» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... > »

Autor Treść
kiti
Gość
my jesteśmy kontaktowi tak, że odpowiada.
IP: 81.210.70.79
timur13
Gość
A w jakim wieku? My także kontaktowi.:)
IP: 91.146.200.10
Ania
Gość
timur i kiti jakwrócicie opiszcie wrażenia bo ja z chłopakiem jade 1.09 do Elwiry z ok service :) Udanego wypoczynku życze :P
IP: 109.243.253.224
P!Nki93
Gość
właśnie niedawno wróciłam z Rawdy. Byłam w hotelu Elwira.Sam hotel nie jest zły.Pokoje w miare czyste z balkonami.Natomiast obsługa hotelowa do niczego.Rezydent nigdy nie ma czasu,a na recepcji rzadko ktoś jest.Kelnerki są bardzo nie miłe i podają jedzenie od niechcenia.Dość ,że na posiłek trzeba długo czekac to jeszcze wkoło to samo.Na śniadania ciągle chleb,drzem,2 plasterki ogórka i pomidora i wczorajsze ciasto.Obiady sa ochydne wogóle nie da się ich zjesć chyba ,że są frytki w zestawie.Jazda autokarem jest okropna.Współczuje temu kto wybrał tę formę potrózy.Jechałam 36 godzin.Pilot i kierowca nie mieli listy turystów.Sam pilot był niedoświadczony chyba nawet nie umiał złozyć prostych zdań.Droga powrotna nie była lepsza prawie tyle samo godzin jechaliśmy.Okazało się ,że pojechaliśmy w miejsce gdzie nigdy itak nie bd wysiadł i trzeba było rozwozić ludzi po małych innych miejscowościach. Brak organizacji totalny. Ok Services to biuro do du*y nigdy nie pojadę już z tego biura i nie polecam innym aby korzystali z ich usług.Sama Rawda jest miejscowościa spokojną i cicha co prawda nie ma plaz ,a jak już się jakąs znajdzie to sa niezbyt przyjemne.Wg jest pełno glonów w morzu i smierdzi rybą...smrut niesamowity szczególnie po deszczu.Polewcam tę miesjcowośc tylko nie w hotelu elwira i z biura ok servises.
IP: 81.190.214.34
kiti
Gość
do Timura13
my jesteśmy w wieku 40 lat. Myślę, ze nie będzie tak źle jak piszą, bo na razie przerarza mnie brudna plaża.
IP: 81.210.70.79
Laura
Gość
P!Nki93 - własnie jadę z ok service do rawdy tylko ,że 9 sieprnia również do hotelu elwira . Mówisz ,że z wyjazdem aż taki bałagan mają? Czytałam tez wypowiedzi innych i pisali to samo...
ja jadę z wrocławia , więc już zastanawiam się jak to będzie, pewnie kupa nerwów i bałagan .
IP: 193.59.121.234
P!Nki93
Gość
Też jechałam z Wrocławia własnie i już na samym poczatku był bałagan.Kierwoca nie miał listy. Powiedział Bługaria ,Grecja wsiadać. Nie było wiadomo wsumie gdzie się jedzie.Dojechaliśmy do bielska i tam czekaliśmy 3 godziny na kolejny autobus (jechałam anteknką czyli z przesiadką) Nerwy owszem były wiadomo. Wszystko przez to ,że oni tam wszystko załatwiają na ostanią chwilę są wsumie nieprzewidywalni.. nigdy nie wiadomo z jaką niespodzianką wyskoczą. Może w twoim przypadku Lauro nie będzie aż tak źle. Myślałam ,że ludzie to bzdury tu pisza na forum i ,że za niewiadomo jak małe pieniądze chcieli by luksusów.Jednak sama pojechałam i się przekonałam.Sam hotel elwira jest nawet dobry pomijając ,że są mrówki na balkonach i po południu nie ma ciepłej wody.Myślę ,że jeżeli ktoś z hotelu elwira czy biura OK poczyta opinie osób korzystających z ich usług to poprawią swoją jakoś.
Powiem Ci Lauro ,że jezeli chcesz iśc na plaże to musisz iść na lewo dosc długo koło 10 minut ,ale nie palża tylko góra tam jak knajpy i hotele omiając ze 3 cypelki i jest tam nawet w miare czytsa plaza( koło hotelu Familijnego) A jeżeli pójdzesz na prawo to znajdzesz plaże też dosyc czysta ,ale bardzo kamienistą i w wodze trze uważac tez na rózne kamienie i zwierzątka,jednak gdy dojdze się do samego konca gdzie plaza jest zakonczona kamienistym małym cypelkiem tez jest w miare czysto (za biskiem siatkowym i rosyjsą restauracją) Jeda wada tamtej plazy to taka ,że nie znajdziesz tam żadnego polaka ;) Gdybyś jeszcze miała jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam.
Laura
Gość
Może podasz mi swojego maila bądź gg będzie łatwiej :)
P!Nki93
Gość
to podaj mi do siebie numer gadu to napisze do Cb :)
Laura
Gość
6121603 :)
P!Nki93
Gość
napisałam;) juz do cb
Laura
Gość
nie mam zadnej wiadomości na gadu ; o . moze tY mi napisz swoj numer, bo przecież ja swoj dobrze napisalam <mysli> :D
ania
Gość
a z biura w ktorym wykupiłam elwire wrócili niedawno panstwo i z koleji bardzo zadowoleni jechali tylko 29 h i same pozytywy ogolnie nie mowili tez nic o balaganie wyjazd był z Pabianic koło Łodzi. hmm.. nie wiem jak to bedzie
IP: 109.243.153.141
Laura
Gość
wszystko zależy od organizacji , pilotów, rezydentów to oni stoją na czele porządku jesli olewają swoje obowiązki to wczasowicze mają negatywne opinie .
życze Ci Aniu jak innym którzy jadą do Elwiry no i sobie też aby nasze turnusy nie przysporzyły problemów :)
timur13
Gość
No i własnie droga Lauro doszłas do sedna rozmowy na tym forum. Ja równiez życze Tobie mile spędzonych wakacji. A te niepochlebne opinie są od ludzi, którzy za niewiadomo jak male pieniądze chcieli by otrzymać Raj na ziemi.
IP: 95.40.182.60
Tala
Gość
Mam pytanie bo wybieram się do bułgarii w terminie 19-31 sierpnia do hotelu copacabana z biura ok service jedzie ktos w tym terminie ?
IP: 95.160.150.233
sonia
Gość
Dwa razy jechałam z Ok Services do Rawdy. Wprawdzie byłam w innych hotelach ale byłam w Elwirze u znajomych. Mieli bardzo duży, ładny pokój. Byli bardzo zadowoleni. W tym roku tam wracają ( też z Ok Services). Często jedliśmy w Elwirze obiady, obiadokolacje również nigdy się nie zawiedliśmy. Bardzo dobre jedzenie!!! Z kelnerkami można się porozumieć po Polsku. Czasami było po nich widać zmęczenie ale zawsze były miłe, uśmiechnięte i pomocne. Jak już pisałam jechałam dwa razy z dziećmi ( 4 i 8 lat) i daliśmy razem autokarem. Owszem że podróż trochę trwa ale bez przesady. Coś za coś. Można przecież lecieć samolotem... Nie wiem skąd tyle niepochlebnych opinii jeśli chodzi o Ok Services. Jeśli mnie czymś zaskoczyli to tylko na plus. Nie martwcie się na zapas. Na pewno będzie wszystko w porządku :-)
IP: 89.25.234.191
Urko
Gość
Jechałem już z OK Serwices do Grecji i jeżeli chodzi o podróż i sam pobyt to nie mam im nic do zarzucenia. Byłem zadowolony.
Teraz jedziemy z tym samym biurem do Rawdy, do Elwiry.
Mam nadzieję że podróż i pobyt będą tak samo udane jak w Grecji.
IP: 79.163.193.141
jimi
Gość
Tala napisał
Mam pytanie bo wybieram się do bułgarii w terminie 19-31 sierpnia do hotelu copacabana z biura ok service jedzie ktos w tym terminie ?

myślę, że na pewno ktoś pojedzie, bez obaw;)
IP: 145.237.77.228
Sandra
Gość
Czy ktoś wrócił z hotelu Copacabana w Bułgarii?
IP: 87.205.133.110
kamila
Gość
ja też wtedy tam jadę, autokarem z wrocka i też do elwiry:)
IP: 83.27.143.44
fatal1ty
Gość
Sandra nikt nie wrocil, wszyscy zgineli...
IP: 83.24.235.206
Sandra
Gość
fatal1ty nie pisz takich bzdur!!!! a zanim coś napiszesz to pomyśl bo wcale to śmieszne nie jest./
IP: 87.205.139.77
sasdf
Gość
czy ktos jedzie lub byl w rosalii w bulgarii?
IP: 83.21.67.120
sasdf
Gość
i czy ktos jedzie w terminie 11-25 do bulgarii do rawdy? a szczegolnie do rosalii
IP: 83.21.67.120

Strona: « < ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij