
IP: 195.225.246.48
Gdańsk
Gość
Jest ktoś chętny na urlop w ciepłych krajach po 11 września? Jestem z Gdańska, mam 26 lat, w tym roku urlop spędzam sama, więc szukam współurlopowiczów na wyjazd :) Może być objazdówka, ale generalnie na tydzień, bo zostawiam psa pod opieką.
Pozdrawiam. Prośba o kontakt na maila: sokzzuka85@gmail.com
IP: 79.189.110.139
KRZYSIEK
Gość
WŁASNIE MYSLAŁEM O MILYM URLOPIE PO 11 WRZESNIA
IP: 78.8.163.230
Magda
Gość
Hejka, Szukam współlokatorki na wyjazd wypoczynkowy na Wyspy Kanaryjskie po 11 września. ALL inclusive, opalanie, lenistwo, szaleństwo, cudne widoki, drinki z palemkami:) piszcie dziewczyny. Ja lat 27, rozrywkowa, towarzyska,100% hetero, z Leszna: email anglokorepetycje@interia.pl
IP: 109.243.162.108
Gabi
Gość
hmm ... ja nie mam z kim lecieć, ale rozpatrywałam opcję Turcji ... :P
IP: 87.205.164.83
Karol
Gość
Gabi napisał
hmm ... ja nie mam z kim lecieć, ale rozpatrywałam opcję Turcji ... :P

Hej, w poniedzialk 19.09.2011 wybieram sie do Turcji- gdzie dokladnie to jeszcze do ustalenia. Jezeli jestes zainteresowana to sie odezwij na maila. Mam 28lat, normalny facet, wyjazd bez podtekstow- po prostu we 2 jest taniej i ciekawiej:)
pozdrawiam Moj mai: egipthurghada@o2.pl
ps foto mile widziane oraz kilka info o Tobie- skad jestes, wiem, czym sie zajmujesz, palisz? itp
pozdro:)
IP: 80.51.105.53
tomi
Gość
szukam towarzyszki na pozne wakacje w ciepłych krajach:)
nie jestem sponsorem nie szukam sponsorki:) jestem kulturalnym facetem w wieku 30 Lat:)
lubie dobra zabawe...
maro123123@o2.pl
IP: 83.26.178.55
maiami
Gość
Szukam kogos na wspolny, tygodniowy wyjazd, Egipt, Kanary... Kazdy placi za siebie. Termin wyjazdu koniec pazdziernika/ poczatek listopana. Miejsce wylotu dla mnie bez znaczenia. Ja K32. maiami69@wp.pl
IP: 195.198.40.67
Lirene
Gość
Lubię wycieczki i nie przeszkadza mi, że wybieram się sama. Dzięki temu moge robić co mi się podoba, a cenię sobie bardzo taką niezalezność. Uwielbiam wyjazdy, zwykle korzystam z ofert allinclusive, bo lubię odrobinę luksusu i beztroski.
IP: 89.78.5.25
Andrzej
Gość
witam
Poszukuje chętnych na wyjazd bardziej egzotyczny i dalsze strony jak np Tajlandia, jak wiadomo większym gronie sympatyczniej nie jak w pojedynkę..Pozdrawiam andrzej8206@wp.pl
IP: 92.251.169.250

Strona: « < 1 2 3

Forum turystyczne » Single na wakacjach

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij