» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Paralia - Oasis

Paralia - Oasis

Dodaj opinię Oasis opinie

Strona: 1

Autor Treść
warszawiak
Gość
Witam,

Ludzie wszedłem zobaczyć po długim okresie czasu co wypisują tutaj nasi rodacy po powrocie z "tanich wczasów" Grecja,Bułgaria itp. Wspomnę tylko, ze pozostawiłem tutaj ślad po sobie po powrocie z Grecji ( SYLWESTER ) czyli początek stycznia 2010r.
Mieszkaliśmy w hotelu Oasis a reszta uczestników tej wycieczki mieszkali w hotelu Principal. Możecie sobie poczytać bo drugi raz nie chce mi się tego samego pisać.
Napiszę tylko, że za te pieniądze warto jechać, ale nie oczekujcie za 1000zł czy 1300zł "złotych gór"! Poczytajcie moje komentarze " warszawiak"

pozdrawiam
IP: 79.191.33.184
Użytkownik
witam napisz mi wiecej o tym hotelu bo chce sie tam wybrac w tym roku nie jestem wymagajacy ale jak sie patrze na te komenty to sie mi odechciewa. a nie moge jakos znalezc Twoich wczesniejszych komentarzy o Oasis. Dzieki.
IP: 91.150.139.85

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » Paralia - Oasis

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij