» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Green Velvet opinie, Wyspa Thassos

Green Velvet opinie, Wyspa Thassos

Dodaj opinię Opinie o hotelu Green Velvet

Strona: 1

Autor Treść
artutek
Gość
czy ktoś był w Hotelu Green Velvet ?? - wybieram się na przełomie lipca i sierpnia i chciałbym znać opinie
IP: 178.183.230.20
atka
Gość
Witam
Ja też wybieram się tam w lipcu , ale jak do tej pory nie znalazłam żadnych opinii internautów ( jedynie biur podróży)
pozdrawiam
IP: 88.199.103.109
A...
Gość
Witajcie jestem w tej samej sytuacji. wyjeżdżam około 10 sierpnia.
IP: 83.22.159.201
olcia
Gość
My lecimy 3 sierpnia.Po powrocie opisze jak było.
;)
IP: 188.146.173.233
mgrpiotreko2.pl
Gość
byłem teraz jesli jedziecie z biura OK. SERWICE. to totalna chała
IP: 77.253.174.100
mgrpiotreko2.pl
Gość
wyspa super .morze super,hotelik czysty ,pokoje max dla trojga,sniadania 14dni to samo,plasterek sera ,plasterek szynki,2 mini drzemiki,2mini margaryny tak margaryny, lancze max skromne obiadokolacje znosne kontynentalne,
IP: 77.253.174.100
mati
Gość
Wszystko prawda, wyspa niezwykle malownicza i piękna. Pefkari to bardzo kameralna okolica - jest tam miło i sympatycznie. Hotelik posiada maleńkie pokoiki, kwaterują w nich 4 osobowe rodziny. Biuro OK SERVICE wysłało rezydenta obsługującego chyba z 7 hoteli, prawdopodobnie jest to 19-20 latek dorabiający sobie i rzucony na głęboką wodę, jako jedyny rezydent tego biura na wyspie. Niestety jest kompletnie niezainteresowany problemami klientów. Mając szczęście można go spotkać Maksymalnie 3 razy w tygodniu.
IP: 77.253.255.65
joa
Gość
Witajcie, hotelik średni, ale da się wytrzymać. Jedzenie takie sobie, panowie narzekali że mało. Okolica cicha i spokojna, ale ok. 1 km miasteczko Potos - b. sympatyczne, sklepiki, bary, tawerny itd. Wyspa - przepiękna. Ogólnie polecam !!!
IP: 83.30.169.202
wczasowicz
Gość
Witam wszystkich.Mam pytanie co do lodówki znajdującej się w pokoju.Ponieważ nikt tutaj o niej nie wspomina a w ofercie katalogowej się znajduje,bardzo proszę o odpowiedz.:)
IP: 89.78.70.137

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » Green Velvet opinie, Wyspa Thassos

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij