» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Kto korzystał z usług biura GoFun??

Kto korzystał z usług biura GoFun??

Strona: 1

Autor Treść
Elvis
Gość
Prosze o opinie czy to wiarygodne biuro.
pozdrawiam
IP: 91.196.12.21
Tomek
Gość
Ja bylem, oceniam na 4 z plusem lub 5 z minusem. Bylem na Chorwacji w Orebicu. Organizacyjnie nie mam ale, na miejscu pieknie - mialem tylko problem z jednym z wspoluczestnikow ale to juz nie wina biura. Generalnie polecam. Na zime juz nie ale w przyszlym roku sie z nimi wybiore.
IP: 62.233.203.150
Kasia
Gość
Ja podpisuje sie rekami i nogami. Spoko wyjazd. Na poczatku mialam troche obawy ale bylo b. fajnie. Pozdrowienia dla wszystkich z Chorwacji z turnusu dziewiatego. Kasia
IP: 62.233.203.150
Zoska
Gość
Ja jeszcze o tym biurze nie słyszałam. To chyba jakieś nowe. Zawsze jeżdżę lub lata z biurem Alfa Star lub triadą. Ostatnio mój brat mówił, że Exim tez jest ok.
IP: 83.24.131.221
Mr. Big
Gość
bylem z gofun w lecie w chorwacji. Oni posrednicza i wyszukuja wycieczki dla mlodych ludzi. Polecam. Sam sie nie zawiodlem. Dziewczyna ktora poznalem na wyjezdzie z Gofun jest juz moja narzeczona :)
IP: 85.222.86.83
demaskator
Gość
GoFun = OIS = NaRejs.pl = ... pewnie jeszcze kilka innych nazw tej samej firmy
= Tomek (IP:62.233.203.150=ul. Batorego 14),co pisze "Ja bylem, oceniam na 4 z plus"
= Kasia (IP:62.233.203.150=ul. Batorego 14),co pisze "ale bylo b. fajnie."
= OIS (ul. Batorego 14)

tak więc, sorry - już żadne inne superlatywy w tym temacie nie będą dla mnie wiarygodne
IP: 212.76.37.198

Strona: 1

Forum turystyczne » Kto korzystał z usług biura GoFun??

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij