co za tragedia
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
piacek
|
#1 08:02, 12.09.2009
|
Gość |
Własnie wruciłem z pobytu 2 tygodniowego z najgorszego hotelu w jakim byłem.Wiem że to co piszę i tak niezniechęci nikogo widząc ile ludzi przyjeżdza do tego hotelu.Hotel dwu częściowy w częsci gdzie stołówka trochę lepiej,gdzie basen szkoda gadać.Jeśli ktoś mieszka w czesci 1 to na basen niby hotelowy ma 150 mi odwrotnie jesli mieszka ktos w częsci2 to ma 150m na stołowke.My mieszkaliśmy na szczescie tam gdzie basen ze względu na dziecko i na nieszczęscie bo tam wogole nie działa klimatyzacja gdzie przy takim upale pot zalewał nas.W basenie brudna woda gdyż jest to basen hotelowo miejski i wszyscy mogą na niego przychodzić.Zjeżdzalnia to tylko w katalogu bo przez cały czas jest zamknięta i niełudcie się ze rezydent pomoże zeby ją otwożyć.Sejfy są oczywiscie ale tylko w częsci 1 więc ci co mieszkają w częsci basenowej aby zostawic co kolwiek muszą gonić do drugiego hotelu a nie radze zostawiac nic w pokoju bo my mieliśmy pecha i nam ukradziono 40 dinarow(myśleli ze sie nie kapniemy)a włascicielka oczywiscie polka nie zrobiła nic.Na korytarzu częsyo smierdziało sciekami.Widoki z hoteli 1jaki 2 tragiczne jedynie widok na basen ujdzie ale jak ktos jedzie z małymi dziecmi nie polecam bo muzyka wieczorem na basenie jest do 24 i czasami dłużej a grają z dwóch stron.Okna się nie zamknie bo się ugotuje człowiek więc i tak szybko niezasnie. Stołówka.Jesli ktos jedzie na tydzień z bólami wytrzyma na dżemiku ale na dwa tygodnie padni od syfiastego jedzenia w tym hotelu.My pod koniec sobie sami kupowaliśmy jedzenie w markecie pomimo to ze niejestesmy wybredni.(jedzenia nie można wnosic na teren hotelu)Tam gdzie stoi sam hotel okolics brudna syfiasta i smierdząca.Do morza jest około 500 m trzeba przedostac sie przez bardzo ruchliwą ulice,jak już sie uda no to widok samej plaży powala syf brud no i pażące meduzy w morzu.(mój syn miął okazje byc popażon przez meduze)Co tu jeszcze dodać ?Zanim pojedziecie do tego hotelu to się grubo zastanówcie czy chcecie zapłacic trochę miej kasy za taki syf i czy warto.Zycze miłych wrażen IP: 89.78.154.17
|
gość
|
#2 20:41, 16.09.2009
|
Gość |
o jakim hotelu pan wspomina? IP: 77.253.0.33
|
turkishdelight
|
#3 00:19, 23.10.2009
|
Gość |
też chciałabym wiedzieć IP: 81.219.180.106
|
bilbao
|
#4 08:34, 23.10.2009
|
Gość |
Do dzisiaj był tylko taki jeden Kantaoui Holidays w Tunezji. Zgadłem? http://forum.travelway.pl/topic-243.html IP: 87.205.195.121
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie