» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Czy intuicyjny interfejs strony może wpływać na wybór platformy do gier?

Czy intuicyjny interfejs strony może wpływać na wybór platformy do gier?

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Zastanawiam się ostatnio, jak bardzo intuicyjny interfejs strony wpływa na wybór platformy do gier. Ostatnio próbowałem kilku stron i ciągle gubiłem się w menu albo nie mogłem znaleźć konkretnej gry. Na jednej z platform nawet chciałem obstawić kilka zakładów, ale tak długo szukałem zakładki, że zrezygnowałem. Czy u Was też to jest czynnik decydujący przy wyborze strony do grania?
IP: 178.211.96.84
Użytkownik
Czasem zastanawiam się, jak różne strony traktują responsywność i dostosowanie do urządzeń mobilnych. Na niektórych stronach mobilnych menu jest kompletnie nieczytelne, a na innych wszystko działa płynnie, co zdecydowanie poprawia komfort korzystania. Przydatne są też szybkie linki do najczęściej używanych sekcji, wtedy nie trzeba tracić czasu na przewijanie i klikanie w różne zakładki.
Użytkownik
Zdecydowanie tak, też zwracam na to uwagę. Na przykład niedawno trafiłem na stronę nowa platforma do gier https://rokubet-polska.com i od razu poczułem, że wszystko jest na swoim miejscu – łatwo znaleźć gry, promocje i opcje płatności. Kiedyś korzystałem z innych platform, gdzie układ był chaotyczny i spędzałem dużo czasu na szukaniu podstawowych funkcji. Dla mnie przejrzysty interfejs naprawdę ułatwia grę i sprawia, że chce się wracać.

Strona: 1

Forum turystyczne » Czy intuicyjny interfejs strony może wpływać na wybór platformy do gier?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij