» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Gdzie na wakacje 2009?

Gdzie na wakacje 2009?

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Ostatnio zastanawiam się gdzie wyjechać na najbliższe wakacje, jeszcze jest sporo czasu ale jestem z tych, którzy lubią zaplanować wszystko wcześniej. Znalazłem kilka ciekawych opcji w sieci, szczególnie zaczyna mnie "ciągnąć" na Kubę po przeczytaniu tego: http://www.travelmaniacy.pl/profil,33,podroze,2,kuba

Choć mam trochę wątpliwości związanych z długością przelotu i bezpieczeństwem...
IP: 87.206.153.79
Użytkownik
Ach ta piękna Kuba. Na pewno warto się tam wybrać. Choć ja na wakacje planuję co innego, równie pięknego. I będą to takie przyspieszone wakacje. Ale Kuba i jej najbardziej znany kurort Varadero coś uroczego. Mimo, że widziałam tylko ze zdjęć.
IP: 79.163.31.250
Użytkownik
Gdzie na wakacje 2009? Mnie po głowie chodzi Brazylia, samba, karnawał, Copacabana. Na samą myśl mam ciarki :) Tak się rozmarzyłam, że chyba zacznę szukać czegoś interesującego. Mój Marek na pewno nie będzie miał nic przeciwko.
IP: 79.191.145.3
Marlena
Gość
ja już od dawna się zastanawiałam nad BUłgarią,Brazylią,Chorwacją..
i wybrałam CHORWACJE-BIOGARD ;)) jeszcze tylko wybrać termin ... ;))
jadę saama fajnie gdyby ktoś tam jechał;)
IP: 87.101.32.134
Użytkownik
no polecam bulgarie i chorwacje, tanio i fajnie.
IP: 85.222.86.66
barca
Gość
fajne wakacje za 6000zl na 2 tyg
IP: 86.42.197.92
Misia
Gość
Ja chyba wybiore sie w nasze góry,moze karkonosze. Wiem,ze nie kazdy lubi taki aktywny wypoczynek,ale dla tych ktorzy lubia moge polecic pensjonat SCALIANO w Kudowie Zdrój,
mają spa i generalnie jest to przyjemna rozrywka polaczona z odnowa biologiczna. Zdaje sobie sprawe ze nie dla wszystkich,ale nazwijmy to lubia wypoczywac bardzo komfortowo i liksusowo.
IP: 77.115.86.195
Tadeusz
Gość
Patrzyłem na stronke tej willi Scaliano i przyznam ze wyglada imponujaco. Mozesz napisac cos wiecej jesli byłas??
IP: 79.185.153.160

Strona: 1

Forum turystyczne » Gdzie na wakacje 2009?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij