:P Chciałam się podzielić moimi wrażeniami z tegorocznych wczasów na Zakhyntos.Byłam wraz z moja rodziną na przelomie wrzesnia i pażdziernika w hotelu Planos Beach w miejscowości Tsilivi.Napewno duże znaczenie ma fakt że turnus 2-tygodniowy na którym bylismy był ostatnim jeśli chodzi o Polaków na tej wyspie.W zw.z tym było spokojnie, w dzień prawie pusto w miasteczku, dopiero wieczorem było widac że jeszcze trochę turystów jest.Ogólnie Tsilivi jest takie w sam raz ,wszystko co ma byc jest:tawerny,wypożyczalnie,sklepy.Ale miało być o hotelu i o biurze.Hotel typowy dla Grecji,rodzinny interes ,mały,przytulny-3 budynki mieszkalne i osobny z recepcją i jadalnią.Pokoje czyste,łazienka byle jaka-mała i starodawna.Jedzenie bardzo smaczne,stale donoszone.Ludzie z obsługi przemili.Dobra lokalizacja hotelu,jedna z lepszych,5 min.do morza.Biuro Rainbow Tours spisało nam się juz po raz drugi ,też była Grecja za pierwszym razem.Na wielką pochwałę zasługuje rezydentka ,Pani Kasia Szyńska,naprawdę mamy porównanie i jest to najbardziej profesjonalna rezydentka jaką do tej pory spotkalismy.Przemiła,pomocna ,zawsze punktualna ,nie okazywała znudzenia ,nie uciekała czym prędzej ze spotkań .Naprawdę szacun.Ogólnie polecam. :lol:Tammy11@wp.pl - wrazie pytań piszcie :D
IP: 93.89.201.134