Tajemnice chrześcijaństwa z Alfa Starem
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Jurek
|
#1 11:31, 21.03.2009
|
Gość |
Dopiero co wróciliśmy z Izraela. Było wspaniale. Poczynając od pogody, a na sprawach organizacyjnych kończąc. Wszystko w najlepszym porządku, loty samolotem, hotele, wyżywienie, opieka rezydentki (sympatyczna i kompetentna Pani Ania). Zwiedziliśmy bardzo dużo ciekawych miejsc w dobrych warunkach i dobrej atmosferze. Jesteśmy bardzo zadowoleni. IP: 83.26.95.147
|
malwina
|
#2 19:27, 03.05.2011
|
Gość |
byłam na tym wyjeździe we wrześniu w zeszłym roku. bardzo mi sie podobał. wiele ciekawych miejsc, wiele wzruszeń. niezapomniany wyjazd. organizacja bardzo dobra, grupa zdyscyplinowana więc zwiedzanie szlo sprawnie. polecam ten wyjazd IP: 195.150.165.6
|
Ewa
|
#3 13:12, 07.05.2011
|
Gość |
Ciekawy mają program tej imprezy. Ja byłam z nimi w Izraelu przy okazji pobytu w Egipcie ale to była jedynie wycieczka 2 dniowa. Oczywiście mieliśmy od razu ogromny niedosyt, bo w samej Jerozolimie tydzień byłby z pewnością niewystarczający, żeby pozwiedzać i nasycić się tą magiczną atmosferą. IP: 217.153.242.131
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie