» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » gdzie najlepiej do Grecji?

gdzie najlepiej do Grecji?

Strona: 1

Autor Treść
iwonka
Gość
Witam! mam pytanko, może już taki temat był ale wole zapytać jeszcze raz:) Nidgy nie byliśmy w Grecji a chcielibyśmy pojechać, ale tylko raz mamy okazję. Więc mam pytanie gdzie najlepiej pojechać? Kreta, Rodos czy jakieś inne miejsce? I jaki hotel wybrać niekoniecznie 5*, cztery* w zupełnościa wystarczą:) Co zwiedzić warto, jakie wycieczki fakultatywne? Pozdrawiam Iwonka 8)
IP: 94.138.70.244
ewa.
Gość
hej. bylam w tamtym roku w Paralii. warto jechacC tam:):) co warto zwiedzic napewno Ateny!!!!super wycieczka jednodniowa, napewno tez meteory. oraz wycieczke na wyspe Skaithos - gdzie jest zloty piasek i naprawde jest!!!!;)
jak chcesz wiecej szczegolow to doezwij sie na gg 9740592. lub podaj emaia to moge Ci napisac prawie ze wypracowanie, a nawet podeslac pare zdjec hehehe:):):)!pozdrawiam.
IP: 83.16.218.102
Nataszka
Gość
Polecam Chalkidiki w północnej części Grecji. Wczasy takie znajdziesz na pewno w Itace, bo wiem że latają w te strony. Natomiast miejsca, które warto odwiedzić to między innymi -meteory- pięknie położone klasztory na potężnych skałach, które wpisane są na Światową Listę Dziedzictwa Kulturowego i Przyrodniczego UNESCO
IP: 77.112.197.249
zgagga
Gość
Polecam Olimpic Beach! Genialne miasteczko.. dosyć spokojne, blisko do Paralii.. ogólnie mam dobre wspomnienia z tamtąd ;)
IP: 83.9.163.98

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » gdzie najlepiej do Grecji?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij