» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Strona: < 1 2

Autor Treść
Uczestniczka Obozu
Gość
Ludzie!!! Co wam odbilo!!! Zbeskid-tourem bylam na obozie juz 4 razu i jak narazie nie mam zamieru zaprzestac z nimi jezdzic zarowno w zime jak i obozy letnie!!! TO NAJLEPSZE OBOZY NA KTORYCH KIEDY KOLWIEK BYLAM!!!
IP: 83.12.15.163
Uczestniczka Obozu
Gość
P.S Kadra SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssssssssuper
IP: 83.12.15.163
Przem
Gość
Bylem ,bylo super - fakt wlascieciel wyrywny:))) ale polecam. Co do komentarzy wysoce negatywnych, napisze tylko jedno - w necie kazdy czlowiec z zaburzona samoocena moze pisac bzudry ale komentowac ich nie warto. Z Beskid Tourem bylem na wakacjach kilka razy i pojade znowu. Pozdrowienia dla obozowiczow:))))
IP: 83.13.28.150
uczestnik
Gość
najlepsza kadra na świecie!! świetna zabawa zawsze, wszystko wyglada dokladnie jak napisane w ofercie! moim zdaniem ceny też są bardzo dobre bo nigdy nigdzie nie znalazlam tanszej oferty. I przykro sie robi czytajac te opinie troche wyzej - nie wiadomo czy śmiać sie czy plakac... mysle ze ludzie ktorzy to pisali wcale nie byli na tym obozie ;) nie byl to moj pierwszy oboz ani ostatni i zawsze wracam bardzo zadowolona. pozdrawiam
IP: 83.30.143.252
kmin
Gość
Byłem na słowacji pare razy z rzędu i nie żałuje bo wszystko było super! Karda jak i obsługa hotelu była świetna.. Wszystko co było napisane w ofercie było na miejscu.. Dla mnie biuro podróży na piątkę! Pozdrawiam Wszystkich
IP: 83.5.177.220
Tyna
Gość
jestem jedna ze stałych obozowiczek beskid touru byłam z nimi na 7 obozach nigdy nie mozna było im niczego zarzucic, warunki na obozach sa świtene, ludzie, kadra nigdzie takich sie nie znajdzie, osobiście rozmawiałam z beskid tourem o tych plotach które rozpuscily niedoinformowane media, nie było żadnych sfałszowanych dokumentów kierowcy wcale nie zostali aresztowani nie przekroczyli oni czasu pracy i nie było mowy o tym by jechało tylko dwóch kierowców. zawsze jak jeżdze z tym biurem nie ma mowy o zadnych przekretach zawsze postoje i zmiany kierowców sa o własciwych porach . wszystko zawsze jest ok! my jestesmy bezpieczni dobrze sie bawimy!. a co do komenatrzy o pani pilot ... jeśli macie pisac takie bzdury na ludzi którzy są mega w porzadku to piszcie to na swoich sweet blogach bo to jest załosne. beskid tour nie martwcie sie takimi komentami bo macie wiele obozowiczów którzy was uwielbiają i zawsze beda z wami jeździc ,tak jak ja buziaki dla wspaniałej kadry i kierowców :*
IP: 83.30.147.14
hybinho
Gość
zgodze się z Tyną... to co wy tu piszecie to jakieś bzdury.. wszystko jest zawsze dobrze zorganizowane.. co do pilotów świetni ludzie.. mają podejście do młodzieży.. więc ja będe zawsze bronił Beskid Touru.. bo to świetne biuro podróży!!

Elo
IP: 83.30.190.248
Daria
Gość
jak najbardziej zgadzam się z Tyną!
IP: 83.5.114.18
Mery
Gość
Boze.. jakie tu bzdury piszecie!!! Beskid Tour jest w porzadku!! bylam na obozie w Grecji i bylo zajebiscie... ludzie niewiem skad wam sie to wszystko bierze... chyba tylko stad ze macie nierowno pod sufitem!!!! Hotel spoko... :) ... jedzenie tesh w miare... jak cos nie smakowalo to na kebeb do miasta za 2 euro i po problemie!! Kadra rewelacyjna!! niewiem jak mozna tak ludzi osmarowac!!!! Pozdrowienia dla p. Dosi p. Moniki i p. Majchera !!! i wszytskich obozowiczow z mojego turnusu!!!

A jesli chodzi o pokoje to mlodziez je niszczy... dewastuje... i rozpierdlala wszytsko po kolei!!! to juz jest wasza wina, wiec sie nie czepiajacie!!!!

i nie pier*olcie takich glupot!!!
IP: 83.22.246.146
dżejkob
Gość
biuro super godne polecenia, na słowacji byłem nie raz i wszystko to samo co w ofercie hotel i obsułga Kadra za pan brat z uczestnikami Żadnych problemów ani nic Polecam 8)
IP: 193.120.116.178
Obozowicz
Gość
Nie zgadzam sie z ani jednym złym słowem na Beskid Tour! Wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Organizacja świetna, wychowawcy jeszcze lepsi. A kto wierzy w to co mówią media niech zastanowi sie nad sobą. Jak najbardziej polecam to biuro każdemu !
IP: 217.98.39.2
Monia
Gość
Ja już nie raz jechałam z BT na obozy i zawsze było świetnie. Nigdy nie było problemów z niczym, a kadra jest ekstra :)
IP: 79.139.31.147
Kinga ^^ :*
Gość
Witam :) Z Beskid Tourem już dwókrotnie spędzilam wakacje w Leptokarii ... :* Było super :) Buziaki dla p. Dosi oraz p. Moniki i oczywiście pozdrowienia dla p. Majchera :* :D
IP: 83.5.19.124
Dosia
Gość
Dzieki misie moje kochane za wszystkie pozytywne opinie. Wiecie,ze zawsze sie staramy, zeby bylo dobrze. To biuro to cale moje zycie i poswiecam sie pracy na maxa, bo lubie to co robie, tak jak cala moja rodzinka. To co zostało podane w tv to cala kupa bzdur. Kierowcy byli wypoczeci, dwoch z nich mialo po dwa dni przerwy, a trzeci nawet więcej. Zadne dokumenty nie były sfałszowane, tylko zamiast na kompie czesciowo byly wypisane długopisem i w raporcie zostało to ujete jako uchybienie a nie fałszowanie!!! Przykro nam strasznie, ze media podaja takie informacje, bo teraz co nam pozostaje - sadzic sie z nimi?? Żadać sprostowania, które i tak puszcza wtedy kiedy nikt nie oglada... Pojechali nam nieslusznie po opinii i teraz ciezko to bedzie naprawic. Ale ciesze sie ze jestescie z nami ;) Buziaczki i do zobaczenia na nastepnych wyjazdach ;)
IP: 85.73.171.208
Tyna
Gość
Ja to chyba bede z wami do końca zycia jexdzić ;p
IP: 83.4.52.33
Dosia
Gość
No ja myśle Tynka, bo my w Tobie wielkie nadzieje na przyszłą kadre BT pokładamy ;*
IP: 85.73.171.208
LOL
Gość
HAHAHA Tynka za wychowawce ... I co bedziesz alko zabierac??
IP: 85.74.39.77
gość
Gość
to ja mam pytanie jak tak wszystko jest w porzadku:
czy jest w porządku łypać z każdego użytkownika obozu 15% za każdą wycieczkę fakultatywną
przykłady meteory 28 euro gdzie indziej 11 euro
skhiatos 44 euro jak wyżej 23 euro
to jest w porządku
dzieci moje kochane!!!!!
sic wstyd
IP: 87.206.182.126
gość
Gość
z tych wycieczek 15% leci do beskid tour ale chyba fajnie być robionym w wała he
IP: 87.206.182.126
Branżysta
Gość
A ja ci odpowiem. Biuro nie jest instytucja charytatywna i na czymś musi zarobić. Poza tym ceny niższe które podajesz są z biur greckich, które nie mają uprawnień, koncesji na organizowanie wycieczek, ubezpieczenia itp itd. Wiem, bo sprawdziłem osobiście. Porównaj sobie ceny z innych szanujących się biur polskich takich jak Skarpa, Tęcza, Rainbow, BUT, Almatur itp itd. Ceny tych wszystkich biur są do siebie zbliżone więc jeśli ktoś wyjeżdża z ceną trzykrotnie niższą to chyba jest coś nie tak. I nikt tu nikogo w wała nie robi. Pozdrawiam nie znającego się na fachu gościa
IP: 83.28.185.121
PRZ
Gość
o biurze złego słowa powiedzieć nie można. cała ta afera związana z kierowcami została rozdmuchana przez media i wszyscy to dobrze wiemy, nie wiem po co obraźliwe komentarze na temat wychowawców i właściciela.
pozdro donovaly zawsze dają rade.
yo
IP: 83.5.19.187
PIKI
Gość
A ja jade wlasnie z nimi na oboz w Donovaly juz po raz 4. I juz nie moge sie doczekac. Pani Dosia, Monika i Pan Ziolo - NAJLEPSZA KADRA NA SWIECIE. Wyjazdy z Wami to na prawde niezapomniane chwile!!! Znamy sie juz od kilku lat i z reka na sercu moge powiedziec, ze wszyscy pracujacy w tym biurze robia wszysto, aby uczestnicy byli zadowoleni, aby bylo bezpiecznie i do tego jeszcz milo i sympatycznie. Na dodatke moge powiedziec ze mam porownanie, bo kiedys bylem w tym samym miejscu z Juvenia 2000. Tam organizacja MASAKRA. Kierownik obozu po 3 dniach zwinal sie do domu i zostawil cala grupe pod opieka nie majacego doswiadczenia mlodego wychowawcy, gdyby nie pomoc pani Dosi, Moniki i Krzyska byloby u nas wtedy nieciekawie. Poza tym w Juvenie nie ma instruktora - taz w ofercie jest, ale na miejscu - hmmm przynajmniej ja go nie widzialem, a w beskid-tourze zajecia sa codziennie i ktos kto chce sie czegos nauczyc ma wielka szanse czy na nartach czy na snowboardzie. Pozdrowienia i dozo na Slowacji ;)
IP: 83.28.178.102
poker
Gość
Ha no nie przesadzaj z tymi Donovalami, byłem z Juvenią 2000 i było extra. Mogliśmy robić co chcieliśmy, a jak ktoś chciał się pouczyć to mieliśmy super instruktora, który się na tym poważnie znał, poza tym tam była zabawa. Powiem więcej jak schodziłem po schodach i widziałem te wasze zbiórki na tym drewnianym czymś, to mi się żal Was robiło, nie wspomnę o tym że ze stodoły chyba o 22 musieliście się zmywać.
IP: 87.206.107.197
gg1
Gość
a ja wlasnie wrocilam z obozu z grecji - apatramenty stelios - pokoje male, ale da sie wytrzymac. nie ma klimy. jedzenie dobre - frytki codziennie wiec nie ma tragedii, ale zawsze jak cos sa gyrosy za 2 euro. nei pori sliczne, plaza szeroka, boiska do siatki - robilismy turnieje, basen, marabu i wogole superowo.
kadra fajna, wszysko da sie zalatwic oczywiscie w granicach rozsadku.
a w knajpie jes taki fajny kelner kostas - mmmm ciacho.
wycieczki fakultatywne - SKIATOS - najlepsze, Meteory - warto, Ateny - meczace.
polecam wszystkim wakacje w grecji!!!
IP: 89.210.28.147

Strona: < 1 2

Forum turystyczne » Grecja » Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij