» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Sri Lanka » Sri Lanka w lutym, kto jedzie?

Sri Lanka w lutym, kto jedzie?

Strona: 1

Autor Treść
Domi
Gość
Jedzie ktoś z was w lutym na Sri Lanke? :)
IP: 95.49.182.52
Beata1
Gość
Jadę w grudniu do stycznia.
Pozdrawiam
IP: 87.105.237.81
mirosława
Gość
Ja się zastanawiam jeszcze nad objazdówką herbaciane tygrysy pod koniec lutego, widziałam że w Itace mają last minute na tą wycieczkę, ale chyba muszę się pośpieszyć bo mi wykupią. Domi, a Ty dokładnie to w jakim terminie jedziesz?
IP: 95.41.243.64
Renata
Gość
ciekawy program ma ta ich wycieczka, dambula, sigiriya czy kolombo to tylko część atrakcji czekających na turystów
IP: 188.147.135.139
AgulenkaOstrow
Gość
a ktos leci na sri lanke we wrzesniu 2010 ???
jesli tak to prosze o emaila agulenkaosw@wp.pl lub gg 46 59 705
IP: 77.89.69.29
Użytkownik
witamy wszystkich
wylatujemy na sri lanke 9 marca waw 11.25 przez frankfurt dubaj martwi nas przesiadka we frankfurcie mamy tylko 65 min na zmiane terminala czy ktos lecilub leciał ta trasą jakie wrzenia z lotu moze jakies podpowiedzi ułatwiajace podróż
pozdrawiamy iwona i henryk
IP: 89.72.6.9
Użytkownik
Ja dopiero planuje się wybrać na Sri Lankę, już przegladamy z mężem oferty na Bon Voyage. Nie wiem czy leci się przez Frankfurt, ale wiem, że zakwaterowanie jest wysmienite, chociaż wiadomo, że zdjęcia na stronie mogą mylić.
Powrzucajcie jakieś własne fotki, gdy już stamtąd wrócicie :)
IP: 83.4.200.33
Użytkownik
my znalezlismy mily pensjonat 7 pokoi prowadzony przez polaków jest tanio i podobno b milo maja ludke i zapewniaja udane polowy hihi organizuja wycieczki maja strone znajdziecie ja wpisujac w googl pensjonat surfing sri lanka a opowiesci po powrocie
IP: 89.72.6.9
magda i marcin
Gość
Widzieliśmy ofertę tego pensjonatu, wydaje się być bardzo fajny.
Bardzo proszę o opinię z pobytu :)
IP: 212.67.158.137

Strona: 1

Forum turystyczne » Sri Lanka » Sri Lanka w lutym, kto jedzie?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij