Witam was chciałbym ostrzec was przed wybraniem biura podróży san fan byłem w Egipcie z tego biura i okazalo się, że to co jest w wakacyjnym katalogu zamieszczone są inne ceny niż żeczywiście np.wycieczka do Kairu miała być za 60 dolarów a była za 96.
Uważajcie przed podpisywaniu umowy ponieważ ja miałem dobę do godziny 12 a wylot dopiero o 5 rano i nie miałem zakwaterowania 15 godzin. A co do posiłków miałem obiad o 14 a potem już nie i do picia też już nic nie przysługuje (w hotelu nie bylo gdzie kupić jedzenia ani picia).
W kącu wylot odprawki na wylot też nie dostałem razem z moini znajomymi a była nas 4. I tak okazało się że nie ma samolotu o 5 więc przewieżli nas do innego hotelu i tam musieliśmy czekać na śniadanie do 8.
Więc jak macie możliwość jechać na wycieczkwe to wybierajcie inne biura.
SunFun lipne biuro podróży
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
lukasz
|
#1 21:19, 06.08.2008
|
Gość |
IP: 83.17.193.190
|
iwona_d_66
|
#2 05:27, 07.08.2008
|
Gość |
a w jakim regionie i w jakim hotelu byłeś konkretnie? Ja 3 września wybieram się właśnie z tym biurem do Sherm El Shaikh do hotelu Three Corners Kiroseez IP: 90.141.82.57
|
pablo
|
#3 20:24, 15.09.2008
|
Gość |
Ja byłem z tym pseudo biurem też w egipcie od 01.08 do 16.08 hotel alladyn. A wiec na samym poczatku niestety nie wylecieliśmy tzn ja i moja rodzinka. Bylismy już po odprawie i czekalismy na samolot <super> firmy centralwings oczywiscie nie doleciał do 24 00 a po 24 nie ma pozwolenia na wyloty tak nam przynajmiej powiedział gosciu z san fana.Zabrano nas wszystkich do hotelu gromada w warszawie z lotniska, zanim nas zakwaterowano w tym hoteliku była godzina 3.00 rano dzieci były skrajnie wykończone .Gosc z san fana powiedzial na dobranoc że zbiórka bedzie o 4.30 w holu hotelu. Niestety 8 osób sie nie zameldowało na zbiórce nikt sie nimi nie przejmował san fan nie zadał sobie trudu nawet sprawdzić czy się wymeldowali poprostu olewka totalna jakby nigdy nic .Na lotnisku okazalo się że zakupy które zrobiliśmy wczesniej na bezcłówce takie jak alkochol niestety nie możemy wżąść na pokład samolotu , a wiec żona oddała przypadkowo spotkanym osobą.Tagże super stracilismy około 300 zł.W egipcie brak organizacji nie czeka sie na ludzi których walizki jeszcze nie wyjechały na platformie znowu totalna olewka.Gdy juz dojechalismy do hotelu okazało sie że spotkanie z rezydentem odbedzie sie następnego dnia o 14 00 super tylko był on nam potrzebny do zakfaterowania , ponieważ okazało się że 2 plus 2 to faktycznie 2 plus 1 tzn. dwa łóżka plus dwie dostawki to dwa łózka plus sofka żekomo dwuosobowa (kawałek gabki na podłodze) Ale oczywiscie san fana nie bylo żeby to zobaczyć Wycieczki do kairu są takie drogie bo podejżewam że rezydencui zarabiają na boku i nic ich tak nie interesuje jak własnie sprzedaz wycieczek .Nami opiekowała sie pani ewa nazwiska nie podam chociaż powinienem aby przestrzedz przed tą kobietą reprezentująca san fan .Opieka żadna traktuje ludzi jak przymuszone zło do tego z pogardą można jeszcze wiele pisać ale nie ma sensu .Ostrzegam. IP: 89.78.36.53
|
merryblue11
|
#4 18:49, 02.04.2009
|
Gość |
Ludzie co wy za glupoty opowiadacie ja w niedziele 29.03 wrocilam do Polski z Egiptu, bylam w hotelu Hilton Resort (ktory serdecznie polecam) Wracajac do bióra obsługa jest rewelacyjna mialam przyjemnosc poznac wiele rezydentów i przewodników współpracujacych z tym biurem!!!!! Ludzie rewelacyjni nie było żadnych problemów na lotnisku ani z wycieczkami w ręcz przeciwnie wszystko bylo dopięte na ostatni guzik 9wycieczki nawet były tańsze niz w cenniku i internecie) naprawde n ie wiem o co wam chodzi ze wybraliscie nie odpowiedni hotel to nie jest wina biura tylko Wasza Pozdrawiam wszystkich pracowników San Fan w polsce i w Egipcie Natalia IP: 79.173.23.25
|
gość
|
#5 20:11, 11.06.2009
|
Gość |
Wubiegłym roku byłem wraz z żona i córką w Tunezji hotel El Muradi Monastir 4 gwiazdki wersja all inclusive było super. Pokoje przestronne i czyste. Sprzątane codziennie. Jedzenie i napoje bez ograniczeń. Nie mam zastrzeżen co do biura. Ale przed rezerwacja trzeba zawsze wybrać odpowiednia godzinę odlotu samolotem aby nie być za późno w hotelu. Są czasami problemy z pokojami, ale tak jest wszędzie i nie jest to wina biura podróży lecz hotelu Jak się kupuje wersje HB to sie chodzi głodnym i spragnionym. Kontakt z rezydentem w stopniu zadawalającym. Wycieczki w cenie z katalogu. Polecam biuro San Fan IP: 83.20.55.210
|
iwona
|
#6 17:24, 17.07.2009
|
Gość |
Właśnie wróciłam z Monastiru gdzie leciałam z San Fan nie dam nic powiedzieć na to biuro a nie zadowoleni klienci zawsze będa bo ludziom jest ciężko dogodzić IP: 89.25.157.148
|
DUCHU
|
#7 03:34, 11.09.2009
|
Gość |
Byłem z tym biurem w Tunezji hotel El Bousten w sierpniu,hotel zgodnie z oczekiwaniami ale nasz rezydent to całkowita porażka,jak chcecie miec zadowolonych klientów to się go pozbądźcie ...!!! IP: 195.117.93.1
|
darek
|
#8 18:04, 28.12.2009
|
Gość |
konkurencja...tak pisze ze z San Fan nie warto.Bylem i jestem zadowolony z wycieczki do Tunezji.Pobyt miale w Hotelu El Hana.. IP: 78.88.120.15
|
kasia
|
#9 23:29, 01.01.2010
|
Gość |
ja byłam w el bousten w lipcu 2009, co do rezydenta- bardzo kompetentna osoba, miły bardzo pomocny, a co do hotelu - animatorzy bardzo ok, ale uważajcie na dorę (wstrętna oszustka), jedzenie do przejścia, pokoje po zmianie ok ( w 1 pokoju były mrówki, zmiana przebiegła w sposób miły i kulturalny, bez żadnych "opłat", pomagał nam rezydent). hotel dla osób normalnych, nie robiących z igły widły. typowe 3*.ogolnie polecam wszystkim - miłe i niezapomniane wspomnienia IP: 89.77.3.53
|
andzia m.
|
#10 14:45, 10.01.2010
|
Gość |
z powodu nagłej ciężkiej choroby taty z dnia na dzień ( wycieczkę rezerwowałam w piątek rezygnowałam w poniedziałek rano) sun fun postanowił obciążyć mnie jakimiś durnymi kosztami chociaż do wycieczki zostało ponad 60 dni a ja od razu znalazłam chętnych na swoje miejsce. złodzejstwo IP: 77.114.34.57
|
Paula
|
#11 18:14, 22.09.2010
|
Gość |
Hej, byłam z biurem Sun&Fun w tym roku na wakacjach w Tunezji w hotelu El Bousten, praktycznie nie mogłam się do niczego doczepić. Pokoje skromne ale bardzo czyste, jedzenie bardzo dobre i różnorodne, plaża prywatna i czysta. Animatorzy świetni, nie pozwolą się nikomu nudzić. Polecam IP: 77.253.191.103
|
Iwona
|
#12 20:30, 25.09.2010
|
Gość |
Ja z tym biurem byłam w Tabie w hotelu El Wekala. Było naprawdę super.Rezydent OK. Ubezpieczenie Europejskie w tym biurze gwarantuje bezpieczny pobyt.Hotel też ładny,czysty. Ja Polecam biuro SAN&FAN IP: 79.162.190.217
|
gośka
|
#13 18:11, 18.10.2010
|
Gość |
CO wy piszecie byłam z san fan w Egipcie w hotelu hliton long beach w hurghadzie w lipcu organizacja rezydenci wszystko super na lotnisku prowadzili nas jak po sznurku , za rok wracam z nimi [ppolecam hiltona] IP: 83.29.211.35
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie