Objazdówki
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
megi
|
#1 08:45, 26.08.2009
|
Gość |
Lubicie objazdówki? Bo właśnie szukam dla siebie wycieczki z dobrym programem, napięty grafik jak najbardziej wchodzi w grę! Polećcie konkretną ofertę to może będzie łatwiej się na coś zdecydować IP: 77.113.164.254
|
Adam
|
#2 08:41, 27.08.2009
|
Gość |
przecież wycieczki objazdowe to wspaniały pomysł na aktywny wypoczynek i zwiedzanie! Więc rezerwuj i oderwij się trochę od codzienności. A ile dni bierzesz pod uwagę? Wiesz co zajrzyj na stronę itaki, sporo różnych opcji tam podają IP: 79.163.51.20
|
#3 15:27, 07.10.2009
|
|
Użytkownik
|
Ciężko cokolwiek doradzić, skoro nie podałeś żadnych konkretów. Wrzuć w google i pojawi się cała masa propozycji Ja gdybym miała się zdecydować na "objazdówkę" pewnie wybrałabym Grecję. Natomiast moim marzeniem jest objazdówka ale po Stanach. Zresztą sama wybieram się tam za rok na wakacje, więc a nóż choć częściowo uda mi się zrealizować swoje marzenie IP: 213.134.189.217
|
#4 12:02, 08.10.2009
|
|
Użytkownik
|
Cześć! tak jak long distanse pisze, wszystko zależy od tego, co się chce zobaczyć ja byłam na fajnej objazdówce po Irlandii: Dublin, Cork, Gallway, klify Moheru, Shannon potem do Belfastu. Oczywiście dużo było tego po drodze. Moja znajoma wróciła niedawno z objazdówki po Chinach. Ja chciałabym pojechac do Australiii a z bliżej to np. Francja. To co o czy myślisz megi? IP: 83.18.177.42
|
#5 14:29, 31.10.2009
|
|
Użytkownik
|
Fajną wycieczkę objazdową znalazłam na ok-tours.com.pl. Zwiedzaliśmy europejskie stolice (te najsłynniejsze). Cała impreza trwała 10 dni i nawet nie byłam tak bardzo zmęczona. Wiadomo nastawiłam się na ciągłą podróż, ale autokar był nowiuśki i w ogóle super komfortowy, tak że można było sobie rozłożyć siedzenia i spokojnie zasnąć. Planuję, kolejną taką wyprawę, ale tym razem na wschód. IP: 83.175.191.93
|
#6 13:21, 11.12.2009
|
|
Użytkownik
|
Jak jeszcze byłem studentem ( ;-) ), to preferowałem taki rodzaj wypoczynku. Wtedy była to sprawa znacznie utrudniona, ponieważ przenosząc się z miejsca na miejsce, trzeba było szukać na nowo pokoju. Teraz można sobie na rezerwuj.pl wszystkie noclegi ustalić, jeszcze dostać zniżkę i po prostu się przemieszczać z punktu a do punktu b. Ja w dodatku podróżowałem autostopem :-) To były jedne z wspanialszych chwil w moim studenckim dorobku, więc generalnie polecam spontana ;-) IP: 83.4.179.78
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie