» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Strona: 1 2 >

Autor Treść
marcin misiak
Gość
Czy ktoś może mi potwierdzić, że wyjazd na obóz do Leptokarii z Beskid Tour w dniu 20 sierpnia 2007 jest z Placu Wolności 5 w Bielsku o 6.30?
IP: 83.6.91.205
uczestnik
Gość
las
IP: 83.22.58.236
uczestnik
Gość
:x ostrzegam przed nimi
uczestnik
Gość
pilotka zachwiana a jej fagas też
uczestnik
Gość
i nie to co było w ofercie i za taką cenę w dodatku starym jelczem ewa
uczestnik
Gość
btur to naciąg..... i potem nie odbieraja tel.i we dwoch kiero do grecji!!!!!!!bez odpoczynku!!!!!!gdzie itd?????? na ten sezon maja ich jak w banku
uczestnik
Gość
ale pilotka nietykalna bo córka właścicielki
uczestnik
Gość
podobno nie było takiego (singla)tam z którym by nie
uczestnik
Gość
a jej fagas się przez to upijał do bólu
Zychu
Gość
ej ludzie powiedcie mi czy Hotel Galaxy jest taki sam jak na rysunkach w necie ??? i czy jest wporzo wlasciciel ????
IP: 213.227.67.140
joanna
Gość
jesteście chorzy, zawsze mlodzież na obozach robi co chce, niszczy, upija sie, brudzi, widziałam jak to wygląda więc nie miejcie pretencji do biura ale tylko do siebie i swojej głupoty , zachowujecie sie zawsze jak wandale, chcecie pokazać jakim narodem jestesmy, jaka mamy kulturę , to widac , to słychać , to czuć !!!!!
IP: 83.22.158.231
uczestnik obozow
Gość
No faktycznie jestes chory gosciu, ja jechalam z beskid-tour nie raz i w grecji tez bylam i po pierwsze zawsze w trzech kierowców jada, po drugie nie jezdzi pilotka tylko pilot, po trzecie fajne biuro!!!!
jezdze z nimi co roku na obozy zimowe i w tym roku tez jade do grecji po raz drugi, a to co pisze joanna to szczera prawda, mamy opinie na ktora sami sobie pracujemy.
pozdrawiam
IP: 83.28.180.50
uczestnik obozow
Gość
a poza tym porownaj ich ceny - inne biura maja to samo w ofercie po 200 zł drozej.
uczestnik obozow
Gość
a poza tym porownaj ich ceny - inne biura maja to samo w ofercie po 200 zł drozej.
uczestnik obozow
Gość
Co do hotelu, hotel taki sobie, male pokoje, ciasne, ale da sie przezyc. w koncu nie jedzie sie tam po to zeby siedziec w hotelu ;)
wlasciciel strasznei nerwowy i trzeba uwazac zeby mu sie nie narazic. musisz plukac stopy z piasku przed wejsciem do hotelu, hehe
generalnie grecy nie sa zbyt mili. ale bylo super i mam nadzieje ze w tym roku tez tak bedzie
pozdr
mika
Gość
Zgadzam sie z powyższymi opiniami. Ja też byłam kilka razy z Beskid-Tourem na obozie i na Słowacji i w Grecji. Obsługa na piątkę ;) Pozdrawiam Pania Monike, Dosie i Pana Krzyśka;)
Zawsze dobrze sie z nimi bawie i az przykro czytać te bzdury.
Pozdrawiam i zachecam do skorzystania z ich oferty.
IP: 81.168.222.208
dzaga
Gość
Hej! chcialam wszystkim powiedziec ze to biuro podrozy jest ok! bylam z tego biura juz dwa razy na obozie w Laptokari i w Nei Pori,naprawde bylo zajefajnie!!!! jedzenie bardzo dobre,pokoje bardzo fajne,wyremontowane ,czyste. Rezydentka swietna:) a jesli chodzi o luz to sie nie martwcie,tam jest go pelno:) nie zgadzam sie z powyzsza opinia ze grecy nia sa mili! sa wporzadku! naprawde ten kto pojedzie to sie nie zawiedzie!!!!
IP: 78.133.143.102
666
Gość
Biuro godne polecenia, w dzisiejszych czasach trudno o lepsza obsługę. Starają się, to trzeba przyznać. Byłem w zeszłym roku na obozie w Leptokarii i teraz się też zastanawiam czy nie jechać, bo mają promocję - 900 zł od osoby.
Muszę się tylko dowiedzieć czy jadą te same wychowawczynie, bo były w porzo.
Jedyne co mi nie pasiło - to jedzenie w hotelu, ale gyrosy na mieście za 2 € i da sie przeżyć!!!
IP: 83.30.165.21
Angelika
Gość
Hej :)) Jade na oboz do grecji do leptokarii z beskid-tour 6.08.2008, do hotelu galaxy :) i jestem ciekawa czy jest tu ktos kto rowniez wybiera sie na ten sam oboz i w tym samym czasie :)) Pozdrawiam wszystkich :*
IP: 89.229.137.58
kamila
Gość
Hej ja tez jadę na ten obóz 06.08.2008 do leptokarii,mam nadzieję że będzie fajnie.Jestem z Jastrzebia Zdroju,napisz do mnie na gg 13425692.Pozdrawiam
IP: 194.150.238.8
justin
Gość
Ja bylam tam w zeszlym roku i bylo super.wlasciwie wszystko zalezy od kadry... miejsce fajne, blisko do plazy, pokoje ciasne ale da sie zniesc. dozywialam sie gyrosami, bo jedzenie w hotelu takie sobie. ogolnie bylam bardzo zadowolona. w tym roku jednak jade juz na wczasy a nie na oboz ;) pozdrawiam
IP: 85.74.49.173
rodzic
Gość
gratuluje wyboru beskid-tour, ja z tymi ludzmi ktorzy narazili zycie dzieci nie pojade nigdzie!
ww6.tvp.pl/6272,20080802764484.strona
IP: 91.142.204.67
tez tu jestem
Gość
To ciekawe co twoje dziecko robi teraz z nimi w grecji - super rodzicu?? bo z tego co wiem synalek jest w grecji a ty zgarnales kase za poinformowanie mediow... extra pomysl na darmowe wakacje!!!
IP: 85.73.183.248
z tego turnusu
Gość
gdyby beskid robil co do nich nalerzy nie byloby mediow i policji
IP: 83.15.128.42
Turnus Bukowno
Gość
Cytuję : "Byłem uczestnikiem akurat tego turnusu który stał w Krakowie około 10 godzin... Na żądanie Wzorka zrobili kontrole.. która moim zdaniem nie była potrzebna, straciliśmy tylko cenny czas. Apropo "przygarnięcia dzieci w Krakowie"- śmiech na sali, jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś w ogóle mi takie coś zaproponował. W Grecji byłem już 2 raz z tym biurem i polecam go każdej osobie która chce spędzic niez apomniane wakacje ;)"

Dodaję: czytałam raport itd z tego fatalnego zdarzenia i nie było w nim NIC co mogłoby wskazywać na zmęczenie kierowców i nie dopuszczenie ich do jazdy...
To co podają media to na prawdę śmiech na sali. Pan Wzorek może byc z siebie dumny, bo pewnie dostał faktycznie kaske za cynk do mediów.
Biuro natomiast poniosło wielkie straty - opinia poszła w świat i to bardzo niesłusznie.
Przykro mi z tego powodu, ponieważ z tym biurem byłam już 3 raz w Grecji i nie moge powiedzieć złego słowa na organizację czy brak bezpieczeństwa.
My na pewno Was nie opuścimy i może w przyszłym roku tez uda się pojechać z Wami do Grecji. Pozdrawiamy ;)
IP: 87.203.197.53

Strona: 1 2 >

Forum turystyczne » Grecja » Wyjazd do Leptokarii z Beskid Tour

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij