» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Platamon Palace wakacje sierpień

Platamon Palace wakacje sierpień

Dodaj opinię Opinie o hotelu Platamon Palace

Strona: 1

Autor Treść
Gumis
Gość
Witam serdecznie Zbieram opinie na temat wakacji na Riwierze Olimpijskiej bo tam wybieram sie z moja rodzinką na wakacje na przełomie Sierpnia i Września:)Czekamna info i pozdrawiam forumowiczów :)
IP: 79.191.228.9
Carro
Gość
Hej, ja też się wybieram na Riwierę dokładnie do Paralii, tylko, że we wrześniu....i tez czekam na jakieś info.......
IP: 83.230.19.46
majka
Gość
Byłam na Riwierze Olimpijskiej (Olimpic Beach) -super wakacje za niewielkie pieniądze. Grecy bardzo mili i gościnni, do każdego zamówionego posiłku dodają coś gratis. Piękna, szeroka ,piaszczysta plaża, ciepła woda, łagodne zejście do morza. Zadbane, czyste hotele.Mnóstwo sklepików typu-SAM. Bardzo dużo kawiarni i restauracji nawet z polskim meni, no i przede wszystkim super pogoda! Na pewno taniej niż w Chorwacji. Z wycieczek polecam-Meteory i wyspę Skiathos (super wrażenia)
IP: 77.252.139.186

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » Platamon Palace wakacje sierpień

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij