» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Ciekawe miejsce dla pary

Ciekawe miejsce dla pary

Strona: 1

Autor Treść
kleik
Gość
Chcemy w przyszłym roku polecieć z dziewczyną na dwa tygodnie w jakieś ciepłe miejsce. Myśleliśmy o Turcji lub Egipcie. Podróż odbyłaby się w marcu lub kwietniu - tak jeszcze przed sezonem. W jakich biurach najlepiej się rozglądać? Tak żeby był jakiś w miarę duży wybór, a cena nie bardzo wygórowana? Zależy mi na tym żeby jak najszybciej to rezerwować, bo będę musiał sie jeszcze starać o urlop więc jak najwcześniej muszę wiedzieć kiedy. Z góry dzięki!
IP: 91.94.241.57
Użytkownik
Wiesz co, podejrzewam, że jest ciepło. Natomiast fajne są teraz promocje np do Tunezji. Podejrzewam, że temperatura jest wyższa niż u nas, znajomi niedawno byli w Tunisie, bardzo sobie chwalili i samo miejsce i organizację.
IP: 83.31.132.81
Liwka
Gość
Marzec, kwiecień to fajny termin. Jest tam bardzo ciepło a jeszcze nie ma aż tylu turystów. Jeśli chodzi o BP to ja latam z Alfa Starem. Bardzo fajne biuro, mają przystępne ceny. Jeżeli chodzi o organizację, to wszystko zawsze jest w porządku . Mogę Ci je polecić bo po prostu z nimi latam już od kilku sezonów. Są ok.
IP: 195.150.165.2
Arleta
Gość
Tak, Alfa to faktycznie fajne biuro. Jeśli chodzi o Tunezję to maja bardzo fajne hotele ofercie a przede wszystkim ceny. Na prawdę można za śmieszne pieniądze pojechać tam do fajnego kurortu. Przejrzyjcie sobie ich ofertę bo warto.
zuzannka
Gość
My z chłopakiem zdecydowaliśmy, że fajnym miejscem do spędzenia ze sobą trochę czasu będzie Tunezja. Nie będzie pewnie za dużo turystów, samo miejsce wydaje się ciekawe, no a poza tym z licznych opowieści wiem, że i cenowo dla pary studentów będzie w sam raz. Tych ofert last minute jest całkiem sporo, jest z czego wybierać.
IP: 81.219.189.145
Liwka
Gość
Tunezja fajna i faktycznie bardzo tania. Myślę, że będziecie zadowoleni. Szczególnie, że teraz są różne last minute i bardzo fajne hotele są w bardzo niskich cenach.
Użytkownik
Słuchajcie, jest tyle ofert last minute, że naprawdę wystarczy wejsc na pierwszą lepszą stronę i można coś dla siebie znaleźć. Tunezja jest dobrym kierunkiem, bo nie jest bardzo daleko, a przy tym nie bardzo drogo. W cenie zazwyczaj jest ubezpieczenie, przelot, zakwaterowanie, także jak się patrzy na cenę ok 1400 zł np to nie jest to dużo.
IP: 83.6.78.246
Riki
Gość
Jeśli chcecie sobie też popływać to tylko Morze Czerwone lub....Karaiby,tylko tam w porze zima- wiosna mozna to robić(woda ma 24 st),a Morze Śródziemne dopiero od lata.
IP: 109.32.191.24
Użytkownik
Tak, ale jak ktoś chce sobie popływać i nacieszyć się urlopem to na szczęście jest coś takiego jak podgrzewany basen! Bardzo dobrze się sprawdza, zwłaszcza kiedy wieczorami już np w Egipcie zaczyna się robić chłodno. W opisie każdego hotelu powinna być taka informacja. Uwielbiam morskie kąpiele, ale muszę przyznać, że pływa lepiej się w basenie! Kleik, a biuro wybrałeś? Nie wiem jak jest w neck. czy tui czy innych, w alfie do 31 stycznia jest gwarancja niezmienności ceny.
IP: 83.6.76.85
Malina
Gość
Wakacje dla pary.... my z mężem byliśmy na Teneryfie w hotelu Paradise Park z alfastarem. 6 basenów, restauracje, bardzo ładne, duże pokoje. Do plaży ok 600 metrów, ale mieliśmy specjalny autobus, który zawoził nas nad wodę. Mieliśmy dzienną oraz wieczorną animację, poza tym : fitness, jacuzzi na ostatnim piętrze ze wspaniałym widokiem na Los Cristianos, squasha, tenis stołowy, saunę, jacuzzi, łaźnię turecką. Uwielbialiśmy z mężem nowoczesne centrum SPA „Atlantyda”. Bawiliśmy się fantastycznie do tego stopnia, że w tym roku lecimy tam jeszcze raz na 2 tygodnie.
IP: 178.235.211.74
Violet
Gość
kilka lat temu byłam z narzeczonym w Turcji w hotelu Mirador i było naprawde miło. byliśmy we dwójkę i nastawialismy się bardziej na spokojne romantyczne wakacje i hotel spełnił nasze oczekiwania. dyskretna i uprzejma obsługa, pokoje o dobrym standardzie, smaczne jedzonko... z okna widzieliśmy morze, to było naprawde extra. plaża też niczego sobie...najpierw kamienista, ale jak się odejdzie kilkaset metrów to zaczynała sie juz piaszczysta. cisza, spokój, bez setek turystow... takie akurat miejsce na romantyczny wypoczynek:D
IP: 83.4.69.76
pawelek
Gość
Ciepłe miejsce? To może wody termalne w Tatralandii na słowacji. Moze nie najcieplejszy kraj, ale za to klimat gorący. Energia też wytwarza ciepło, więc dacie rade:)
IP: 31.63.174.42
AdamP.
Gość
chyba cos jest w tej tatralandii...ja tam poznałem moją obecną narzeczona! kocham Cię Haneczko!:***
IP: 83.4.166.186
PiotrekzPionek
Gość
zgadzam sie z przedmówcami, że Tatralandia to całkiem dobre miejsce na wspolny wyjzad. nie jest standardowo po prostu, jest jakas akcja, zabawa, jest fajno :)
IP: 83.4.167.81

Strona: 1

Forum turystyczne » Ciekawe miejsce dla pary

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij