» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » OstatnieMiejsca

OstatnieMiejsca

Strona: 1 2 >

Autor Treść
Użytkownik
Witam,

Niedawno pojawiło się w moim mieście nowe biuro podróży z szyldem ostatniemiejsca.pl . Wg strony internetowej biuro przedstawia się dosyć ciekawie. fajny pomysł, ciekawe oferty, duży wybór. Tylko zasadnicze pytanie brzmi - jak to wygląda w praktyce ? Korzystał ktoś z usług tegoż biura ? Chętnie poznam opinie o nim...

pozdrawiam
IP: 83.12.206.134
gość
Gość
Z ostatnichmiejsc .pl korzystam już od roku 2007 i byłam za ich pośrednictwem w Egipcie 4 razy a teraz za parę dni jadę 5 raz...oprócz tego też wykupywałam u nich wycieczkę do Turcji....za każdym razem było wszystko jak najbardziej ok. i bez zastrzeżeń jakichkolwiek....Oddział w Mikołowie powstał ledwo co,ale pan Tomek robi wszystko co w jego mocy, aby klient był mega zadowolony z wyboru wakacji -to samo tyczy się też pana ŁUKASZA z W-wy :)Polecam te oddziały oraz Ostatnie miejsca...
IP: 88.156.244.5
gosc
Gość
niestety nie polecam, brak zorganizowania. Wszystko pieknie ladnie na poczatku, a potem ...szkoda gadac.
IP: 83.17.125.194
Tomasz Warszawa
Gość
Byłem z tym biurem 2 razy w Egipcie.Pełen profesjonalizm i wszystko super . Gorąco polecam
IP: 91.146.192.10
ada
Gość
ja też nie polecam. Potwierdzam brak zorganizowania i piętrzące się problemy. niestety dałam się nabrać aż dwa razy ... za każdym razem to samo.
Czasami oglądam ich oferty, ale kupuję bezpośrednio, cena ta sama i bez stresu.
IP: 87.205.33.152
Majka
Gość
Witam byłam z nimi w Egipcie było super i dopięte na ostatni guzik .Polecam te biura bo maja profesjonalna obslóge i konkurencyjne ceny.
IP: 91.202.174.194
kfiato
Gość
ja też polecam, bylem w Częstochowie wszystko fajnie, sprawnie i odradzili mi hotel wiec +
IP: 77.87.121.29
Marcin
Gość
Świetna obsługa i bardzo dużo ofert wszystko załatwione w 30 minut przez internet polecam!!
IP: 188.33.87.129
Użytkownik
No to są odmienne opinie. Choć na przykładzie Orbisu może po prostu samemu sobie organizować wyjazdy. Przynajmniej tam gdzie się da.
IP: 62.21.51.173
Meggi
Gość
W tym roku wykupiłam wycieczkę do EGIPTU od Oddziału Poznań. Wszystko załatwiłam on-line sprawnie i szybko. Polecam
IP: 77.65.69.95
Zofia
Gość
Zgadzam sie że Ostatatniemiejsca polecają niezłą uslugę ale mam zastrzenia do pana z Mikołowa .Sprzedał moim dzieciom beznadziejny hotel jako niezły ( chorawali przez 4 dni ) Uczuciwie przyznaję że okoliczne filie przestegały przed zakupem wiec mam pretensje do tego pana za nachalność w sprzedazy tej usługi.
IP: 89.76.191.33
Kasia
Gość
ja kupowałam wycieczkę u Pana Tomka, przez internet, byłam w Egipcie w lipcu, jestem zachwycona: pełen profesjonalizm!!! hotel super (Pan Tomek doradził bo ja wybrałam inny i jestem mu wdzięczna), formalności załatwiliśmy w pół godzinki...jeśli wszyscy w "Ostatnie Miejsca.pl" działają tak ja Pan Tomek to tylko pogratulować :)
jeśli ktoś pisze takie bzdury to na pewno zazdrosna konkurencja :D
IP: 212.106.18.205
Użytkownik
Zofia a co ma hotel do czterodniowego chorowania ?
IP: 83.17.152.90
Albert
Gość
No tak, najłatwiej jest zjechać kogoś na forum, Zofia nie podała kraju, nawet jaki to był hotel...? Kiedy byli...? Może w ogóle nie byli....Zwykła antypatia jakaś...i chęć zaistnienia na forum...uważam
pozdrawiam wszystkich, którzy zajmują się na co dzień podobną profesją i dobra rada : znajdźcie sobie przyjaciół albo leczcie się...
IP: 87.205.144.93
traveller
Gość
To zwykła agencja turystyczna, nie maja swoich ofert, a sprzedaja jedynie oferty innych biur. Radziłbym uważać. Mój znajomy miał z nimi jakies problemy...

uho mikolow napisał
Witam,

Niedawno pojawiło się w moim mieście nowe biuro podróży z szyldem ostatniemiejsca.pl . Wg strony internetowej biuro przedstawia się dosyć ciekawie. fajny pomysł, ciekawe oferty, duży wybór. Tylko zasadnicze pytanie brzmi - jak to wygląda w praktyce ? Korzystał ktoś z usług tegoż biura ? Chętnie poznam opinie o nim...

pozdrawiam
IP: 83.20.87.230
Sylwek
Gość
Jak widać Państwo z biura "traveller" postanowili oczernić konkurencję i napisać, ze trzeba na nich uważać! Jak Wam nie wstyd pisać złe komentarze na innych - w dodatku pod nickiem jasno mówiącym, że jesteście biurem konkurencjyjnym!!!

Ale co napisać skoro jak sami napisaliście Wasi znajomi kupują u nich :lol:
Zazdrość zżera, a to, że znajomi wasi kupują gdzie indziej mówi o Was wszystko i dokładnie precyzuje na kogo uważać - żałośni jesteście!!!

traveller napisał
To zwykła agencja turystyczna, nie maja swoich ofert, a sprzedaja jedynie oferty innych biur. Radziłbym uważać. Mój znajomy miał z nimi jakies problemy...
IP: 83.22.46.190
szymon
Gość
Kupowałem wczasy dla rodziny u p.Diany z oddziału Kraków, mimo iż jestem z Warszawy, wszystko szybko i sprawnie załatwilismy mailowo i telefonicznie. Bardzo dobra znajomość hoteli w Egipcie, fachowo doradziła jaki hotel bedzie dla Nas odpowiedni - strzał w dziesiątke! Napewno u nich jeszcze kupię, bo maja super lasty!
IP: 89.78.153.202
antyfan!
Gość
Ostatniemiejsca to poprostu tragedia! niedosc ze właściciele to Jehowi i poprostu wyglądają jak nawiedzeni to ich uslugi i portal to jakiś dramat! Właścicielka Ewa wsiadła na mnie że domagałem się swoich praw! a powyżej to chyba same oddziały wypisują te wielce pochlebne posty... sorry ale ludzie lepiej zastanówcie sie czy chcecie uczestniczyć w tej sieci no chyba że należycie do Jehowych i wspieracie organizacje!
IP: 78.28.14.31
nie kleint
Gość
No to kolega pojechał - rozumiem, że czyjaś wiara ma być wyznacznikiem tego czy kupić u niego oferowany towar czy nie? Żenujące! Nie korzystam z tego biura, ale jak czytam takie rzeczy to nóż mi się w kieszeni otwiera...
IP: 83.10.155.209
jaś
Gość
Hmm..czyli coś w tym jest. Tez słyszałem takie opinie i poza tym spotkałem się z gościem, którego ta babka wykiwała. facet chciał założyć swoje biuro, ona go skasowała i po paru miesiącach wypowiedziała umowę. A są zwykłą agencja turystyczną, natomiast ludziom wmawiają, że są nie wiadomo jak super organizatorem. Sami ofert nie mają. Znajdziecie u nich oferty wszystkich innych touroperatorów. Dokładnie te same, które można znaleźć w każdym innym biurze podróży wszędzie.

antyfan! napisał
Ostatniemiejsca to poprostu tragedia! niedosc ze właściciele to Jehowi i poprostu wyglądają jak nawiedzeni to ich uslugi i portal to jakiś dramat! Właścicielka Ewa wsiadła na mnie że domagałem się swoich praw! a powyżej to chyba same oddziały wypisują te wielce pochlebne posty... sorry ale ludzie lepiej zastanówcie sie czy chcecie uczestniczyć w tej sieci no chyba że należycie do Jehowych i wspieracie organizacje!
IP: 83.25.150.210
Użytkownik
Dlatego jestem zdania,że najlepiej jest wybierać oferty spośród dobrych i sprawdzonych biur. Takie które już od kilku lat istnieją na rynku i dobrze prosperują.
IP: 79.185.157.195
gość
Gość
Co możecie powiedzieć o oddziale głównym w suwałkach. waham się czy wybra c to biuro, czy inne...
IP: 83.19.229.230
gość
Gość
Witam. Padło pytanie o odział w Suwałkach..czy ktoś już korzystał z ich usług? Planuję wyjazd w styczniu lecz mam pewne obawy..Pozdrawiam
IP: 91.230.112.93
gosc
Gość
Ja bym uwazal ! Nie maja zadnych super lastow to zwykly agent turystyczny ktory sprzedaje oferty touroperatorow.ja zawsze kupuje bezposrednio u toroperatora zawsze jestem zadowolony i moge liczyc na wiedze pracownikow.kidys dzwonilem do nich po oferte , czekalem chyba z 2dni a jak juz zapytalem o szczegoly to pani nie potrafila odpowiedziec na proste pytania brak wiedzy.Hotel zaproponowane to jakis syf.Kupilem gdzie indziej.
IP: 95.41.39.223
jacek
Gość
byle jakie biuro. nic szczególnego. maja dokładnie to samo co inne biura.
IP: 83.20.43.37

Strona: 1 2 >

Forum turystyczne » OstatnieMiejsca

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij