» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Rekomendacje klientów

Rekomendacje klientów

Strona: < 1 2

Autor Treść
Administrator
GAmbineq napisał
wszystko super bo jestem bardzo kontaktowym człowiekiem zatem nikt nas nie nabrał ze w all nie ma piwa czy cos podobnego , natomiast samo biuro reklamuje hotel MERI jako 4 **** co jest oszustwem hotel ma 3 *** !!!! nie wprowadzajcie za cene 10 000 na dwie osoby ludzi w bład !!! co mam dodac wiecej ?

Witam,

Rzeczywiście u nas na stronach były podane 4 gwiazdki tak jak to rekomendował organizator Alfastar, co widać na stronie:
http://alfastar.pl/Turcja,kraj/kurort,/hotel,Club+Meri

Zmieniliśmy właśnie na 3,5 gwiazdki tak jak to jest wg miejscowej kategoryzacji.
Mam nadzieję, że mimo wszystko hotel się Państwu podobał.
IP: 83.26.46.111
basia1946
Gość
Chciała podziękować Państwu za wspaniałe, pogodne chwile spędzone w Hurgadzie, za profesjonalną obsługę, wygodne łóżka w pokojach i smaczne posiłki.

Barbara z Gliwic z córką i wnukami.
IP: 89.79.68.178
Jerzy z rodziną
Gość
Obsługa biura profesjonalna szczególnie w momencie odwołania wyjazdu do Hurgady i zmiany wyjazdu na Teneryfę.

Dziękujemy 8)
IP: 83.24.192.36
EDYTA
Gość
POLECAM GORĄCO PODRÓŻ Z TRAVELWAY. WSZYSTKO DOBRZE ZORGANIZOWANE, DOBRY KONTAKT PRZED WYLOTEM I NA MIEJSCU. BYŁAM W BUŁGARII W RAWDZIE W HOTELU ROZALIA.POLECAM.JEDZENIE PYCHA, JEST CZYSTO, WIDOK ZE STUDIA NA OSTATNIM PIĘTRZE ZAPIERAJĄCY DECH W PIERSIACH. POLECAM GORĄCO :)
IP: 81.190.222.67
Użytkownik
Mam obawy jeśli chodzi o zamawianie wycieczki przez internet. wybieram się do Bułgarii i cena jest bardzo konkurencyjna w stosunku do ceny jaką proponowało mi biuro w moim mieście. Czy byliście na pewno zadowoleni z wycieczki, czy jest to pewne biuro. boję się oszustwa
IP: 77.254.128.25
Administrator
agaaniol6 napisał
Mam obawy jeśli chodzi o zamawianie wycieczki przez internet. wybieram się do Bułgarii i cena jest bardzo konkurencyjna w stosunku do ceny jaką proponowało mi biuro w moim mieście. Czy byliście na pewno zadowoleni z wycieczki, czy jest to pewne biuro. boję się oszustwa

Prowadzimy sprzedaż jako portal od 5 lat, obsłużyliśmy w tym czasie kilka tysięcy rezerwacji. Naszą wiarygodność może Pani potwierdzić u każdego z organizatorów wyjazdów dostępnych na stronie Partnerzy: http://www.travelway.pl/partnerzy.html

Pozdrawiamy i zapraszamy!
IP: 79.191.253.92
Agula
Gość
Witam, byliśmy we dwoje w Grecji na 8 dni w Paralii, wróciliśmy wczoraj. Jesteśmy zadowoleni z usług biura podróży, które wywiązało się ze wszystkich oferowanych usług. Rezydenci interesowali się turystami, zaś w hotelu Mediterranean Resort zastaliśmy bardzo miłą obsługę. Podczas pobytu odbyliśmy dwie wycieczki do Meteorów i na Magiczne Wzgórza Olimpu. Piloci bardzo dobrze opowiadali o zwyczajach Greków jak i o miejscach, do których się udaliśmy. Zdecydowanie polecam biuro podróż Travelway! Reasumując, była tak dobra organizacja, iż w przyszłym roku chętnie wybierzemy się ponownie!
IP: 83.142.199.171
Jaca
Gość
Jestem bardzo zadowolony z wakacji w hotelu Afroditi w Leptokarii organizowanych przez biuro Marco! Hotel jest bardzo czysty i schludn, pokoje przestronne z dużymi tarasami. W okolicy dużo sklepów, bazarów i tawern. A w dalszej okolicy bardzo dużo miejsc do zwiedzania: Meteory, Saloniki, Wyspa Skiathos. Miejscowośc jest bardzo czysta i zadbana, to samo tyczy się plaży (która znajduje się 15 m. od hotelu!). To co zastałem na miejscu zgadzało się dokładnie z wykupioną przeze mnie ofertą. Gorąco polecam TravelWay, biuro podróży Marco, Leptokarię i hotel Afroditi!
IP: 83.27.68.107
Piotr
Gość
Byłem w apartamentach John & Eve w Paralii w Grecji, bardzo schludne i ładne pokoje, blisko do morza i do centrum, mili właściciele, dobre miejsce do spedzenia spokojnie i miło czasu, pozdrawiam
IP: 89.73.20.233
Janusz
Gość
Byłem z rodziną w hotelu Gloria Maris na wyspie Zakhyntos na początku lipca. Wróciliśmy bardzo zadowoleni, polecamy hotel Gloria Maris. Ze strony travelway wszystko było OK.
Pozdrawiam
IP: 83.22.237.176
Marta Kondraciuk
Gość
Travelway to jedyne biuro, które znalazło interesujący mnie hotel Iberotel Aquamarine w Egipcie w konkretnym terminie :) może inne biura zapomniały że są też wyloty z Krakowa? ;) dziękuję i pozdrawiam
IP: 95.41.247.48
kolin
Gość
Dziękujemy za błyskawiczny kontakt mailowy nawet w niedzielę wieczorem. Serwis TravelWay.pl zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za wspaniałe wakacje w Egipcie.
IP: 150.254.73.142

Strona: < 1 2

Forum turystyczne » Rekomendacje klientów

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij