Siemanko,
jak tam z planami na podróże w nowym roku?? macie już coś ciekawego na oku?? bo mi to już siedzenie w domku nie służy z chęcią poleżę na złocistej plaży, więc chyba muszę zacząć przeglądać jakieś oferty, może coś fajnego sobie upatrzę...no chyba że polecicie mi coś rewelacyjnego? chętnie posłucham waszych propozycji
PODRÓŻE 2009 czas zacząć - piszcie!
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 16:53, 06.01.2009
|
|
Użytkownik
|
IP: 79.163.25.200
|
#2 20:50, 06.01.2009
|
|
Użytkownik
|
dokładnie... dobry temat wymyśliłaś. ktoś już może ma zabukowaną wycieczkę w rozsądnej cenie w ciekawe miejsce. jeśli tak to i ja chętnie poczytam. ja zastanawiam się nad Bułgarią, albo Chorwacją, chociaż ciągnie mnie znowu do Egiptu... IP: 93.157.114.177
|
Ula L.
|
#3 06:32, 08.01.2009
|
Gość |
Egipt.... również zastanawiam się nad Egiptem, tylko nie wiem dokładnie kiedy i z jakim biurem lecieć. Podpowiedzcie coś, jak macie oczywiście doświadczenie i najważniejsze kiedy się tam najlepiej wybrać?? W sumie chciałabym mieć fajną pogodę, ale nie przepadam za duża ilością ludzi więc który okres jest najbardziej optymalny? W sumie to będzie mój trzeci wyjazd. Gti travel byłam w Turcji ale to już stare czasy, z Triadą w Hiszpanii i teraz czeka mnie Egipt. Zawsze chciałam tam jechać! IP: 79.191.147.178
|
uho mikołów
|
#4 19:35, 08.01.2009
|
Gość |
ja polecałbym tak jak sam byłem, czyli początek września. ja byłem od 11 i było super. niebo bezchmurne, temperatury znośne, choć dużo wyższe niż w czasie lata w Polsce, woda cieplutka. jedyny minus to fakt, że we wrześniu zaczyna się Ramadan i o 18 nie można już się kąpać, przechodzą też na czas zimowy, przez co szybko robi się ciemno. dużo Polaków, fajna pogoda, ciekawe animacje. ja byłem z biurem sun & fun i mimo masy negatywnych opinii jakie przeczytałem na tym forum o nich, wypad uważam za bardzo udany... pozdrawiam IP: 83.12.206.134
|
#5 19:38, 08.01.2009
|
|
Użytkownik
|
a u mnie to znowu EGIPT odpada bo już byłam i chcę raczej coś nowego, ale polecam oczywiście bo z całą pewnością warto (mówię o sharm el sheikh - bo w tym rejonie dokładnie byłam) całą podróż, hotel i biuro było strzałem w dziesiątkę, zresztą chyba się jeszcze nie spotkałam z osobą która narzekała na egipt. Ale teraz myślę o czymś ciekawszym może Bali, może Turcja sama nie wiem...a jak tam u was już zdecydowani w 100%? IP: 79.163.45.240
|
#6 19:49, 09.01.2009
|
|
Użytkownik
|
W tym roku zdecydowanie stawiam na Brazylię, co prawda już pod koniec zeszłego roku miałem się wybrać ale się nie udało więc teraz nie ma mocnych, nie odpuszczę! bo już się całkowicie nakręciłem na podróż! i poważnie się zastanawiam nad bp Itaka, może ktoś z Was też się wybiera?? wiadomo, że im więcej ludzi tym raźniej, tym bardziej że dopiero zaczynam wyruszać w świat IP: 79.163.25.64
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie