Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy polecacie urlop w Grecji na Korfu? Znalazłem w internecie w biurze podróży Sopol ciekawą ofertę wycieczki właśnie tam i zastanawiam się czy warto tam jechać na wakacje. Nie interesuje mnie wyjazd gdzie tylko będę mógł leżeć przed hotelem ale chciałbym jeszcze coś zobaczyć. Jakie miejsca polecacie do odwiedzenia tam?
Wakacje w Grecji
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 10:31, 23.11.2010
|
|
Użytkownik
|
IP: 83.7.180.167
|
#2 21:47, 27.11.2010
|
|
Użytkownik
|
Szczerze powiedziawszy o biurze nic nie słyszałam i nie wiem czy bym zaryzykowała podróż z kimś o kim nie mam pojęcia. Co do samej Grecji, to na pewno warto pojechać - pogoda piękna, bardzo ciekawa kultura i przede wszystkim całe mnóstwo zabytków. Inne biura takie jak triada, Alfastar czy itaka też mają na pewno dobre ceny, może warto się rozejrzeć u kogoś bardziej "pewnego". IP: 83.6.208.222
|
Gabi
|
#3 20:19, 28.11.2010
|
Gość |
ja to polecam Kretę, wiele osób sądzi, że przereklamowana jest ale to nieprawda! może wschodnia tak, bo jest bardziej oblegana, ale napewno nie zachodnia. Byłam w tym roku, w sierpniu i coś pięknego! kąpiesz się w morzu i z jednej strony widok na wyspę, a z drugiej na góry. Nie wspomnę o wycieczkach lokalnych. Tam są takie cuda natury, że naprawdę polecam. Zachodnia Kreta jest trochę droższa,ale piękniejsza. Jest wiele możliwości zwiedzania, wycieczki fakultatywne, samochód, motor, quad. Ceny zbliżone jak nasze i jak już ktoś się zdecyduje to jeżeli ma możliwość niech jedzie na 2 tyg, bo 1 to zdecydowanie za krótko ... IP: 87.205.166.153
|
Sylwia
|
#4 18:34, 29.11.2010
|
Gość |
Ja tez zdecydowanie polecam Kretę, to wspaniała wyspa! Jest tam co zwiedzać. Przede wszystkim można tam podziwiać wspaniałe widoki. I muszę powiedzieć, że maja fantastyczne jedzenie. Ja wróciłam ze wspaniałymi wspomnieniami. Jeśli wolisz wybrać się na jakąś zorganizowaną przez biuro wycieczkę to jedź sobie faktycznie z kimś bardziej pewnym. Alfa Star na pewno organizuje fajne wycieczki na Kretę ( to właśnie z nimi byłam). Ale nie ma co jechać z jakimś mało znanym biurem... IP: 195.150.165.2
|
Mateusz G.
|
#5 10:41, 03.12.2010
|
Gość |
Lolka ma trochę racji, lepiej wybierać bardziej sprawdzonych touroperatorów. Co do samego kierunku wakacji to muszę przyznać, że Grecja to bardzo atrakcyjne miejsce. W Itace można rezerwować na przykład hotele na Krecie, Zakynthos, Evia czy wspomnianym przez ciebie Korfu. IP: 188.147.245.255
|
#6 14:55, 03.12.2010
|
|
Użytkownik
|
lolka ta firma wygląda na pewną z tego co czytałem na ich stronie to istnieją już wiele lat. Do tego co nieco pogrzebałem po różnych forach i ludzie pozytywnie wypowiadali się o tej firmie. Pozostałym dziękuje za propozycje. Po powrocie podzielę się z wami wrażeniami. IP: 83.4.16.22
|
#7 16:36, 06.12.2010
|
|
Użytkownik
|
Jeżeli nie masz obaw to leć. Każdy lata na wczasy z kim chce i powierza swoje pieniądze komu chce. Ja napisałam tylko swoją opinię na ten temat i dalej ją podtrzymuję. Wolę większe i pewniejsze biura, z tego co czytam na forach to są to po prostu lepsi organizatorzy. Z nazwą Twojego biura nigdy się nie spotkałam. Za to o triadzie, tui, neckermanie czy Alfastarze tak. IP: 195.74.79.17
|
kewna
|
#8 19:25, 30.12.2010
|
Gość |
Ja Twojego biura też nie znam, ale jak im jestes w stanie zaufać no to spoko. Ja do tej pory 2 lata temu byłam z itaką, stwierdziłam, że muszę znaleźć coś tańszego i poleciałam w te wakacje z Alfastarem. Wcześniej byłam kilka lat temu jeszcze ze scan holiday, ale nie wiem czy oni jeszcze istnieją. IP: 87.96.43.219
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie