» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » obóz studencki

obóz studencki

Strona: 1

Autor Treść
marlena18
Gość
HEJ
Mam zamiar się wybrać na obóz studencki. Przejrzałam wiele ofert i przedział wiekowy (zwykle) wynosi 14-28 i 18-25. I mam pytanie czy w związku z tym, że ta starsza grupa jest pełnoletnia ma na takich obozach "samowolkę" czy też jest kontrolowana? Czy np. jeśli mam 18 lat to mogę iść na imprezę bez żadnego tłumaczenia czy w ogole to nie wchodzi w grę? I mam jesczze pytanie dotyczące ludzi: jada tam raczej zorganizowane grupy, tj. grupki znajomych czy raczej nieznane sobie osoby i da się kogoś poznać? I jak wygląda ten wiek ludiz tak w rzeczywistości, zapewne więcej jest osób w granicach 19 lat niżeli 25? Mam rację? Z góry dzięki za odpowiedzi;) :P
IP: 83.21.161.242
Użytkownik
Mój znajomy był w tamty roku na takim studenckim, czy tez 18+ i jest pełen luz. Był pod koniec sierpnia w Lloret de mar z biura Watra Travel. Ja niestety jade na obóz młodzieżowy do 18 roku, ale juz za rok na studencki! I pewnie znowu do lloret bo imprezy są tam naprawde świetne, a szczególnie w sierpniu jak przyjezdza duzo włochów :mrgreen:
IP: 83.5.122.244
nieuchwytna
Gość
Jeżeli się wybiorę na obóz studencki to sama, dlatego mam nadzieję, że nie wszyscy będą w grupach :) A mam rocznikowo 19 lat :))
IP: 93.176.232.151
Użytkownik
A ja się zastanawiam czy jest naprawdę sens jeździć na obozy studenckie? Można przecież wybrać się grupą znajomych na jakiś turnus z last minute. Ja przynajmniej tak robię. Znalazłam sporo ofert last minute w Travel Team i myślę, że wybierzemy się z nimi pod koniec września, żeby jeszcze odpocząć przed nowym rokiem akademickim. Myślę, że to zdecydowanie lepsze podejście niż jechanie z grupą ludzi, których się nie zna, bo tak naprawdę ciężko wyczuć na kogo się trafi, czy ludzie będą w porządku czy nie. Kiedyś byłam na dwóch obozach studenckich, jeden był bardzo udany, drugi - totalna klapa moim zdaniem. Właśnie przez ludzi. Dlatego już tylko ze swoimi znajomymi jeżdżę na własną rękę lub poprzez last minute:)
IP: 213.134.184.199
Gejshi
Gość
Cze, byłem rok temu na zajebistym obozie z FeelTheFlow. Ale co tu dużo będę mówił, jadę w tym roku z jeszcze większą chęcią bo pośmigam se na snowboardzie przy muzyczce na żywo od Pezeta i Tede :D Hip-Hop i dobra zabawa ponad wszystko !
IP: 87.248.81.75
lena021
Gość
A ja planuje z znajomymi z uczelni samemu zorganizować sobie taki mini obóz, imprezę na promie :)
Teraz np. Unity Line daje możliwość wynajmu promu na wyłączność. Dla nas jest to super rozwiązanie, gdyż impreza zamknięta na której będą tylko ci którzy mają być :)
Myślę, ze sam pomysł jest spoko... więcej inf znajdziecie tutaj
unityline.pl/oferta/oferta_dla_grup/oferta_promocyjna/prom_wolin_na_wylacznosc
IP: 83.11.140.230
Ania
Gość
Szkoda ze ja już mam takie wypady szkolne za sobą ;)
Ten prom na wyłączność zapowiada się ciekawie, zresztą Unity Line słynie z ciekawych wycieczek, znajomi ostatnio byli na studniówce na promie ;))
IP: 46.134.206.198
uyt12
Gość
powiem Ci, że obozy na świetnym poziomie organizuje skt - studencki klub turystyczny :) ja byłem 2 lata temu w Bułgarii a w tym roku moja znajoma wybrała się do Gruzji i tez wróciła zachwycona!
IP: 83.21.42.127
Użytkownik
Fajne są też rejsy żeglarskie po Mazurach z biura OIS, Tam jest pełen luz i zabawa. Jeżdżę z nimi jako sternik pomimo że studia mam już za sobą.Jest dużo ludu w przedziale wiekowym 17-30
IP: 195.225.120.109
Użytkownik
A możesz podać więcej szczegółów odnośnie samych cen za tego typu obóz żeglarski? Jestem bardzo ciekaw na jakim poziomie się kształtują.
IP: 79.185.118.92
Użytkownik
napisz do mnie zeta1@o2.pl ceny są podane na ich stronie
IP: 195.225.120.109

Strona: 1

Forum turystyczne » obóz studencki

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij