OIS
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
rysiu
|
#1 21:06, 04.01.2009
|
Gość |
OIS to jeden wielki szajs IP: 83.23.140.63
|
efka1983
|
#2 22:49, 04.01.2009
|
Gość |
Potqwiewrdzam nie jedzcie z nimi naciagaja ludzi klamia i nie pomoga wam w niczym... IP: 79.184.152.9
|
ania
|
#3 23:27, 04.01.2009
|
Gość |
nie ma ubezpieczenia wbrew temu co oni maja w umowach nie jezdzcie z nimi~~@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OIS OSZUSCI Z BARTKIEM OLSZEWSKIM NA CZELE!!!!!KŁAMCA!!! IP: 83.6.213.140
|
krzem
|
#4 23:30, 04.01.2009
|
Gość |
O - ogłosić sie I - inkasować S - i spier.... LUDZIE UNIKAJCIE TEGO BIURA JAK OGNIA! To jacyś cwaniacy którzy zaczynali z dobrymi checiami od małych obozów żeglarskich, aż wreszcie z czasem zwąchali ze mozna wysyłać masy ludzi nie biorac za nich żadnej odpowiedzialnosci! W tym roku posłali na sylwka 4000 ludzi! Wysyłaja ludzi w ciemno i mają ich gdzieś licząc na to że i tak nikt ich nie ząsadzi - najwyzej zwrocą kase. Dobra krótko - choć mogłbym godzinami: - oczywiście mily kontakt przed wyjazdem i ZERO KONTAKTU w trakcie i po (ois ikasuje i ma cie gdzies!) - początkujący lub kompletnie zdezorientowani piloci i rezydenci z ulubionym zdaniem "nie mam takiej informacji" (rzeczywiscie biedni byli - pozostawieni na lodzie samym sobie, CZĘŚĆ UCIEKŁA DO POLSKI NASTEPNEGO DNIA po gehennie przejazdu autokarem) - kompletna dezorganizacja dojazdu 500km=13 h, a BYŁA EKIPA KTÓRA JECHAŁA 24 H!!! zbierajac i rozwożąc po różnych miastach - niesprawdzone firmy przewozowe (13 h JECHAŁ JEDEN KIEROWCA I majstrował se tylko przy tachometrze) - zero pewnosci ze hotel jest jak w opisie (LUDZIE MIESZKALI W 16 STOPNIACH CELCJUSZA) - powrót ponownie tragicznie długi a ludzie z Gdańska CZEKALI W WAWIE NA PRZESIADKE 2,5 H NA MROZIE, w niepewnosci czy w ogole pojada dalej... -i wiele innych pomniejszych nieporozumien ktore dotyczą mojego wyjazdu - ale pomine to juz bo chciałem tu przestrzec ogólnie przed tym przed biurem GENERALNIE ATMOSFERA STRACHU, NIEWYGODY, NIEZADOWOLENIA - A WIEC CIAGŁEGO NARZEKANIA, KŁUTNI, AFER I RZUCANIA MIĘSEM!!! IMPRA DLA MASOCHISTÓW I SAMOBÓJCÓW! uczestnik cudownego sylwka na słowacji 2009 O - ogłosić sie I - inkasować S - i spier.... IP: 89.77.123.48
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie