» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Objazdówki

Objazdówki

Strona: 1

Autor Treść
megi
Gość
Lubicie objazdówki? Bo właśnie szukam dla siebie wycieczki z dobrym programem, napięty grafik jak najbardziej wchodzi w grę! Polećcie konkretną ofertę to może będzie łatwiej się na coś zdecydować :D
IP: 77.113.164.254
Adam
Gość
przecież wycieczki objazdowe to wspaniały pomysł na aktywny wypoczynek i zwiedzanie! Więc rezerwuj i oderwij się trochę od codzienności. A ile dni bierzesz pod uwagę? Wiesz co zajrzyj na stronę itaki, sporo różnych opcji tam podają
IP: 79.163.51.20
Użytkownik
Ciężko cokolwiek doradzić, skoro nie podałeś żadnych konkretów. Wrzuć w google i pojawi się cała masa propozycji ;) Ja gdybym miała się zdecydować na "objazdówkę" pewnie wybrałabym Grecję. Natomiast moim marzeniem jest objazdówka ale po Stanach. Zresztą sama wybieram się tam za rok na wakacje, więc a nóż choć częściowo uda mi się zrealizować swoje marzenie :D
IP: 213.134.189.217
Użytkownik
Cześć! tak jak long distanse pisze, wszystko zależy od tego, co się chce zobaczyć :) ja byłam na fajnej objazdówce po Irlandii: Dublin, Cork, Gallway, klify Moheru, Shannon potem do Belfastu. Oczywiście dużo było tego po drodze. Moja znajoma wróciła niedawno z objazdówki po Chinach. Ja chciałabym pojechac do Australiii :) a z bliżej to np. Francja. To co o czy myślisz megi?
IP: 83.18.177.42
Użytkownik
Fajną wycieczkę objazdową znalazłam na ok-tours.com.pl. Zwiedzaliśmy europejskie stolice (te najsłynniejsze). Cała impreza trwała 10 dni i nawet nie byłam tak bardzo zmęczona. Wiadomo nastawiłam się na ciągłą podróż, ale autokar był nowiuśki i w ogóle super komfortowy, tak że można było sobie rozłożyć siedzenia i spokojnie zasnąć. Planuję, kolejną taką wyprawę, ale tym razem na wschód.
IP: 83.175.191.93
Użytkownik
Jak jeszcze byłem studentem ( ;-) ), to preferowałem taki rodzaj wypoczynku. Wtedy była to sprawa znacznie utrudniona, ponieważ przenosząc się z miejsca na miejsce, trzeba było szukać na nowo pokoju. Teraz można sobie na rezerwuj.pl wszystkie noclegi ustalić, jeszcze dostać zniżkę i po prostu się przemieszczać z punktu a do punktu b. Ja w dodatku podróżowałem autostopem :-)

To były jedne z wspanialszych chwil w moim studenckim dorobku, więc generalnie polecam spontana ;-)
IP: 83.4.179.78

Strona: 1

Forum turystyczne » Objazdówki

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij