» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Gdzie na sylwestra?

Gdzie na sylwestra?

Strona: 1 2 3 > »

Autor Treść
Użytkownik
hej. Gdzie spędzacie sylwestra w tym roku? ja myśle nad Egiptem :) Był ktoś, jak wrażenia?
IP: 83.24.131.221
Kasia Katarzyna
Gość
witam, wiesz co? ja tez myślałam o Egipcie z moim chłopakiem, ale w koncu zdecydowaliśmy się na Cypr :) Długo przeglądaliśmy oferty, ale w końcu lecimy tam. Cypr jest przepiekny, mam nadzieję, ze wycieczka będzie udana. Wykupilismy ją w biurze Alfastar - pierwszy raz z nimi lecimy, ale znajomi nam polecili to biuro.
IP: 83.24.167.118
Gunia
Gość
no no, Egipt w sylwestra, hmm czemu nie! Ciekawy pomysł, naprawdę mi sie podoba. Chyba bede musiała powiedzieć o tym narzeczonemu, ciekawe jak on się do tego odniesie :)
IP: 83.24.134.136
Zosia
Gość
ej ludziska, a nie lepiej sylwestra spędzić w górach? Na śniegu? :) a do Egiptu polecieć latem?
IP: 217.153.90.242
Kasia
Gość
ja co roku jeżdżę w góry, więc dla odmiany w tym roku lecimy z narzeczonym w ciepłe kraje :)
IP: 83.24.158.6
Ulka
Gość
a mozna wiedzieć na jaki kraj się zdecydowaliście? :)
IP: 83.24.175.104
Kasia
Gość
Wybraliśmy Egipt, w tym roku Egipt jest bardzo popularny. Wielu moich znajomych było tam na wakacjach. I wszystkim sie podobał, więc ja tez bardzo chcialam zwiedzic to miejsce. Spędzimy 2 tygodnie w pieknym hoteliku w Hurghadzie.
IP: 83.24.143.137
Dominika
Gość
a czemu akurat Hurghade wybraliście? My jak z mężem oglądaliśmy ostatnio ofertę biura alfastar to właśnie nie mogliśmy się zdecydować na miejsce. Hurghada, Sharm czy Taba...?
IP: 83.24.133.61
Użytkownik
A ja sylwester chcę spędzić tradycyjnie, czyli w naszych GÓRACH :D na wyjazd do ciepłych krajów jeszcze będę miała czas przez cały rok.

A teraz taka mała sugestia radziłabym się zastanowić między Sharm El Sheikh a Marsa El Alam, w tych okolicach są niezwykle piękne rafy, polecam
IP: 77.114.247.47
Użytkownik
Ps: jak coś to mogę podać szczegóły :)
IP: 77.114.247.47
Michalina J.
Gość
właśnie ja tez tak słyszałam, że tam sa piekne rafy. My z chłopakiem ogladaliśmy ostatnio rózne oferty biur podrózy i w przyszłym roku chcemy wybrac się do Egiptu na wakacje.
IP: 83.19.108.114
Użytkownik
Popieram, ja też zamierzam spędzić tradycyjnego sylwka w naszym kraju :D pewnie gdzieś w okolicach gór (w jakimś spokojnym miasteczku) :) Pozdrawiam
IP: 79.163.39.30
krakus
Gość
Sylwester na skuterach śnieżnych w naszych Górach czyli dokładniej w Białce Tatrzańskiej jest tam firma chyba www.exfun.pl która organizuje takie wypady .Własciciel spoko mozna sie dogadac co do ceny , maja jako nieliczni wykupione ubezpieczenie i podobno w tym roku wymienili sprzęt na całkowicie nowy .Polecam !
IP: 193.25.0.24
Użytkownik
Michalina J. napisał
właśnie ja tez tak słyszałam, że tam sa piekne rafy. My z chłopakiem ogladaliśmy ostatnio rózne oferty biur podrózy i w przyszłym roku chcemy wybrac się do Egiptu na wakacje.

Oj tak zdecydowanie polecam wybrać się do Egiptu. Jak chcecie to tu: http://forum.travelway.pl/topic-1721.html możemy sobie o nim spokojnie pogadać :)

Sylwek na skuterach śnieżnych :d jak to łanie brzmi, ciekawy pomysł
IP: 77.115.132.17
kitka
Gość
my w tym roku z mężem tez wybraliśmy coś innego, a mianowicie zdecydowaliśmy się na Egipt. Bylismy w zeszły weekend na zakupach i przechodzilismy koło biura podróży alfastar, wstapilismy i wykupiliśmy - myśle, że taka spontaniczna decyzja jest najlepsza.
IP: 217.153.90.242
Użytkownik
Jak do tej pory to najbardziej podoba mi się pomysł Krakusa :D Sylwek na skuterach, fajna sprawa. A powiedz czy Ty miałeś już okazję tam śmigać?

Kochani rozmawiamy tu o tegorocznym sylwestrze, więc nie piszcie o wyjazdach na przyszły rok (polecam dołączyć się do innych wątków)
IP: 79.163.28.47
krakus
Gość
Emil37 napisał
Jak do tej pory to najbardziej podoba mi się pomysł Krakusa :D Sylwek na skuterach, fajna sprawa. A powiedz czy Ty miałeś już okazję tam śmigać?

Kochani rozmawiamy tu o tegorocznym sylwestrze, więc nie piszcie o wyjazdach na przyszły rok (polecam dołączyć się do innych wątków)

Tak oczywiście jeździłem juz klika razy i mogę powiedzieć ze to jest moja nowa choroba ;)
Zaraziłem juz pare osób i każda osoba powiedziała ze super zabawa !!! . Czekamy teraz całą paczką na pierwszy śnieg i dzwonimy do ekipy z exfun czy możemy wpaść.
Jest fajny filmik w sieci o skuterach ( nie nasze góry ale choć troszkę oddający klimat )
www.youtube.com/watch?v=MKn9kOtVgEg
Pozdrawiam
Greta
Gość
kitka skąd ja to znam ;) heh, my z chłopakiem tez uwielbiamy spontany :) W tym roku tez taka spontaniczna decyzje podjęliśmy z naszymi wczasami. Polecieliśmy do Turcji ( bp alfastar) i przyznam, ze było super.
IP: 83.24.133.50
Użytkownik
Widzę że nie tylko ja lubię takie spontany, tylko jest nas więcej :P i dobrze, bo to fajna sprawa. Kurcze mi też spodobał się ten pomysł o skuterach :) już oczywiście krążą mi myśli po główce...zobaczymy jak to się potoczy
IP: 77.112.247.185
Użytkownik
krakus napisał
Tak oczywiście jeździłem juz klika razy i mogę powiedzieć ze to jest moja nowa choroba ;) Zaraziłem juz pare osób i każda osoba powiedziała ze super zabawa !!! . Czekamy teraz całą paczką na pierwszy śnieg i dzwonimy do ekipy z exfun czy możemy wpaść.

Oj wcale się nie dziwię, taka jazda jest pewnie nieźle wciągająca :D już sobie to nawet wyobrażam :P w takim razie czekamy na ten śnieg i można ruszać :)
IP: 79.163.56.17
krakus
Gość
Emil37 napisał
Oj wcale się nie dziwię, taka jazda jest pewnie nieźle wciągająca :D już sobie to nawet wyobrażam :P w takim razie czekamy na ten śnieg i można ruszać :)

Sezon 2008/2009 otwarty :))) ja już byłem i jezdziłem !!!! Pozdrawiam
eeee
Gość
hej, tak czytam i czytam egipt na sylwestra to dla mnie by odpadal bo jednak sylwester to sylwester snieg czy bez wazne ze zima i PL:P a te skutery to swietna sprawa, taksie nakrecilam:)
IP: 89.108.221.226
Użytkownik
nowy rok trzeba przywitać w naszym kraju! :lol: popieram, a jak to napisał krakus sezon otwarty więc pora oddać się szaleństwu, oby dużo śniegu było na święta!
IP: 79.163.28.51
Użytkownik
TEŻ MAM TAKĄ NADZIEJĘ że w tym roku na sylwka będzie mega dużo, śniegu!! Mimo iż nie lubię zimna, mrozu to jednak nie wyobrażam sobie Wigilii i sylwka bez śniegu i czerwonego noska. a w wakacje dla odmiany może jakaś egzotyczna podróż hymmm
IP: 79.163.55.65
Użytkownik
święta w kraju obowiązkowo! a wakacje zrobię sobie dla odmiany pod koniec stycznia i wtedy będzie można poszaleć w cieplejszych klimatach :lol:
IP: 79.163.32.129

Strona: 1 2 3 > »

Forum turystyczne » Gdzie na sylwestra?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij