kreta stalida malia hotel neon
Dodaj opinię Opinie o hotelu Neon
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 12:11, 20.09.2007
|
|
Użytkownik
|
witaj wszytskim jestem bardzo ciekawa Waszej opinii na temat miejscowości Stalida Malia, do której wybieram sie niebawem na gerckiej wyspie Kreta. prosze o opinie IP: 83.22.54.203
|
alex
|
#2 20:21, 04.08.2010
|
Gość |
tez sie wybieram IP: 77.65.29.163
|
basia
|
#3 16:32, 05.08.2010
|
Gość |
byłam osobiscie moge potwierdzic , klimat miejscowości super hotel ok 2 km od centrum stalidy Malii gdzie można spotkać pełno dyskotek i poznać nocnego życia na temat jedzenia nie moge za dużo powiedzieć ponbieważ jechała bez wyżywienia ale w pobliskich barach tawernach pizzeriach mozna spokojnie napić czy zjeśc coś dobrego... ahh gdybym mogła wrócić tam jeszcze raz...nie zapomne pysznych drinków i nisamowitej atmosfery panujeącej w oddalonej o 300 m od hotelu pubu z charkterystycznymi hamakami pozdrawiam przy okazji... Mateusza i Olge z Limanowej gdzie sie pożnaliśmy basen czysty hotel przy morzu z bajecznymi widokami... dobra rada dla osób które sie wybierają na krete ... polecam korzystac z miejscowych biur podrózy poniewaz mozna o 60 % taniej znaleźc tą sama wycieczke a jeśli ktoś spotka życzliwych ludzi czy znajomych z hotelu to zawsze można wynając busa na 10 osób i zwiedzic piękną wyspe... my akurat ze znajomymi byliśmy na wschodzie wyspy...miejscowość VAI boooosko...las palm krystalicznie czysta i ciepła woda cuudownie...aż chce tam wrocić... za 15 euro mozna tez zrobić sobie wycieczke do Knossos,,,labiryntu minotaura mozna dojechac tam busem wiec logistycznych problemów nie było bilet nabywa sie w autokarze. który prosze sie nie zdziwić gdy sie spóźni 30 minut ogólnie wyspa śliczna warta obejrzenia wszystkich podróżującym życze udanych wakacji ! pozdrawiam^^ IP: 77.253.41.84
|
jola
|
#4 09:30, 26.08.2010
|
Gość |
A czy może pamiętasz jak się biura nazywały pdróży?? czy santorini jest tańsze niż z polskiego BP? IP: 77.253.32.201
|
basia
|
#5 07:50, 27.08.2010
|
Gość |
jeśli chodzi o nazwy miejscowych biur podróży to nie jestem w stanie wymienić nazwy poniewaz na glównej ulicy jest ich mnóstwo. wystarczy wejśc i popytać. pewne jest jedno przez biuro podróży każda wycieczka jest droższa nawet o 50% ze względu na marże czy zysk jaki narzuca sobie biuro opodróży... no coż na pośrednictwo sie płaci.;/ dlatego polecam rozmawiać nawet z turystami którzy byli pytać i korzystać... znajomi byli na Santorini też własnie z miejscowego biura podrózy w stalidzie i wrócili zadowoleni a dzięki temu że zapłacili mniej o 50% to mogli jechac z nami do heraklionu i knossos dla porównania wycieczka do knossos i labiryntu minotaura i po drodze do heraklionu wyniosła nas ok 15 EUR/os a ta sama organizowana przez rezydenta chyba ok 30 EUR. wiec naprawde warto szukać czegoś samemu tak przypomniała mi sie nazwa hotelu w którym spędziłam swój urlop Hotel NEON ***. polecam. Pozdrawiam ii ciekawa jestem waszych wrażeń z pobytu na Krecie IP: 81.219.229.198
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie