» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » NIGDY WIECEJ OIS

NIGDY WIECEJ OIS

Strona: 1

Autor Treść
AGA
Gość
TOTALNA PORAŻKA!!!!!
Wrocilismy dzis ze Słowacji, z miejscowości Vażec.
Opisywanie wyjazdu z biurem OIS byłoby powtarzaniem wszystkich negatywnych opinii.
Brak organizacji, komunikacji, profesjonalizmu. Dziwię się że takie biuro jeszcze istnieje. Odradzam wszystkim ktorym przez mysl przeszedl wyjazd z tym biurem.

Na szczescie wybralismy opcje z dojazdem własnym bo nietety na autokar nie było mozna liczyć. Żal mi tych osob które były niestety od niego uzaleznione. To kolejny niewypał na długiej liście dokonań biura OIS.
Odradzam....
IP: 194.117.241.30
efka1983
Gość
hej... najwidoczniej bylismy razem...ale ja napisze tylko ze ja wybralam(niestety) opcje dojazdu autokarem i wiecie co? mielismy sie przesiasc w katowicach na autobus do poznanaia a tamten nas zostaqwil .. 10 osob nie mialo odjazdu ..pilot stwierdzil ze mamy jjechcac pociagiem za ktory musielismy zaplacic sami!!!!! paranoja!
IP: 79.184.152.9
ania
Gość
BYLISMY Z NIMI W RUZOMBEROKU W GRUDNIU TEGO ROKU .MASAKRA. NIE BYLO DLA NAS MIEJSCA W OSRODKU ZABRAKLO ZERO WYTLUMACZENIA , OSRODEK TRAGICZNY BRUD SMRÓD I UBÓSTWO!!! JEDNA LAZIENKA NA 40 OSOB!!! JECHALKISMY 50 KM DO INNEGO TAM TEZ PROBLEMY I 80 KM DO STOKU BANDA OSZUSTOW KOLEZANKA ZLAMALA REKE NIE MIALA UBEZPIECZENIA JAK SIE OKAZALO!!! SAMA ZAPLACILA 4000 KORON JESLI JUZ MACIE JECHAC DOPLACCIE I NIE TRACCIE NERWOW NA NICH!!
IP: 83.6.213.140
krzem
Gość
O - ogłosić sie
I - inkasować
S - i spier....

LUDZIE UNIKAJCIE TEGO BIURA JAK OGNIA!
To jacyś cwaniacy którzy zaczynali z dobrymi checiami od małych obozów żeglarskich, aż wreszcie z czasem zwąchali ze mozna wysyłać masy ludzi nie biorac za nich żadnej odpowiedzialnosci! W tym roku posłali na sylwka 4000 ludzi! Wysyłaja ludzi w ciemno i mają ich gdzieś licząc na to że i tak nikt ich nie ząsadzi - najwyzej zwrocą kase.
Dobra krótko - choć mogłbym godzinami:

- oczywiście mily kontakt przed wyjazdem i ZERO KONTAKTU w trakcie i po (ois ikasuje i ma cie gdzies!)

- początkujący lub kompletnie zdezorientowani piloci i rezydenci z ulubionym zdaniem "nie mam takiej informacji" (rzeczywiscie biedni byli - pozostawieni na lodzie samym sobie, CZĘŚĆ UCIEKŁA DO POLSKI NASTEPNEGO DNIA po gehennie przejazdu autokarem)

- kompletna dezorganizacja dojazdu 500km=13 h, a BYŁA EKIPA KTÓRA JECHAŁA 24 H!!! zbierajac i rozwożąc po różnych miastach

- niesprawdzone firmy przewozowe (13 h JECHAŁ JEDEN KIEROWCA I majstrował se tylko przy tachometrze)

- zero pewnosci ze hotel jest jak w opisie (LUDZIE MIESZKALI W 16 STOPNIACH CELCJUSZA)

- powrót ponownie tragicznie długi a ludzie z Gdańska CZEKALI W WAWIE NA PRZESIADKE 2,5 H NA MROZIE, w niepewnosci czy w ogole pojada dalej...

-i wiele innych pomniejszych nieporozumien ktore dotyczą mojego wyjazdu - ale pomine to juz bo chciałem tu przestrzec ogólnie przed tym przed biurem

GENERALNIE ATMOSFERA STRACHU, NIEWYGODY, NIEZADOWOLENIA - A WIEC CIAGŁEGO NARZEKANIA, KŁUTNI, AFER I RZUCANIA MIĘSEM!!! IMPRA DLA MASOCHISTÓW I SAMOBÓJCÓW!

uczestnik cudownego sylwka na słowacji 2009

O - ogłosić sie
I - inkasować
S - i spier....
IP: 89.77.123.48

Strona: 1

Forum turystyczne » NIGDY WIECEJ OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij