» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » hotel Clio Nea Marmaras

hotel Clio Nea Marmaras

Dodaj opinię Opinie o hotelu Clio

Strona: 1

Autor Treść
wczasowiczka
Gość
Wlasnie jestesmy na wczasach w Nea Marmaras w hotelu Clio. Co do hotelu nie mamy zadnych zastrzezen. Jest czysto, mila obsluga, rezydentka z biura OK Service bardzo mila.
Hotel jest ladnie usytulowany- widok na morze i na basen, z ktorego mozna korzystac w okreslonych godzinach. Clio jest umieszczony na wzgorzu, z bardzo stromym podejsciem. Do morza jest rzeczywiscie blisko, ale do plazy czeka Was ok.15-minutowy spacerek.
Miasteczko jest male i niezbyt czyste. W katologach biur podrozy jest informacja, ze hotel jest 3-gwiazdkowy, a w informacji w hotelu sa podane 2.
Nasza podroz z biurem OK Service odbyl sie z przygodami. Z Polski wyjechaly 2 autokary. Oba ulegly awarii- jednemu zawiodlo chlodzenie silnika-jego pierwsza naprawa trwala 2 godziny, druga na autostradzie nieco krocej. Natomiast w drugim autokarze rozsypalo sie sprzeglo.
Wszyscy dotarlismy na miejsce z kilkugodzinnym opoznieniem.
Temperatury sa bardzo wysokie-polecamy wysokie filtry.
Milego pobytu:)
IP: 94.67.174.209
Rena
Gość
Wybieramy się do Nea Marmaras 16 sierpnia, i w związku z tym miała bym, jeszcze kilka pytań do wczasowiczki która tam przebywa.Jak wygląda w tej miejscowości baza "zaopatrzeniowa" tj. czy są liczne sklepiki, restauracje? jakie są ceny(czy wyższe niż w innej części Grecji).Czy w pokojach hotelu Clio jest aneks kuchenny(jak zaopatrzony?) i czy warto jechać na organizowane przez biuro wycieczki.Z dziękuję za informacje.
IP: 83.26.152.166
kasiulek 35
Gość
witam pozdrawiam wczasowiczke bo tez byłam w tej grupie :) i zgadzam sie z opinia w 100% SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA PANI BASI ( REZYDENTKA ) ZAWSZE POMOCNA co do bazy zaoparrzeniowej mozna kupic wszystko ceny hm :) butelka coli 1.5 l około 1.9 e .chleb 0.8 e .piwo od 0.7 -1.5 e -sklep .giros 2.5e 9wspaniały przy plazy polecam )Aneks kuchenny garnki,filizanki 2 .sztucce ,co do wycieczek polecam rejs statkiem do toronii super . pozdrawiam
IP: 89.77.115.198
Rena
Gość
Bardzo dziękuję za informację z pobytu w Nea Marmaras.Pozdrawiam.
IP: 83.21.65.220
Olcia
Gość
Wyjeżdżam do Neas Marmaras 16 sierpnia z biurem podróży Hentur z Łodzi? Czy ktoś korzystał z jego usług - proszę o opinię.
Co do wyposażenia aneksu kuchennego w hotelu Clio - czy jest czajnik?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich wczasowiczów :)
IP: 84.10.213.237
kasiulek35
Gość
NIESTETY TYLKO MAŁY GARNUSZEK. DOBRZE ZABRAC ELEKTRYCZNY :)
SCORPIONS36
Gość
Witam, własnie wróciłem z Grecji 7 wrzesień 09.. "CLIO" operator OK Service wcale nie jest OK... Rezydentka p Basia pomyliła zawody.... handluje wycieczkami po zawyżonych cenach a gdy od nas nikt nie pojechał to następna wycieczka płaciła juz u pilota w autokarze.... na miejscu można kupić dużo taniej 2 os dorosłe + 2 dzieci 6lat i 10 lat ( wycieczka do toroneos to różnica 200PLN ok 50 euro) Pani Basia nie interesuje się klientami którzy nie daja jej zarobić.... ( Dziwię się że HENTUR korzysta z takiego pośrednika ) śniadania przez cały okres pobytu 11 dni te same-koszt 1 EURO-- MASAKRA... ZDECYDOWANIE ODRADZAM
IP: 213.17.152.97
SCORPIONS36
Gość
Pomyłka wróciłem 7 sierpnia...
IP: 213.17.152.97
Olcia
Gość
A jak wyglądała podróż? Stan autokarów, ilu kierowców i jak długo się jedzie.....
Ja mam jeszcze wykupione obiadokolacje (w biurze Hentur) - taka sama tragedia jak śniadania czy lepiej? Proszę napiszcie:))
IP: 84.10.213.237
najezka
Gość
Napiszcie proszę, czy jest lodówka w pokoju ? Czy jechał ktoś z biurem TRAVELIGO ? Jeśli tak to jaka ocena ?
IP: 78.133.244.110
ania
Gość
Właśnie jak wyglada ten aneks kuchenny ? czy jest lodówka ??? i jaki stan ubikacji w pokojach ?
IP: 83.13.46.131
kasiulek35
Gość
DO ANI : w pokojach lodówka jest .łazienka .prysznic ubikacja .umywalka .czysciutko JECHAŁAM Z OK SERWICE I SUPER WSPOMINAM POBYT .POZDRAWIAM ACHA CO DO ANEKSU PISAŁAM WCZESNIEJ NA FORUM :)
Rena
Gość
Może któryś z użytkowników forum pomoże mi, chodzi o to że straciłam rachubę czy z wyjazd z firmy OK Service 16 sierpień ( Nea Marmaras hotel Clio) z Wrocławia jest z soboty na niedziele o 3 w nocy czy też z niedzieli na poniedziałek o 3, jeśli ktoś wie proszę o pomoc !!!
IP: 83.21.65.218
ania
Gość
dziękuje bardzo kasiulek !!!!!! :)
ania
Gość
a takapropo czu jutro ktoś wyjeżdża z Katowic ?:)
sandra
Gość
podpisuję sie obiema rękami pod SCORPIONS36, wiem co mówię - byliśmy na jednym turnusie;)Ale daliśmy radę bo fajna z nas grupa była i trzymaliśmy sie razem plus ouzo i recynka i piękne ciepłe morze.....Ale OK nie jest OK i nie polecam.Uważam ,że poziom usług i odpowiednie traktowanie przez rezydenta to jest podstawa dla osób które pojechały na
wymarzony przecież wypoczynek i zapłaciły za to!!!
IP: 155.158.248.254
tomm
Gość
a jakie jedzenia tam maja.. bo podobno trzeba dodatkowo doplacic za wyzywienie. czekam na info pozdro :)
IP: 83.27.72.187

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » hotel Clio Nea Marmaras

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij