» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel Reinbow oraz pobyt w Olimpic Beach z firma Ok services !!!!

Hotel Reinbow oraz pobyt w Olimpic Beach z firma Ok services !!!!

Strona: 1

Autor Treść
XXX
Gość
Witam Was serdecznie chciałabym sie z Wami podzielic moją opinią i spostrzerzeniami dotyczacymi wczasów w Grecjii a dokładniej w Olimpic Beach z firmą Ok servicess.Pierwsze i najwazniejsze nigdy więcej z Tą firmą!!!!!!!!!!!! Mówie szczerze ponieważ nie chciałabym aby Państwo popssuli sobie wakacje.Firma ok Services to dno począwszy od autokarów jechaliśmy autokarem 17 letnim albo i jeszcze starszym (takiego grata puścili w taka trasę) no poprostu brak słów w trakcie podrózy zauwazyłam jak cieknie cos z niego siedzenia stare i niewygodne to taki klocek był zero kształtu chyba podmiejskie autobusy lepiej wyglądaje przysiegam!!Na poczatku zraziło mnie to co chyba jest najwazniejsze bo to taka długa podróż.Pozatym kierowcy...no matko Boska jak można byc tak prostackim klneli w biały dziań a w autokarze jechały dzieci zero kontaktu z uczestnikami wczasów ,dno dno dno, pilotka dwa razy zmiieniała sie u nas w autobusie bo niby z kierowcami się pokłóciła wogóle nie znala terenu także opowiadań co do kraju nie było praktycznie wcale moim zdaniem pojechała sobie za darmo na wczasy i tyle od czasu do czasu powiedziała a teraz zatrzymamy sie na ubikacje no smiech na sali.A teraz na miejscu kiedy powitała nas rezydentka pani Ania bodajże i powiedziała że zawsze słuzy pomoca nigdy potem juz więcej jej nie widziałam bo wogóle nie urzedowała w Hotelu dobre sobie człowiek jedzie chce o cos zapytac poradzić sie nie ma komu bo rezydenta nie ma co gorsza nawet nie przyszła sie z nami porzegnać na koniec turnusu i tyle ją widzielismy.A teraz opinia o Hotelu Reinbow taka szczera naprawde hotelik wizualnie wporządku pokoje też ale to jedenie...monotonne i naprawde nie przypominające kuchni greckiej cały czas frytki albo boczek jak można w grecjii podac boczek? Nawet ani razu ryby nie było sniadania bardzo skromne mały wybór ba! prawie żaden jeden sok jajka jogurt i chleb niesttety nie świeży jakies 2 dni miał na pewno!!I codziennie to samo.Do plazy blisko, ogólnie region bardzo ładny do miejscowosci samej nie mozna sie przyczepić, zaskoczyło mnie to że grecy nie wyrzucają papieru toaletowego do ubikacjii tylko do kosza wyobraźcie sobie jak to potem pachnie okropność!! W hotelu kazali nam tak samo ale nie przestrzegalismy tego ba chyba nikt nie przestrzegał im chodziło tylko o to aby muszla sie nie zapchała bo rezydentka usilnie nam próbowała wmówić że to nie smierdzi absolutnie .NO tylko sie przeżegnać.Mieliśmy w hotelu wieczór grecki owszem było miło do momentu kiedy grecy zaczeli dziewczyny lac keczupem no to było już ujęcie poniżej pasa byłam wściekła bo załozyłam nowe ciuchy a tu takie coś.Karygodne nikomu tego nie zyczę.Na koniec turnusu zawieźli nas na taka plaże pomiedzy Paralie a olimpic beach tam mielismy zostawić bagaże które kompletnie nie były zamykane kazali nam je włozyc do takiej obskurnego pomieszczenia rano a wyjazd było 18 to sobie wyobraźcie i co stac przy nich tyle godzin i pilnować ??wgłowie sie nie mieści co za firma!! Przeklinam!!W ubikacjii tam przy tych pomieszczeniach na torby wogóle wody nie można było spuścić a czasami to i załadowana była cała muszla wiadomo czym a smród straszny jak tak mozna??Ogólnie nie polecam firmy ok services za rok jade z fun clubem teraz już wiem że to najporządniejsza firma ze swietnymi autokarami..Mam nadzieje że ten post pomorze wielu niezdecydowanym
Pozdrawiam
IP: 77.253.146.69
ania
Gość
Hmm przeczytałam cały post i mam zupełnie inne odczucia będąc po wczasach z Ok w olimpic Beach w czerwcu tego roku. Jeżeli chodzi o autokary co do tego, że powinny być sprawne a przynajmniej na takie wyglądać, nie ma żadnych wątpliwości, ale od tego jesteśmy my turyści którzy widząc stan autokaru mamy wręcz obowiązek wezwać służby, które go sprawdzą i dopuszczą do dalszej podróży, i po sprawie. Hotel Rainbnow, ja w nim nie mieszkałam ale nasi przyjaciele w nim byli i ich wrażenia są zupełnie inne byli przezadowoleni, z obsługi, właściciela Pedra który mimo że nie mieszkaliśmy w jego hotelu zaprosił nas na organizowany przez niego Grill Party dla mieszkańców, o którym też piszesz, uwież mi nikt nikogo nie zmusi do uczestnictwa w zabawie, skoro nie odpowiadał Ci klimat to trzeba było iść spać, myślę że krzywdy Ci nie zrobili :). Co do wyżywienia każdy Ci powie, że za takie pieniądze luksusu na talerzu nie użyczysz. Ja pojechałam na wczasy bez opcji wyżywienia, właśnie ze względu na monotonie. Dookoła jest multum tawern z pysznym greckim jedzeniem za 6 euro z gratisowymi owocami, np hotel Parthenon, przemiłą obsługą itp. Kupiliście wczasy za 1000 zł i oczekiwaliście Bóg wie czego, w związku z czym tzreba było wybrać Egipt all inc i szpanować po powrocie, a nie wypłakiwać żale na forum, nikt Was przecież nie zmuszał. Co do Pani Ani to niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu. Na nią jest zasada krótko i konkretnie, bo inaczej nic nie załatwicie, trudna kobieta. A co do ostatniego dnie to tu już grubo przesadzasz, albo pierwszy raz jesteś na zagranicznych wczasach. Ok srevices zapewnia i oraganizuje ostatni dzień, bo równie dobrze mogliby Was wykwaterować a walizek pilnowalibyście na chodniku przez cały dzień, nie mówiąc o toalecie czy prysznicu. Więc nie rozumiem czego oczekiwaliście. za tak nędzne grosze w Polsce dostajesz do mieszkania suterenę, a na obiad płotkę w cenie dorsza, więc o czym mowa. Kiedy skończy się ta nudna pogadanka Polaków. Najlepiej niech każdy sam sprawdzi na własnej skórze jak jest
A Wam życzę w przyszłym roku nieco lepszych wspomnień
IP: 91.193.185.4
karko867
Gość
zgadzam się całkowicie , byłam w zeszłym roku w tym hotelu i było naprawdę miło .A za taką kasę - to można jechać na dwa dni do Zakopanego , i też można być nie zadowolonym!
IP: 82.177.204.90

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » Hotel Reinbow oraz pobyt w Olimpic Beach z firma Ok services !!!!

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij