» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » oasis tours oszustwo

oasis tours oszustwo

Strona: 1

Autor Treść
maria034
Gość
byłam w Tunezji z biura Oasis tours
niestety miesiąc nie mogę się doczekać na fakturę
poszukuje osoby tak samo bezsilne wobec tej machiny
zamierzam oficjalnie wystapic do Urzędu Skarbowego właściwego dla siedziby firmy i poinformowanie o nieprawidłowościach
korzystałam z różnych biur turystycznych
ale nigdy nie miałam problemów
pomijam niekompetentnych rezydentów w tym biurze
proszę o kontakt: maria034@wp.pl
IP: 83.18.76.202
kts
Gość
36 dni czekałam na fakturę, po wielu ponagleniach, telefonach i mailach - wreszcie sieroty uległy. Więcej z tego biura nie skorzystam!!!
IP: 95.178.52.138
cwiekowka
Gość
Oasis Tour – Oasis Fuj !!!
Właśnie wróciliśmy z Tunezji, wrzesień 2010.
Biuro podróży to jedne wielkie oszustwo.
Mieliśmy trafić do hotelu Tahlassa a trafiliśmy do jakiegoś syfu, wraz z innymi ponad 60 osobami, a to tylko w naszym hotelu w innych też byli ale nie wiemy ile osób. A co najlepsze biuro wmawiało ludziom że hotel który był dwa budynki dalej to Thalass, żeby się nie burzyli ludzie których tam zakwaterowali i im wmawiali na chama że są Thalassie a byli w jakimś tam byle czym.
Zaczynając od początku, dolecieliśmy do Tunezji w środku nocy i mam nam wręczono kopertę z informacją gdzie jedziemy i nas skierowano do autokaru z kierowca tunezyjskim i od tej pory nas zostawiono 14 godzin bez żadne opieki rezydent, żadnego telefonu po prostu nic i już problem bo znikła walizka i o 2 w nocy nikt nam nie mógł pomóc żadnego kontaktu z biurem, rezydentem nawet w hotelu nic nie wiedzieli.
Sumując początki zakwaterowali nas w innym hotelu, bez naszej zgody a ni bez żadnej informacji, potraktowali nas jak bydło w nieprzyjemny sposób i nawet z nami na lotnisku nie chcieli rozmawiać.
Nastał poranek dzwoniliśmy do polski do Oasisa i jak powiedzieliśmy jaki jest problem to udawali że nas nie słyszą.
Biuro to jest wielkie oszustwo, złodzieje - bandyci!!! Okradają nas kwaterując w hotelach o niższym standardzie... i mydlą oczka że to winna hoteli Thalass, ale co mnie to interesuje ja z nimi umowę podpisałem!!!
Biuro w Oasis w tunezji to bandyci, oszukują, kłamią, olewają, nie pomagają w problemie a rezydent jest do dyspozycji 3 razy w tygodniu po godzinie który nic nie może zrobić, pomóc ani nie chce gadać z nami to jest ta opieka 24 h rezydent, tylko wycieczki wciska, które są zrobione na odpierdul !!! są robione szybko, przewodnik nic nie wie a zwiedzanie zabytków trwa od 5 minut do głównego punktu programu godzinę od wyjścia od autokaru do odjazdu i w tym czasie mieści się dojście do zabytku od parkingu, stanie za biletami i ich kupno i szybki sprint po amfiteatrze żeby zdjęcie zrobić – żenada, lepiej wziąć taryfę i samemu jechać, nawet taniej wyjdzie bo taka wycieczka kosztuje 150 zł.
Jak ktoś weźmie karawanę na wielbłądach to będzie łaził za nimi to jest 10 wielbłądów na cały autokar a picie jest płatne dodatkowo więc bieżcie wycieczkę u tubylców ja bym i wyła rewelacja!!! cały jeździliśmy na wielbłądach na parę przypadał jeden i było super, arafatki dali na zawsze, picie , było fajniutko!!!
BIURO ODRADZAM, oszukują!!! Nawet teściowej bym nie polecił tego biura!!! Tylko wakacje z nerwami...
IP: 89.73.163.166
izabela
Gość
Ja nie miałam żadnego problemu z tym biurem. Przed wyjazdem tez się naczytałam rozmaitych opini o nim, wiecej tych negatywnych. Bałam sie że wylądujemy nie w tym hotelu, który rezerwowałam. Leciałam z dwójka małych dzieci więc najbardziej obawiałam sie o nie.
Przylecielismy w nocy, rozwieźli nas po hotelach ja w AQUa BLU a rano juz dzieciaki chlapały się w basenach. Naprawdę rewelacyjny hotel.
Faktury tez potrzebowałam od biura, w piatek zadzwoniłam podałam dane a po weekendzie we wtorek przyszła i to listem poleconym. Pozdrawiam wszystkich, a najbardziej tych mniej zadowolonych
IP: 195.205.221.230
Grażyna.
Gość
Nigdy więcej z tym biurem,jestem w szoku jak można tak ludzi traktować,płacimy nie mała kasę za te wczasy a traktuje się nas jak śmieci.ODRADZAM!!!!!!!!
IP: 77.254.9.40

Strona: 1

Forum turystyczne » oasis tours oszustwo

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij