hotel Principal Paralia
Dodaj opinię Opinie o hotelu Principal
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
gaga
|
#1 18:21, 24.11.2008
|
Gość |
witam!piszcie jak tam jest!?jaka jest Paralia i jaki jest ten nowy hotel PRINCIPAL (jak wrócicie z tego Sylwestra ) !!!!!ja tam mam zamiar jechać na wakacje!!!!pozdrawiam IP: 83.5.123.71
|
sdas
|
#2 16:33, 14.06.2010
|
Gość |
hotel jest zajeb.... polecam IP: 89.72.220.214
|
rudi
|
#3 11:26, 16.06.2010
|
Gość |
Rozwiń trochę swoją opinię, jadę tam 20.07 a opinii i wrażeń bardzo mało. IP: 89.75.125.220
|
Lenyks
|
#4 09:38, 29.06.2010
|
Gość |
Byłam w ubiegłym roku w Paralii w hotelu Principal. Sam hotel bardzo ładny i dość gustownie urządzony.niestety,mimo że dość nowy,łazienki już nadają się do remontu.W moim pokoju, czyt. w łazience,nie działała deszczownica,w pokoju znajomych odpływ była zatkana i woda stała godzinami.W łazienkach nie ma kabin prysznicowych,woda leje się wszędzie i schodzić do kratki nie chceW innym pokoju rura była wyrwana ze ściany ..Pokoje sprzątane są raz w tygodniu !!!! a może raz na turnus?!?Bylismy 11dni,sprzątnięte było raz i to tak,ze natychmiast wzięłam się za sprzątanie.Generalnie,Grecy nie należą ani do czyścioszków ani do pracusiów To raczej lenie i brudasy ale wyluzowani,bardzo sympatyczni i towarzyscy Ręczniki wymienione raz,pościel też.Trzeba pamietać,że papieru nie wyrzuca się do muszli tylko do kosza na smieci(trudno się do tego przyzwyczaić)Biorąc pod uwagę faktk,że kosz wynoszony jest raz w tygodniu..... !Kupiliśmy w Lidlu worki na smieci i wyrzucaliśmy śmieci sami.Obsługa miła,o wszystko trzeba prosić ale można się doprosić..(nóż,żelazko itd)Wykupione mieliśmy tylko śniadania,obiadowalismy na miescie(myślę,że to najlepsza opcja)Okolica hotelu to rzeczywiscie plac budowy ale za to na plazy jest luźniej i wieczorem jest ciszej niż w starej Paralii.Do centrum trzeba kawałek przejść ale nie jest daleko i można iść brzegiem morza,deptakiem albo chodnikiem wzdłuż najbliższej hotelu ulicy. Jesli chodzi o wycieczki fakultatywne,polecam Skiathos,Meteory,Olimp iAteny-tam byłam i jestem zachwycona.Nie polecam za to wieczoru greckiego-tam nie była ale byli znajomi i byli rozczarowani. Miałam zastrzeżenia będąc na miejscu ale dzić myslę,że to były fajne wakacje i mogłabym znów to przeżyć,nawet z tymi minusami Polecam. IP: 83.13.222.250
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie