» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Autor Treść
borys
Gość
Swietnie:)Ja tez ze znajomymi w tym samym terminie. W takim razie do zobaczenia na miejscu:)
IP: 193.24.207.78
Venice
Gość
aa to fajnie :) a skąd wylatujecie? ;)
IP: 83.5.20.212
borys
Gość
Z Katowic, a Wy? :)
Venice
Gość
My także z Katowic :D
IP: 83.5.8.15
borys
Gość
to do zobaczenia na lotnisku w takim razie:) jesli lecicie z Itaki to prawdopowobnie mamy ten sam lot:)
Ricardo
Gość
ktoś wybiera się może do SB hotel Sirena lub Amfibia
w terminie od 21 06 2011
wylot z Katowic ?
IP: 213.238.87.134
Venice
Gość
No z Itaki lecimy :) w takim razie do zobaczenia :)
IP: 83.5.29.215
Raul
Gość
borys. a mozna wiedziec z kad jestes??
IP: 80.226.29.95
Kamila
Gość
My już 10.06. lecimy do hotelu Meridian w Słonecznym Brzegu. Oferta z Alfa Star za 1300 zł za tydzień z wyżywieniem. Jest to nowy hotel chyba z 2009 i ma sporo dobrych opinii. Na zdjęciach wygląda super.
IP: 109.243.237.194
lora
Gość
Ja właśnie tez się zastanawiam, cy by w tym roku nie pojechać do Słonecznego Brzegu. Jeździłam tam jako mała dziewczynka i z przyjemnością pokazałabym teraz swoim dzieciom gdzie spędzam wakacje. Patrzyłam na ofertę alfy i mają bardzo tanie wycieczki w to miejsce. Chyba warto. Słyszałam, ze to niezłe biuro, które organizuje super wycieczki. Jeszcze z nimi nie byłam.
IP: 195.150.165.6
toefka
Gość
A czy ktoś był w hotelu Bajkal w SB? Jakie wrażenia?
IP: 83.4.243.66
romez
Gość
Kamila napisał
My już 10.06. lecimy do hotelu Meridian w Słonecznym Brzegu. Oferta z Alfa Star za 1300 zł za tydzień z wyżywieniem. Jest to nowy hotel chyba z 2009 i ma sporo dobrych opinii. Na zdjęciach wygląda super.

hej jak będziesz miała dostęp do komputera to napisz Twoje wrażenia:) ja jadę 17 czerwca
pozdrawiam
IP: 87.207.96.245
borys
Gość
Raul - z Bytomia..
IP: 83.27.72.7
discou :]
Gość
Witam,
była moze ktos w słonecznym brzegu w czerwcu? Mianowicie chodzi mi o dyskoteki, czy są aktywne i jest sporo ludzi. Głownie chodzi mi o alcohol i zabawe :)
Pozdrawiam
IP: 178.235.128.188
ołrajt
Gość
Moze ktos był w hotelu Condor? Jakies opinie ;)
IP: 178.235.128.188
iza
Gość
Hej Kamila! My też lecimy 10.06 z alfy a wylot z warszawy a Wy jak?
IP: 89.186.27.154
szart
Gość
Hejka wszystkim. Wybiera się ktoś może do Hotelu Palma w Słonecznym Brzegu? w terminie od 12.07? A jeśli jedzie ktoś wcześniej to napiszcie coś o tym hoteliku.
IP: 89.73.222.244
aaa
Gość
przyłanczam się do prośby o opinie na temat hotelu palma, bo też tam jadę ale od 21.08 ;)
IP: 83.22.217.153
pszczolka1229
Gość
Witam
My lecimy 24.06 z Katowic do Słonecznego Brzegu - hotel Helwecja. Czy ktoś również wybiera się do tego hotelu? albo znalazł jakieś opinie na jego temat. Przeszukałam wszędzie i nic nie znalazłam, chyba ze względu na to że jest to nowy hotel, bodajże oddany do użytku w ubiegłym roku.
IP: 83.12.199.6
Kamil Włodarczyk
Gość
Jeżeli Ty (lub Twoi znajomi) będziesz zainteresowany niezapomnianymi i słonecznymi wakacjami za rozsądną cenę w Bułgarii - chętnie odpowiemy na każde pytanie. Zapraszamy do kontaktu :)

Więcej szczegółów znajdziesz na stronie internetowej:

xxx.grandkamelia2.republika.pl/

Właściciele: Kamil Włodarczyk & Katarzyna Król
IP: 109.243.110.155
Mhj.
Gość
Bardzo proszę o opinie o Hotelu Afrodyta I!!!!!
IP: 109.243.239.38
miriam
Gość
Jeśli chodzi o hotel Afrodyta I to jak najbardziej polecam! Byliśmy tam w zeszłym roku. Jeśli chodzi o jedzonko to mieliśmy tylko śniadania wykupione i nie było na co narzekać, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obiady można było sobie o każdej porze dodatkowo kupić i polecam zamawiać sobie właśnie tam - smaczne :). Na mieście różnie bywa...
hotel położony w cichej dzielnicy, kawałek jednak trzeba przejść centru czy morza.
Co do obsługi to panie miłe..jeśli o chodzi o panów to jest tam jeden przemiły, zawsze uśmiechnięty pan..zawsze pomoże i w miarę dobrze idzie się z nim dogadać :) Po przyjeździe na pewno się zorientujecie o którego chodzi :)
Pokoje sprzątane codziennie..ręczniki wymieniane co kilka dni..nie pamiętam już dokładnie :P Pokoje czyste, klimatyzacja, nie we wszystkich pokojach jest balkon ale w tych co nie ma to są większe.
Basen nie za duży..ale kto jedzie nad może i spędza je nad basenem...jeśli już ktoś tak chce to bardzo wcześnie rano trzeba sobie leżaczek upolować...ehh Polacy :P
nie wiem co jeszcze napisać w razie pytań proszę pisać.
POLECAM!
IP: 89.77.216.233
Monika
Gość
Dziękuję za informacje o hotelu Afrodyta. Ciesze się, że hotel jest O.K, jedno co mnie martwi to te balkony... Nie wyobrażam sobie żeby po dniu pełnym wrażeń nie usiąść na balkoniku z butelką winka :D No, ale to może uda nam się jakoś załatwić, niech wiedzą że Polakom nie można wcisnąć byle czego :P Generalnie nie mam więcej pytań bo w zeszłym roku też byliśmy na wakacjach w Słonecznym Brzegu,także jedynie interesowało mnie to czy hotel nie jest jakąś katastrofą:P POZDRAWIAM :)
IP: 188.33.222.217
szart
Gość
Monika a w jakim hotelu byliście w zeszłym roku w SB, bo moi znajomi się wybierają w lipcu do Hotelu Palma. Mogłabyś wrzucić parę słówek o SB
IP: 89.73.222.244
mastiff
Gość
hejka, czy możecie napisać coś o atrakcjach w okolicy św własu(własa?)jakieś delfinarium lub coś podobnego. ew co polecacie zobaczyć.
IP: 83.68.80.6

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij