Bułgaria-Słoneczny Brzeg
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
bartosz
|
#1 05:42, 08.08.2008
|
Gość |
witam...wybieram sie 20 sierpnia do Słonecznego Brzegu...jedziemy w 4os. autkiem...moze jedzie ktos w tym terminie..w kilka aut bedzie raznieja jesli ktos juz był to napiszcie jak wyglada trasa bo jade pierwszy raz..i jeszcze jedno..nie mam pojecia ile kasy zabrac..czy 200 euro wystarczy na nocne zycie?hotel i jedzonko mam opłacone...jakie tam sa ceny alkoholi papierosów itp...jesli ktos posiada taka wiedze to bede wdzieczny za info....piszcie na forum lub gg 10528761...pozdrawiam IP: 77.115.112.168
|
Kacha
|
#2 14:19, 25.07.2009
|
Gość |
Hej ja własnie niedawno wróciłam z słonecznego brzegu ceny porównywalne do cen w Polsce za 200 euro wybawisz się tam super... Życie nocne zaczyna się tam od 23 polecam dyskoteke lazur nie jest droga wstep 5 lewa jest tam super zabawa itd itp... Jeśli chodzi o wymiane waluty na miejscu wymieniaj sobie w kantorze crown bo tam nie oszukuja, pisze o tym dlatego bo często zdarzaja sie tam oszustwa. IP: 83.7.148.124
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie