» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » LEPTOKARIA 2009 grecja!!! ok-tours

LEPTOKARIA 2009 grecja!!! ok-tours

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Autor Treść
Gość
Gość
Drogi Jacku!!Warto jechać na wycieczkę bo poznasz wielu ludzi, zwiedzisz zabytki i te de

O wycieczce znajdziesz na strone OK-Tours

Uważam,że najwygodniej byłoby ci jechać w przedostatnim turnusie.Masz czas na zastonowienie się. Jak widać jest kilku ludzi więc możesz się z nimi zapoznać.A tak wogóle ile masz lat? Jak to jest z płaceniem to nie wiem.Pozdrawiam
IP: 82.146.247.48
ewa
Gość
ja jadę do grecji 17.07 moje gg 6288384
IP: 91.214.0.100
mks
Gość
mam pytanie,czy l;udzie z grupy studenckiej mieszkają z grupą ludzi ponizej 18lat w jednym hotelu i czy jada jednym autobusem?
IP: 91.214.0.100
Użytkownik
ten sam hotel, ten sam autobus
IP: 195.225.246.104
Ktośśśśś
Gość
Też tak uważam jak RXN.W katalogu ani na stronie internetowej nie ma nic o odrębnych autokrach i hotelu
sisti
Gość
aha ;) .. no ale bedzie dobrze :Dmam nadzieje ze ktos w gdyni bedzie wsiadał :D
IP: 83.11.11.140
Gość
Gość
ja byłam w pierwszym terminie, więc powiem tak; JAK NAJBARDZIEJ POLECAM GRECJĘ Z OK TOURS!
Jedzenie- śniadania i obiadokolacje w porządku, a lunch? blee. proponuję dużo swojego jedzenia wziąć {koleżanki miały toster, to głodnym się nie chodziło ;D} i ze stołówki kradło się chleb, hahaha. Aha, i sklep- 2 minuty drogi. sklep z kotkiem- na legalu sprzedadzą wam %.! - to taka informacja dla zainteresowanych.

OPIEKUNOWIE- byli dosyć wporządku. po 3 dniach w nic nie wnikali i można było sobie iść samemu na miasto.
CISZA NOCNA- niby o 23/24. Ale to mały problem ;) imprezy na patio często były do 3 w nocy, tylko proponuję być cicho- bo nam grozili policją.
REZYDENT- uuh, świetny! na imprezie kupował nam alkohol, bardzo bezwnikowy.
LUDZIE- zawsze są inni. ale w 1 turnusie się tak zżyli, że połowa ryczała.. eh. :(
IP: 89.228.32.149
Gość
Gość
aha, i może jezcze; DZIEŃ wyglądał tak;
8-8.30 -sniadanko
ok. 10/11 - wyjście na plaże
13- lunch
do 16.30 w hutelu, bo jest siesta i powinno się spać ;)
18-obiadokolacja
i później albo plaża, albo wyjscie na miasto.

POGODA? u nas było słonecznie,ok. 30 stopni ale podczas siesty zawsze padało.. ale w sumie to fajnie, bo dzięki temu nie było duchoty.

WYCIECZKI- polecam ateny [niby zwiedzanie.. ale był dosyć luz i nie łaziło się duzo- konkretny wyjazd] i koniecznie rejs na skiathos. pozostałe już raczej nie były takie fajne. ;P
Dawid
Gość
Cześć, ja jade 16-28.07 z płocka :) Niestety nie namówiłem nikogo na wyjazd to musze znaleźć jakąś ekipe do pokoju :] mam 15 lat ; gg- 740664
IP: 79.191.184.75
Damian
Gość
A wie ktoś może czy na plaży są boiska do siatkowki.Co tak mała osób się odzywa tych z OK-Tours :D
kolo
Gość
Papka napisał
hejka^^
ja się wybieram 16-28 :P
ktoś może w tym terminie??
jak coś mam 18 - ale jadę z młodszymi
IP: 78.28.9.222
kolo
Gość
ja też mam 18 i jadę w tym terminie czy nie lepiej powyżej 18-tki?
IP: 78.28.9.222
Damian
Gość
Szczerze mowiac bedzie ci wygodniej jechac z tymi powyzej 18-tki.Jesli masz ukonczone to pewnie cie puszcza
gfrd
Gość
tak, jest 1 boisko do siatki.. ale to na plazy fakt, ale z 10 min od hotelu. a lepszy kawałek plazy jest jakies 30 sek od hotelu.:P
sisti
Gość
ile jechaliscie godzin do grecji z wawy? meczaca bardzo podroz? przystanki co ile ? :)
IP: 83.11.29.170
Damian
Gość
Sisti.My bedziemy jechac z Katowic akurat.Kilka busow jezdzi po Polsce i w Katowicach wszyscy sie spotkamy.Jakby co prawdopodobnie bedziemy jechac tym samym busem
sisti
Gość
ołkej. 'my' to znaczy kto? pytanie to tych co byli;

ile godzin jechaliscie do leptokari z wawy? czy bardzo meczaca byla podroz?? i co ile byly przystanki do kibelka czy cos ;D ? :)
IP: 83.11.29.170
Damian
Gość
No wlasnie.Mi nogi czesto dretwieja ;/ Da ktos moze gg z tych kto juz byl w Leptokarii.
kotek
Gość
kto mi spakuje bagaż? :D a teraz pytanie za sto punktów:) jakie są ceny fajek i browców w leptokarii?
IP: 83.11.22.205
Damian
Gość
kotek a ty grupa mlodsza czy starsza.??
kotek
Gość
no a jak myslisz;P jestem ze starszaków, ale jade z mlodszymi.. ;)
IP: 83.11.1.59
Damian
Gość
Chyba wygodniej ci bedzie jechac ze starszymi jesli masz ukonczone 18 lat kalendarzowo.Odnosnie cen to nie wiem bo jade w sierpniu dopiero
kotek
Gość
no pewnie ze wygodniej ze starszymi, ale tak wyszło ze jade w tej młodszej grupie:P na to wychodzi, że trzeba będzie kupić w polsce rożnych różności typu fajki. noi chyba nikt mi bagażu nie spakuje;)
Moffaccio
Gość
ALMATUR, Grecja Leptokaria, Studencka - Apartamenty Leptokaria

Wybieramy się właśnie tam, zapraszamy wszystkie urocze dziewczęta :mrgreen: i sympatycznych gości 8)

Termin: 13.08 - 26.08 (w sierpniu najcieplejsza woda :p)
KOD: LULS07 (można zapytać w swoim lokalnym biurze podróży i po tym znajdą, żeby od razu zamówić - pospieszcie się, ponoć są ostatnie miejsca)

Parę słów z własnego doświadczenia: studenckie wyjazdy z OK Tours są fajne, ale mają wielką wadę - są łączone z obozem młodszym (12-18 lat), gdzie większość stanowi przedział 12-16. Studentów najczęściej jest niestety maksymalnie 5-8 na 50 osób !!!!! O tym nikt nie informuje, a szkoda. Byliśmy z OK Tours 3 x (Grecja, Hiszpania, Bułgaria) i nie żałujemy, ale jednak to jest poważna wada - nawet jak znajdzie się ktoś zajebisty poniżej 18 lat, to opiekunowie siedzą takiej osobie na karku i nie zawsze jest "OK" :// ;p

W Almaturze te studenckie to przedział 18-28 lat, więc jest GWARANCJA, że będzie full pełnoletnich osób :))

Jeśli chodzi o sam wyjazd do Leptokarii, to będziemy już drugi raz, a to chyba o czymś świadczy ;) Jest rewelacyjnie, miasteczko większe i dużo żywsze niż Nei Pori, fajniejsze niż Paralia. Ewentualnie między nimi kursuje pociąg za 2 euro, więc można podjechać w 10 minut :D

Jeśli ktoś ma jakieś pytania, może odpowiem. Mam sporo zdjęć z ostatniego wypadu do Leptokarii i w miarę dobrą orientację w miasteczku :)

PS. Jeśli ktoś jedzie z innego biura, oczywiście też można się jakoś ustawić na bro :p
IP: 77.253.108.145
kotek
Gość
miauu;) za rok pojade z Almaturem;)

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » LEPTOKARIA 2009 grecja!!! ok-tours

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij