» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » NARTY

NARTY

Strona: 1

Autor Treść
szymon
Gość
Wybieracie się gdzieś w tym roku na narty?!

Mi głowę zaprząta oferta Itaki, do Bułgarii, widzieliście ją? Na początku grudnia organizują lot do Bańsko, górskiego ośrodka który zyskał renomę dzięki odbywającym się tam w lutym 2009r. Mistrzostwach w SG kobiet
IP: 193.59.37.5
ula
Gość
na narty do Bułgarii? przyznaje, że pierwsze słyszę bo tylko o opalaniu w tamtych stronach słyszałam. Rzeczywiście tak fajnie? A drogo?
IP: 77.113.105.130
KONRAD.A
Gość
Ja to od razu zauważyłem tę nową zakładkę -narty- na stronie itaki. Co do cen to muszę przyznać, że przyzwoicie to wygląda, hotel bez wyżywienia można rezerwować już od 1040zł a z wyżywieniem od 1340zł i grunt że nie trzeba się już o nic martwić
IP: 95.40.172.94
Użytkownik
Bułgaria jak najbardziej ale bardziej w sezonie letnim. W zimie nie ma tam wielu atrakcji, a na narty to chyba wolałabym wybrać Słowację albo Czechy. Tam przynajmniej wiem, że mogę liczyć na dobre warunki.
IP: 83.175.191.93
Gość
Gość
mylisz się, zimą jest tam mnóstwo atrakcji poza tym region ciągle się rozwija podczas tego sezonu zostaną otwarte nawet dwie trasy zjazdowe o długości 1200 i 1300 m
IP: 95.41.54.241
hejsokoly
Gość
Mam znajoma bulgarke co wlasnie mieszka w bulgari w gorach .Nie pamietam miejscowosci ale bardzo zachwalala.
Zainteresowalem sie tym troszka i znalazlem gdzies na necie o tyj miejscowosci Bansko .
Ponoc to taki nowy rejon odkryty co powoli staje sie coraz modniejszy na deske i narty.
NIe chce mi sie teraz tego szukac ale jak sie zachce to podesle tu.
Ceny zdawalo mi sie ze nie sa az takie juz male.
IP: 193.200.150.137
Użytkownik
Też słyszałam, że Bułgaria to raj dla narciarzy. Ceny też nie są jakoś bardzo wygórowane z tego co czytam na forum. Jednak warto sie zastanowić czy nie lepiej samemu zorganizować sobie takiego wyjazdu. Ponadto te dzisiejsze biura podróży... jakoś jestem do nich negatywni nastawiona.
IP: 78.133.242.162

Strona: 1

Forum turystyczne » NARTY

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij