Turnus 06-15-Sierpień 2010 Witam,byliśmy trzeci raz z tym biurem i musimy przyznać,że organizacyjnie jest coraz gorzej,niepotrzebne przesiadki i czekanie na inne autobusy-w Chorwacji ludzie jadący do Wrocławia przesiedli się do drugiego autokaru a następnie w Polsce po dotarciu obu autobusów do Katowic wsiedliśmy do ślimaczącego się autokaru jadącego z miejscowości 70km za nami,który dotarł na miejsce przesiadki 6 godzin po nas!!!!!!! UWAŻAJCIE NA AUTOBUSY Z FIRMY SOBOLEWSCY-ŁADNE ALE Z KATOWIC DO POZNANIA MIELIŚMY CO GODZINĘ PRZERWE NA PAIEROSA DLA KIEROWCÓW I DOJECHALIŚMY NA MIEJCE PO 7GODZINACH!!!!!! I TO ONI SPÓŹNILI SIE Z CZARNOGÓRY PONAD 6 GODZIN!!!! PROPONUJEMY OIS ZMIENIĆ PRZEWOŹNIKA MOŻE BĘDZIE SZYBCIEJ,NIE WSPOMNE O TYM ,ZE NA LISTACH BYLI LUDZIE ,KTÓRZY ZREZYGNOWALI Z WYCIECZKI!!!
BRAWO DLA KIEROWCÓW Z WARSZAWY-CHORWACJA -POLSKA 15 GODZIN!!
GORĄCO NIE POLECAM !!!
OIS POLECAM GORĄCO ZMIENIĆ ORGANIZACJE PRZEWOZU PASAŻERÓW
OIS
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Nieezadowolony
|
#1 12:44, 18.08.2010
|
Gość |
IP: 83.12.89.162
|
#2 23:04, 18.08.2010
|
|
Użytkownik
|
OIS - cóż słyszałam od jednych że jest beznadziejnie a od nich ze super. więc już sama nie wiem. Ale to chyba zależy jak się trafi. Więc człowiek płaci tez za adrenalinę bo nie wiem gdzie i w jakich warunkach wyląduje IP: 84.10.136.26
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie