Cześć,
Wybiera się ktoś z Was do Grecji z Antałkiem we wrześniu?
Olimpic Beach 09.09-20.09 z BP Antałek K-ów
Wakacje w Olimpic Beach Opinie o hotelach w Olimpic Beach
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
asha
|
#1 18:13, 20.07.2009
|
Gość |
IP: 83.2.65.216
|
Ewusia
|
#2 14:18, 25.07.2009
|
Gość |
Ja się wybieram razem z mężem w sierpniu. Też jestem ciekawa, jak działa Antałek. Z tego co się jednak orientuje, to ma dobre opinie. Pozdrawiam IP: 195.117.22.4
|
piromanka
|
#3 20:45, 03.09.2009
|
Gość |
Ja wybieram sie wraz z chłopakiem do Grecji z Antałkiem, tez jestesmy bardzo ciekawei jak tam jest, ale martwie sie troche jak wygladaja przejscia przez granice.Pozdrawiam IP: 89.230.97.139
|
asha
|
#4 18:40, 04.09.2009
|
Gość |
mysle ze na granicach nie bedzie problemow, paszport sprawe zalatwia. Coprawda zdarza sie ze trzeba przekupic celnikow, ale to juz problem pilota i kierowcow podejrzewam. Kiedy jedziesz? 9 wrzesnia? My jedziemy do apartamentow Girnis. Pozytywne myslenie i bedziemy miec fajne wakacje! pzdr IP: 86.140.118.244
|
agusiax
|
#5 20:18, 13.10.2009
|
Gość |
Witam wróciłam z objazdówki z Antałkiem. Grecja jest piękna i zdecydowanie tam wrócę. Biuro ma nowy autokar, kierowcy mili, pilotka Pani kinga bardzo sympatyczna i ma OGROMNĄ wiedzę tylko zwiedzanie trwa w exprreesowym tempie ale dużo zobaczyliśmy. Mieszkaliśmy w hotelu Girnis, pokoje w porządku, jak na Grecje to czysto, schludnie, całkowocie OK jak dla mnie. Ale nie nastawiałam się na luksusy ale na zwiedzanie i w zupełności OK. Wyżywienie w porządku, chociaż śniadania bardzo monotonne. Wędlina grecka mało smaczna... Polecam z czystym sumieniem to biuro. W przyszłym roku też pojadę do Grecji ale już chyba samolotem a jeśli chodzi o granice to bardzo szybko przez nie przejeżdżaliśmy, ale to chyba zasługa pilota, w tym wypadku rezydentki Podróż trwała 23 godziny, to chyba znośnie. IP: 83.9.194.226
|
toja
|
#6 22:59, 16.07.2010
|
Gość |
Trochę nie na temat ... Ale warto wiedzieć o jakości obsługi i pracy biura ... Antałek ... Niestety ... nie mogę wypowiedzieć sie pozytywnie o pracy biura ... Akurat nie chodziło tutaj o wczasy a wynajem autokaru na przewóz gości weselnych ... Autokar nie podstawił się w wyznaczonym miejcu i godzinie. Podstawił się kilkaset metrów dalej i to podobno my powinniśmy dzwonić i domyślać się, że kierowca ma problem z zaparkowaniem. Popełnili błąd i zrzucają na nas odpowiedzialność - oni tylko organizują - ale wszelkie problemy to i tak będzie Wasza wina. Zdecydowanie polecam bardziej profesjonalne firmy IP: 77.236.0.11
|
niezadowolony
|
#7 18:06, 23.07.2010
|
Gość |
Zgadzam sie doklasdnie zrzucaja na wszystkich wine tylko nie na siebie ,nie polecam IP: 94.254.153.77
|
JoAne
|
#8 19:49, 18.08.2012
|
Gość |
Czy ktoś był w tym roku w Grecji w Ap. Konstantyn w Olimpic Beach? W ogóle dziwne akcje z cenami, raz na stonce dają wyższą, raz niższą, później nagle wzrasta, a zaś na innym portalu oferują o wieeeeele taniej niż na swojej stronce. Czy wszystko ok z wyjazdem i noclegiem skoro za 9 noclegów, dojazd itp jest tylko 590 zł (na gumtree, bo co innego aktualnie u nich...) i do ostatniej chwili są wolne miejsca? ;o IP: 91.216.213.23
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie