» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » hotel Mouses** Leptokaria 2007

hotel Mouses** Leptokaria 2007

Dodaj opinię Opinie o hotelu Mouses

Strona: « < 1 2 3 4 5

Autor Treść
ktośś
Gość
polecam meteory i rejs statkiem na wyspe Skathos naprawde warto zwiedzić jeżeli chodzi o Ateny to jedzie się tam 7godz w jedną strone męcząca podróz ... Olimp nic nadzwyczajnego,
IP: 85.198.197.27
Damian
Gość
Serdeczne dzięki drogi ktosiu.Mogę tak mówić :D A mogłabyś mi odpowiedzieć jeszcze na kilka pytań??Jako że ja jaddopiero w sierpniu a już nie mogę się doczekać.

1.Czy to prawda z tymi Albańczykami,że byli tacy nachalni do dziewczyn?
2.Jak tam było z pogodą.Czy wogóle zdarzyło się aby padał deszcz?Czy warto brać jakąś bluzę na wieczór czy wieczorem też było ciepło.
3.Jak było z dyskoteką.Na świeżym powietrzu w klubie jakimś?Z Grekami czy tylko dla obozowiczów??
4.Jak wyglądał wasz plan dnia.Taki zwykły gdzie nie jechaliście na żadną wycieczkę.A czy w Atenach był czas wolny?
IP: 82.146.247.48
ktośś
Gość
1. tzn oni zaczepiają dziewczyny no bo jak nie skoro polki najgorzej mają się blondynki o niebieskich oczach
2.jak tam było padło dwa razy ale to raczej nie był az taki groży deszcz ;d i padało jakieś 15min. cały czas jest gorąco nawet wieczorami więc jak najwięcej wziąć krutki spodenek ibluzek
3.dyskoteka jest jedna w Leptokari nazywa się SAN L<ORENZO wstęp 3euro bardzo fajny klimat tak z Grekami. na świezym powietrzu to jst za 8euro nie warto moim zdaniem .. ale niektórym się podobała
4.śniadanie, poł godziny wolnego , plaza, lunch, siesta jakies 2godz. można było robić co się chciało, plaza, obiadokolacja, czas wolny myśmy mieli do 24.00 a ostatni dzień do 1.00 w nocy ;)) tak był czas wolny ;)
ktośś
Gość
Damian jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to się odezwij na gg 1892641
ola
Gość
pytam jeszcze raz o wycieczki dodatkowe. do wyboru sa ateny(40euro), rejs na skiathos(40 euro), meteory(28euro)- lub te 3 w pakiecie za 93euro, olimp-20.co polecacie? ja planowalam pakiet i olimp ale nie wiem czy sie oplaca...
IP: 188.33.80.140
ktośś
Gość
jeżeli chcesz cały czas zwiedzać to weż same wycieczki ... a już na starcie masz je wszystkie pokolei i nici z plazowania, chodzenia po mieście i żadnych imprez bo będziesz tak padnięte ze szok. jeżeli chcesz tam wypoczać i się fajnie bawić a przy okazji zwiedzic wybierz dwie wycieczkimyśle ze Skiathos bo naprawde warto i Ateny albo Meteory Olimp nic nadzwyczajnego
Damian
Gość
Ja biore wszystkie wycieczki.Ola a kiedy jedziesz??
IP: 82.146.247.48
magdaa
Gość
a jak z dyskotekami ? czy kiedy sie chce można iść czy jest ustalona ilość dyskotek i czas pobytu na dyskotekach ?
IP: 79.185.177.58
ola
Gość
jade 1 sierpnia. A ty?
IP: 94.254.167.27
Ania
Gość
cześć Wam. ja też jadę 1 sierpnia ;)
IP: 83.31.178.30
jjj
Gość
ja tez :) 1952847
IP: 91.192.165.110
;):)
Gość
hejka ;) byłam na obozie od 8 do 20 lipca i powiem tak, było super !
do plaży jest bardzo blisko i do miasta też.
Byłam na wszystkich wycieczkach i nie polecam Olimpu .
Jest nudno. To jest wycieczka po masywie Gór Olimp i nie wjeżdża sie na sam szczyt ani nic takiego. Najlepszy jest rejs, plażowanie i kąpiel w cudnowej wodzie ;]
Meterory też są ciekawe, można zobaczyć prawdzie, potężne góry.
Ateny- jak wiadomo, jest dużo zabytków i warto tam pojechac, tylko zaczyna sie zwiedzanie bardzo wcześnie, okolo 6 rano, wiec radze sie wyspac w autobusie. Poza tym jest czas wolny i jest baaaardzo duzo sklepów z pamiątkami xD ;Pw Leptokarii z resztą też. ;P
Ja mialam pokoj patio, czyli taki z małym oknem i dlatego mialam klime za darmo, polecam te pokoje, bo kiedy w południe jest ponad 40 stopni ciężko jest wytrzymać w pokoju bez klimy.. Miałam też lodówke i zlew. Pokoje są całkiem duze.
co do dyskotek, to to zależy od obozowiczów. Jest jedna dyskoteka wyjazdowa, a poza tym jest dyskoteka w miescie SAN LORENZO, jak pisała koleżanka powyżej.
Ale nie siedzi się tam bardzo długo i to też zalezy od obozowiczów.
Ogólnie jest luz , naprawde duzy luz. Plaża jest ładna, chociaz przy brzegu jest dużo kamieni.
w mieście jest tanio.
jeśli jesteście paczka i macie osobne pokoje, najlepiej zgłoscie wczesniej paniom opiekunkom, ze chcecie byc w jednej grupie, bo one biorą różne pokoje i moze sie zdarzyć, że nie bedziecie razem.. i nie zawsze bedziecie razem szli na plaże , czy coś.. chociaż i tak po 2 dniach juz każdy praktycznie robi, co chce;P jednak mimo wszystko lepiej jest to zgłosic.
a i szkoda, bo nie wiadać zachodu słońca, bo jest z drugiej strony;P nie wiem,co jeszcze napisac. Hotel jest spoko, nie ma luksusów, ale jest fajnie, naprawdę ;P
życzę miłego wyjazdu;p chętnie bym pojechała jeszcze raz;P
IP: 84.40.181.180
;):)
Gość
1.Czy to prawda z tymi Albańczykami,że byli tacy nachalni do dziewczyn?

co do tego pyt , to powiem,że ciężko jest rozróżnic Greka od Albańczyka i oni czesto podaja się za Greków i podrywają dziewczyny, stawiają im drinki, kupują róże, chcą się umawiać...
IP: 84.40.181.180
Domi
Gość
też jadę 1 sierpnia :D
IP: 193.200.82.146
ktośś
Gość
;):) < kto Ty? ;P
Patrycja
Gość
Ja wyjeżdzam 1. na obóz do Grecji? Wybiera się ktoś?
IP: 81.15.248.224
maja
Gość
Hej!
Jedzie ktos 1sierpnia na oboz do Grecji, w przedziale 18- 25lat?
IP: 83.22.248.27
MONIA
Gość
JA JADĘ W DNIACH 28.07-8.08
IP: 82.25.135.181

Strona: « < 1 2 3 4 5

Forum turystyczne » Grecja » hotel Mouses** Leptokaria 2007

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij