Witam, mam prośbę do tych, którzy żywili sie podczas pobytu w Grecji w Yakintosie. Prosze o szczere opinie, gdyż naczytałam się wiele i nie wiem czy zrezygnowac (obiadokolacje) czy nie, został mi niecały miesiąc do wyjazdu. Prosze o odzew, może mi się uda to jeszcze odwołać... z góry dzięki
P.S. Wycenili jeden posiłek na 7 E ale podobno mozna całkiem nieźle zjeść na mieście już za 6 E, proszę o wszelkie opinie
Cała prawda o jedzeniu w Yakintosie
Dodaj opinię Opinie o hotelu Yakinthos
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Marcelina
|
#1 02:32, 13.08.2009
|
Gość |
IP: 79.185.138.187
|
mala
|
#2 11:50, 13.08.2009
|
Gość |
Czy chodzi Ci o hotel w Parali?Nie byłam w tym hotelu.Ale jeśli chodzi o jedzenie w grecji,bylam w Nei Pori niedaleko Parali i żywiliśmy się sami na miesscie.Za ok 5 euro można było zjeśc już obiad-była to musaka,ryba z frytkami ,gyros z frytkami,pasticio itp.Ośmiorniczkę lub owoce morza trochę drożej pomiędzy 7 a 9 euro,w zależności od tawerny.Ja na Twoim miejscu postawiłabym jednak na wyżywienie własne.Możesz jeśc o której chcesz i co chcesz,a nie to co akurat serwują w hotelu IP: 195.114.177.150
|
turystka
|
#3 20:41, 14.08.2009
|
Gość |
Ja byłam w Paralii i tez jadłam na mieście.Ceny są wyższe niż w Nei Pori.Pizza ok 7e ,obiad od7e wzwyż,owoce morza jeszcze droższe.Co do Yakintosa,to wiem od znajomych,że coś było nie tak i po awanturach musieli chodzic na posiłki do ,,Miami,, ok 800m dwa razy dziennie i tez narzekali więc może lepiej zrezygnuj bo na mieście jest sporo fajnych i tanich knajpek ,polecam ,,Peryklesa,,przy głównej ulicy i ,,Fagopoty,,naprzeciwko portu gdzie dają gratis deser-owoce z gorącą czekoladą i jest polskie menu,pozdrawiam IP: 212.87.244.2
|
Marcelina
|
#4 13:27, 28.08.2009
|
Gość |
Dzięki za szczere opinie Już zrezygnowaliśmy zwłaszcza po tym gdy wyczytałam (w innym temacie) ze porcją mięsa były 2 PARÓWKI oraz ze nazywało się bufet a mięso było serwowane... Pozdrawiam :* IP: 83.21.110.9
|
Marcelina
|
#5 13:28, 28.08.2009
|
Gość |
już odpisuję nazwy tawern z pewnościa skorzystamy :* IP: 83.21.110.9
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie