Byłem z tego biura na wakacjach w Chorwacji zostałem oszukany na kwotę 810zł czekam
na zwrot tych pieniędzy dwa miesiące i nic . Nawet nie raczą rozmawiać przez telefon odsyłają od jednej osoby do drugiej . Narazie sprawa skierowana do rzecznika spraw konsumenckich a jak nic nie pomoże to sąd . Skasowali za drogę do Gdańska i wysadzili w Warszawie bo dalej im się nie chciało jechać . Po 10 dniach wakacji z dwójką dzieci i żoną z bagażami musieliśmy się tułać i czekać 3 godziny na pociąg , ale kasę sie wzieło za dowóz do Gdańska . Brak żadnej reakcji biura nic mają wszystko w d....e tylko zgarnąć kasę .
uwaga !!! na zaniżony standart w Chorwacji zapłaciłem za dwa apartamenty lecz dzieci miały spać w małej pakamerze w której była urządzona ala kuchnia wraz z latającymi tam robakami ( mam porobione zdięcia pokoju i robactwa ) całkiem coś innego niż na fotkach na ich stronie .Rozmowa z rezydentem na temat zmiany pokoju nic nie dała dzieci musialy spędzać noce na materacach w naszym pokoju. Sprawa prawdopodobnie wyloduje w sądzie bo OIS na temat reklamacji i zwrotu za bilety milczy
ois oszukuje klijentów
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 21:07, 20.09.2010
|
|
Użytkownik
|
IP: 87.205.65.235
|
gość1
|
#2 18:26, 21.09.2010
|
Gość |
Ja też nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Ok. 2.400 złotych. Do wyjazdu nie doszło z winy biura. Też wydzwaniam i wysyłam meile i NIC. Czekam ponad miesiąc. Zgłaszam sprawę na Policję. IP: 178.37.8.179
|
liza
|
#3 21:04, 22.09.2010
|
Gość |
proponuje spawe zglosic w izbie turystyki,moze ktos sie za nich wezmie IP: 78.8.0.98
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie