Witam,
zastanawiam się właśnie gdzie by tu jechać na tegoroczne wakacje. Chodzi mi oczywiście o taką w pełni zorganizowaną podróży, z biurem podróży. Brałem pod uwagę Itakę, bo siostra z nimi była i bardzo sobie chwaliła. Jakie kraje byście polecili? Gdzie według Was warto jest pojechać? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam max
Wybór miejsca na wakacje
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
max
|
#1 08:50, 10.02.2010
|
Gość |
IP: 188.147.67.83
|
Wiolka
|
#2 08:50, 16.02.2010
|
Gość |
Bo to biuro jest w porządku. Przemyśl tylko z jakiej formy wypoczynku będziesz najbardziej zadowolony. Czy z typowych wczasów i wypoczynku, bogatych wycieczek objazdowych czy może szybkie last minute cię jednak zadowoli. IP: 95.40.15.203
|
bilbao
|
#3 12:29, 16.02.2010
|
Gość |
Ale bzdurka!!! A niby dlaczego last wyklucza typowe wczasy czy objazdówkę ? IP: 77.253.118.83
|
Anka
|
#4 14:37, 16.02.2010
|
Gość |
To zależy ile sie chce przeznaczyć na wakacje Ja niedawno wrocilam z Kuby Mozna trafić na fajne lasty no i nie opłaca się wylatywać z Polski, tylko z Niemiec - o wiele taniej wychodzi Ja wykupiłam wycieczkę w biurze podrózy G.A.P. Travel z Bielska Białej. Na ich stronie jest wyszukiwarka wiec samemu sobie mozna wyszukac odpowiedni hotelik a o ewentualne szczegoly dotyczace hotelu czy kraju dopytac pracowników ponieważ Pani tam pracująca była na Kubie więc fachowo doradzi Zastanawiam się czy na letnie wakacje tez nie wykupić wycieczki z wylotem z Niemiec Ciekawe czy ceny są również niższe na te blizsze kierunki IP: 83.30.142.167
|
#5 16:53, 17.02.2010
|
|
Użytkownik
|
To racja - zależy co się lubi i ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na urlop. Czy lubisz plażę i upał, leniuchowanie w hotelu, przyrodę, zwiedzanie zabytków... Jeśli dasz nam więcej informacji, to na pewno coś wymyślimy. Może w ciemno polecę na przykład coś niestandardowego: śladami wikingów - objazdówka po Skandynawii, organizuje rainbow, więc na pewno można zaufać... Byłem w Skandynawii wielokrotnie i jestem zakochany... IP: 77.255.117.120
|
#6 11:39, 10.03.2010
|
|
Użytkownik
|
Dla mnie dobrym pomysłem jest Wielka Brytania. Można tam zobaczyć wiele ciekawych miejsc - i nie chodzi tu już tylko o Londyn czy Edynburg. Mnie urzekło Newcastle - piękne widoki. A jeśli ktoś woli plaże, żaglówki, to Wyspy Normandzie są pod tym względem cudowne. Chociaż piszesz, że chcesz w pełni zorganizowaną wycieczkę, to ja sama wszystko organizuję przez internet. Nie polecę żadnego biura, które takie wycieczki organizuje, ale pewnie któreś takie robi IP: 212.76.37.194
|
anna
|
#7 18:57, 10.03.2010
|
Gość |
Polecam Kretę oraz rejs na Santorini. IP: 83.17.111.250
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie