» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Dokąd na majówke??

Dokąd na majówke??

Strona: 1

Autor Treść
Agacia
Gość
Hej dokad wyjeżdżacie na majówke?? Znalazłam ciekawe oferty z OISU wejdźcie na stronkę i popatrzcie;)) :lol:
IP: 95.49.179.244
Tomo
Gość
Ty masz racje dobre są wyjazdy i tanie!!!Ja się piszę na Amsterdam co Wy na :D to?? jest ktoś jeszcze chętny???
Agacia
Gość
Amsterdam mówisz hmm jest dużo ofert i wszystkie tanie, ktoś jeszcez na Amsterdam czy może Lwów??
Ksaweryy
Gość
Patrzyłem na Lwów tylko 277zł;D Musimy się szybko zdecydować bo coraz mniej miejsc, ciekawe ofert naprawde
Użytkownik
Ja wybieram się do Wielkiej Brytanii :) Będę szalała na imprezach w Liverpoolu :) Mam nadzieję, że Klub Cream mnie nie rozczaruje - znajoma tam byłą i wróciła zachwycona. Oprócz tego, że chcę się wybawić po tej paskudnej zimie, to jeszcze liczę, że pozwiedzam to i owo. Nastawiam się głównie na architekturę - uwielbiam katedry! I jeszcze te rzeźby na plaży... Nie powinnam się nudzić :)
IP: 62.111.185.68
Alek
Gość
UK w marcu?? Ja witam wiosnę w tropikach!!! i to w Berlinie!!;D Szał będzie;D!
I też z OISU ale jadę z GDA!
IP: 79.184.109.196
Użytkownik
a ja na Kretę z Orbisu, pogoda będzie, opalę się i termin zahaczy o moje urodziny, więc tym bardziej będzie fajnie :) a cena? bajka ;) 799 zł za tydzień plus opłaty pasażerskie na lotnisku, to nieco ponad 200 zł :)
IP: 89.191.160.80
lucia
Gość
Majówka na plaży to jest to. W tym roku zamierzamy właśnie tak spędzić czas z narzeczonym. W zasadzie to pomysł Mirka, bo to on wymyślił aby zarezerwować wczasy w Itace a ja się jedynie zgodziłam. Już doczekać się nie mogę tego słońca i relaksu z dala od problemów.
IP: 188.147.24.24
Użytkownik
też uważam, ze pomysł jest świetny, bo u nas w maju pogoda jeszcze niepewna i lubi płatać figle, a na Krecie będzie już pięknie, no i urlopu można wziąć mniej o ten jeden czy dwa dni, co też się opłaca ;)
IP: 89.191.160.80

Strona: 1

Forum turystyczne » Dokąd na majówke??

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij