Hotel Sol Y Mar Sea Star, Egipt, Taba
Dodaj opinię Opinie o hotelu Sol Y Mar Sea Star
Autor | Treść |
---|---|
one
|
#26 09:10, 27.06.2010
|
Gość |
obsługa bzyka co popadnie ,może uda im się wyrwać przez to z Egiptu z jakąś Helgą albo co gorsza Joanną IP: 80.108.238.18
|
kaskaa_o@interia.pl
|
#27 11:18, 15.10.2010
|
Gość |
Witam, chciałabym się wybrać w styczniu do Taby.. wlasnie do hotelu sol y mar sea star.. z BP ITAKA, korzystal moze ktos z tego biura? jescze nie zadecydowalam dlatego pytam AMelio czy moglabys mi napisac cos wiecej na temat pogody w styczniu itp itd?? gdybys mogla na maila to bylabym bardzo wdzieczna prosze o jakies wskazowki... z gory dziekuje IP: 62.93.41.73
|
monika82
|
#28 21:31, 24.10.2010
|
Gość |
witam, tez sie zastanawiam nad tym hotelem w styczniu, itaka ma teraz dobrą oferte, a kiedy planujesz lecieć? czy jest tam podgrzewany basen? i czy wieczorami ( ciemno robi sie juz od 17 ) jest co robic w hotelu?? IP: 89.72.188.86
|
anita
|
#29 20:47, 09.01.2011
|
Gość |
czy ktoś był w hotelu SWISS INN w Tabie? Jadę w drugiej połowie lutego, ktoś może mi podpowie coś o pogodzie w tym okresie? Będę wdzięczna bardzo, bo już zgłupiałam od przeglądu szafy! IP: 95.49.55.200
|
Anonim
|
#30 11:40, 23.01.2011
|
Gość |
Hotel położony "w środku niczego". Jeśli lubisz spokój, ciszę, piękne górskie widoki i wspinaczki oraz rozrywki nieliczne i zlokalizowane raczej na terenie hotelu oraz nie narzucających się miejscowych, to ten hotel jest dla Ciebie. Dla dzieci - super. Basenów dużo, jeden podgrzewany zimą, teren duży, czysty i zadbany. Plaża w rzeczywistości jakieś 350m od hotelu - przyjemny spacerek - piaszczysto-żwirowa z fragmentami rafy. Raz dzienne bezpłatny busik do Taba, gdzie są co najwyżej 4 inne hotele, dowóz to Taba Heights (gdzie są sklepiki) płatny. IP: 213.108.152.186
|
Katrina
|
#31 08:26, 28.01.2011
|
Gość |
IP: 83.17.21.162
|
Katrina
|
#32 08:30, 28.01.2011
|
Gość |
przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale nie zagladalam wczesniej, bylam podekscytowana wyjazdem bylam od 11 do 25 stycznia tego roku w tabie w sol y mar sea star juz chce tam wrocic!! jestem mloda ale nie narzekalam na to ze nie ma dyskotek animatorzy sie starali - byli wspaniali apropo tego "obsluga rucha co popadnie" to chyba tylko w momencie kiedy sama sie dasz "wyruchac" sorki za slowka ale taka prawda.. jak sie nie dasz to Cie nie wezma.. ja sie nie dalam i poznalam ich od strony kolegow a nie "ruchaczow pospolitych" jak bedziesz tam to pozdrow ode mnie EcKO!! jak bede miala mozliwosc to na pewno tam wroce, ale wczesniej chcialabym na tydzien jechac do Sharmu niedaleko od hotelu piekny fiord - przepiekny jezeli chcecie szczegoly to prosze pisac na e-mail : kasiaao@gmail.com chetnie pomoge odnoscie wycieczek fakultatywnych , moge pokazac pare zdjec itp itd pozdrawiam !! IP: 83.17.21.162
|
stokrotka
|
#33 12:37, 24.08.2011
|
Gość |
witam! mam wazne pytanie. czy na lotnisku w tabie straznicy uwaznie sprawdzaja czy paszport jest wazny jeszcze 6 m cy? moj jest wazny lekko ponad 5, a jutro mam wylot...boje sie nie tyle ze zatrzymaja mnie w polsce, bo spokojnie wroce, ale boje sie ze zatrzymaja mnie juz w egipcie...jak to wyglada? IP: 95.41.124.240
|
Gość
|
#34 09:11, 12.01.2012
|
Gość |
Jak czytam te wpisy to mi się chce płakać ,za język,pisownie ,jestem w Egipcie z 20 raz znam wszystkie rejony,zaliczyłam wycieczki ,latamy teraz wyłącznie do Taby i Marsa bo tam jest cisza i mało ludzi polecam wszystkie miesiące oprócz czerwca ,lipca ,sierpnia i wrzesnia bo jest bbbbbgorąco a dziewczyny nie dajcie się omotać oni kochają każdy turnus i każdą młoda dziewczynę byle mogli się z tamtad wyrwac i pamietajcie mogą mieć cztery żony ,bo potem jest płacz i zgrzytanie zębami ,ucieczki ,a po co mamy w Polsce wspaniałych facetów ,po slubie z arabem czar mija jesteś niewolnicą pozdrawiam IP: 95.51.103.225
|
jarek
|
#35 17:06, 19.02.2012
|
Gość |
Hej a był ktoś może w radisson blue ? wybiram się w tym roku i proszę o opinie IP: 46.169.10.205
|
#36 12:47, 18.10.2012
|
|
Użytkownik
|
Witam!!! Drogi jarku, w ubiegłym roku byłem w radisson blue i z czystym sumieniem mogę Ci go w 100% polecic!!! Bardzo duży obiekt,jedzenie pyszne,duże czyste pokoje,jeżeli lubisz nurkować to parenaście metrów od brzegu zaczyn się rafa,plaża duża czysta,hotel w którym można odpocząc. dość daleko jest tylko do ścisłego centrum Taba Heights. hotele są też daleko od siebie oddalone,ale na terenie radisson jest wszystko(sklepiki itd...) Pieknę widoki,stoisz w morzu i za plecami masz góry Polecam!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Zapraszam na: http://prikawy.org IP: 109.243.103.142
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie