» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel Europa Olimpic Beach

Hotel Europa Olimpic Beach

Dodaj opinię Opinie o hotelu Europa

Strona: < 1 2

Autor Treść
do życzliwego
Gość
aa o to chodzi :)

bardzo chętnie :) :)

Proszę: 7019103 :) :) :)
IP: 85.219.180.86
do życzliwego
Gość
tylko co Ci to da jak jesteś takim niedowiarkiem?
numer gg coś zmieni ?? :)

Pozdrawiam
do życzliwego
Gość
no i cisza... a chciałeś porozmawiać ;p
Turysta
Gość
Byliśmy z rodziną w sierpniu 2009 w Hotelu "Europa" w OB. I niestety muszę potwierdzić opinie tych internautów, którzy dość negatywnie wypowiadają się o tym hotelu.Jedyny pozytyw tego hotelu to ten, że pokoje jak i łazienka są dość duże - jak na Grecję i po częściowym remoncie (pomalowane, czyste ściany i wykafelkowane).Pozostały w fatalnym stanie baterie umywalkowa i prysznicowa oraz częściowo niesprawne kontakty (brak prądu w łazience i w pokoju). W czasie 10-dniowego pobytu pokój nie był ani raz sprzątany, tak samo balkon. W okresie tym nie wymieniono nam ani raz ręczników ani nie zmieniono pościeli. Wymieniano natomiast prawie codziennie kosz w łazience.
Jedzenie bardzo przeciętne. W ofercie OK Services podano, że cytuję - "śniadania w formie bogatego bufetu, obiadokolacje w formie bufetu. Śniadania to 3 cieniuteńkie płatki sera i 3 tak samo cienkie płatki wędliny wyporcjowane na talerzyku. Do tego margaryna, jeden rodzaj dżemu, cukier, herbata, kawa, mleko, płatki kukurydziane. Dwa razy dodano jajka gotowane na twardo, jeden raz był miód. Na początku śniadania stawiano jeszcze talerz z pokrojoną wędliną i serem ale ilość tego była niewielka i nie wszystkim wystarczało by mogli sobie dołożyć. Po trzech dniach zaczęli jeszcze stawiać półmisek z pokrojonymi pomidorami i ogórkami, ale to też były niewielkie ilości. Tak wyglądał bogaty bufet.
A obiadokolacje w formie bufetu to - porcje jedzenia i porcje surówek ustawione na bufecie
i samoobsługa.
Nie będę oceniać walorów smakowych obiadokolacji bo to bardzo subiektywna ocena. Napiszę tak: dało się zjeść choć dwa razy było mocno przesolone.
IP: 87.205.189.36
karolka
Gość
No to teraz ja podzielę się z wami moją opinią. Wróciłam z hotelu Europa oczywiście z biurem Ok Services i jestem bardzo zadowolona. Bałam się wyjazdu z powodu złych opinii o Hotelu i o biurze. Autokary w jedna jak i w drugą stronę były super :) wygodne i klimatyzowane i jasne jest to ze w trasie i w autokarze człowiek nie będzie miał takich wygód jak w swoim łóżku. Co do Hotelu pokoje takie jak na zdjęciach. Sprzątane były codziennie. Dostaliśmy od razu 2 prześcieradła na zmianę. Ręczniki nie były zmieniane ale nie było takiej potrzebny ale jeśli już ktoś chciał wystarczyło poprosić Panią która tam sprząta. Obsługa baaaardzo przemiła. Można było sobie pożartować. Jedzenie gotowane przez Aleksandrowa było bardzo dobre Porcje były duże i i można spokojnie prosić o dokładkę. Na śniadanie co prawda było codziennie to samo i co jakiś czas dawali jajka na twardo. I także nie było problemu z dokładką można było śmiało brać i jeść. Chlebek świeży zawsze i tez dobry. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i polecam ten Hotel. Bo z tego co słyszałam to w innych hotelach o wiele droższych nie było sprzątane a przez jedzenie ludzie dostawiali zatruć żołądkowych. Oczywiście wiadomo że za wakacje za taką cenę nie można spodziewać się Hotelu Hiltona. I naprawdę nie rozumiem narzekań innych ludzi. I jeśli chodzi o dżem to były 2 rodzaje :) Polecam ten brzoskwiniowy :)
Jeżeli chodzi o doprawianie potraw to już trzeba sobie dosolić lub popieprzyć jeżeli komuś mało :) Mnie osobiście smakowało takie jakie było a powiem szczerze jeżeli chodzi o jedzenie to jestem bardzo wymagająca wiec jeżeli mnie smakowało to już musiało być dobre :)
Polecam jeszcze raz ten hotel i pozdrawiam gorąco :)
IP: 83.10.218.180

Strona: < 1 2

Forum turystyczne » Grecja » Hotel Europa Olimpic Beach

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij