» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » OstatnieMiejsca

OstatnieMiejsca

Strona: < 1 2

Autor Treść
Mysza
Gość
Meggi napisał
W tym roku wykupiłam wycieczkę do EGIPTU od Oddziału Poznań. Wszystko załatwiłam on-line sprawnie i szybko. Polecam

Niestety fałsz, nie było oddziału Ostatnich miejsc w poznaniu, w czasie kiedy pani to pisze
IP: 83.142.222.180
gluchowska99
Gość
Witam . Ja zapłaciłam za wycieczkę do Tunezji 9000 tys ,siostra 5800 i koleżanka 6800 i nikt z nas nie poleciał bo Sky Clab zbankrutował ale za to Ostatniemiejsca .pl przetrzymują moją zapłatę końcową6280, którą nie przekazali do Skay Club i nie wydali mi potwierdzenia przelewu do tej pory . Ostrzegam przed tym biurem a sprawę oddałam do prokuratury.
IP: 83.27.12.21
niezadowolona
Gość
zostałam oszukana przez te biuro z oddziałem w Suwałkach. Wakacje marzeń skończyły się fiaskiem. Zamiast wyjazdu 7dniowego okazało się niecałe 5 dni, ale wszystko jest winą przewoźnika, a biuro w Suwałkach za nic nie jest odpowiedzialne:) a Paniom sprzedającym wycieczkę zależało na kliencie tylko przed wpłaceniem pieniędzy na konto. Potem klient jest nikim. W życiu nikt mnie tak nie okradł jak Ostatniemiejsce.pl SUWAŁKI NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 95.41.137.65
xyz
Gość
korzystałam z tego biura w Suwałkach, byliśmy zadowoleni, kupiła wycieczkę przez oddział z Łodzi - i więcej już nie skorzystam!!!
IP: 83.26.166.1

Strona: < 1 2

Forum turystyczne » OstatnieMiejsca

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij