» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Korfu Roda "Blue Lagoon"

Korfu Roda "Blue Lagoon"

Dodaj opinię Blue Lagoon opinie

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Autor Treść
Grzegorz
Gość
Co oni z tą jazdą przez Macedonię?? Przez Bułgarię nie ma tyle stania na granicy!! My rok temu tam jechaliśmy przez Bułgarię i szybko a z powrotem przez Macedonię i też długi postój ok 3 h
IP: 89.76.100.234
Użytkownik
Tak zgadza się Grzegorz tylko wtedy jechały autokary Pastuszaka w tym roku jeżdżą ponoć różni przewoźnicy, ja wcześniej jechałem z b. p . Tęcza i jechaliśmy przez Macedonię mimo że od dawna słyszy się o różnych przygodach na tej granicy
IP: 195.117.93.1
Grzegorz
Gość
:) Na pewno to ma jakiś związek z oszczędnościami na trasie
IP: 89.76.100.234
joker555
Gość
a jak hałas z ulicy, co jest w pokojach, jakieś inne robactwo, co z obcymi na basenie i jak daleko do plaży, i czemu plaża jest be? które pokoje najlepsze dla rodzin z dziećmi( czy od strony basenu czy od ogrodu), jakie ceny w marketach, gdzie najlepiej dają jeść, czy rezydent ok, czy są jakieś animacje dla dzieci i dla dorosłych, szczególnie co najbardziej dokuczało (oprócz komarów), największe plusy i minusy (ale pojechałem, hehe). Pozdro.
IP: 82.143.150.152
Michal
Gość
dokładnie, proszę napiszcie trochę więcej o samym hotelu i jego warunkach, na co zwracać uwagę przy kwaterowaniu itd, ja lecę tam 1 sierpnia i mile widziane jakieś wskazówki od Was, byłych jego mieszkańców :)
z góry dzięki
Pozdrawiam
IP: 212.87.240.50
Gringo
Gość
Witam właśnie wróciłem z Blue Lagoon, hotelik i studia przeciętne, wyżywienie jeśli ktoś wykupił beznadziejne, lepiej się stołować samemu, na ośrodku 80% rencistów i emerytów którym przeszkadza chociażby skakanie do wody. Ośrodka pilnuje właścicielka Katarina czy jakoś tak, lepiej u niej coś kupić, chociażby szklankę wody bo inaczej będzie patrzeć na was tak jakbyście ją okradali, co do basenów to przyznam że bardzo fajne, można w nich pływać do 21:00 później wlewają chlor i jest zakaz ale oczywiście zakazy są po to by je łamać a Katarina po to by was po nocach gonić z miotłą:D
IP: 91.146.224.13
Kasia
Gość
do Gringo!!! A jak plaża? no i samo miasteczko !!! Wycieczki??? Proszę podziel się wszystkimi wiadomościami-z góry dziękuję!!! :)
IP: 95.160.139.13
JOKER555
Gość
do gringo! a ta Katarina to chociaż warta żeby się z nią po nocach poganiać, hehehe??? (joke:)) I co ciekawego można u niej kupić i czy jest droga? No właśnie , i jak z tą plażą ,bo różne głosy chodzą.Pozdro.
IP: 213.77.6.20
Gość
cześć. może ktoś coś więcej napisać o samej miejscowości , i plaży. co znaczy be???
IP: 83.238.182.253
Gringo
Gość
co do plaży to polecam pozostać w ośrodku przy czystej wodzie w basenie bo plaże brudne i delikatnie mówiąc brzydkie. Wycieczki to polecam a zarazem zmuszam na "Barbekju" czy jakoś tak:P, koszt to 39 ojro za osobę ale widoki kosmiczne!!!!! Jest na prawdę pięknie! Na innych wycieczkach nie byłem. Jeśli chodzi o Katerinę jak wygląda to pozostawię to w tajemnicy:D Nic u niej nie kupujcie, na mieście o wiele taniej. Jeżeli jedziecie fajną paczką to będzie zajebiście a jeżeli sami w parze to radzę znaleźć dobre towarzystwo do zabawy:)
Użytkownik
właśnie znalazłem ten filmik mam nadzieje, że wszystko na żywo jest tak samo http://www.youtube.com/watch?v=dR81mkL-Pno Gringo potwierdź proszę czy to napewno tak wygląda pozdrawiam
iza
Gość
jestem rozczarowana tym żepiszecie o tym że plaże są brzydkie i brudne- miałam nadzieje posiedzieć nad morzem na plaży a tu zawód. gringo napisz coś wiecej o samej miejscowości. a ogólnie to jesteś zadowolony???
IP: 83.238.182.253
Marta
Gość
hej,
Mam pytanie do osob, ktore juz tam byly, czy w poblizu hotelu sa jakies dyskoteki? i jak tam wyglada zycie nocne?
IP: 83.10.187.96
Gringo
Gość
Marta jak sobie weźmiesz kolumny i sprzęt HiFi to będziesz miała dyskotekę:D
Marta
Gość
Gringo czyli w okolicach hotelu nie ma w ogole dyskotek? ;>
IP: 83.10.187.96
Gringo
Gość
Są małe puby w których leci muzyka, ale spotkasz tam dwie babcie które wyrywają kasiastego pijanego emeryta ;]
szyszka24
Gość
Helo, a jedzie ktoś może do blue lagoon pod koniec lipca bo ja sie wybieram z chłopakiem może uda sie wcześniej kogoś poznać ??? pozdrawiam licze na miłe towarzystwo
IP: 83.30.48.245
szyszka24
Gość
Helo, a jedzie ktoś może do blue lagoon pod koniec lipca bo ja sie wybieram z chłopakiem może uda sie wcześniej kogoś poznać ??? pozdrawiam licze na miłe towarzystwo
Michał
Gość
Hej szyszka, ja sie z moją panną wybieramy tam 1 sierpnia, także jak coś to szukaj Michała i Marleny :)
IP: 87.239.183.116
szyszka24
Gość
do blue lagoon ?? super jak coś to Agnieszka i Marcin mała blondynka i koleś z brzuchem heheh
szyszka24
Gość
a macie jakąś ekipę czy sami jedziecie i skąd dokładnie bo my wyjeżdzamy autokarem 29 lipca z katowic
Użytkownik
ja z żoną wystartuje 8 sierpnia wiec może jeszcze zdążymy wspólnie zabalować
Michal
Gość
nie mamy ekipy, lecimy we dwoje 1 sierpnia z Pyrzowic, o ile nam lotniska nie zmienia w ostatniej chwili, jak cos to moje gg 3019844
IP: 87.239.183.183
Michal
Gość
artur79 my tam siedzimy do 14stego wiec na pewno pobalujemy :)
IP: 87.239.183.183
szyszka24
Gość
Może ktoś jeszcze się wypowie, kto zamierza tam pojechać w najbliższym terminie, może jakies porady ???
Pozdrawiam w wakacyjnym nastroju :)
IP: 83.22.141.232

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Forum turystyczne » Grecja » Korfu Roda "Blue Lagoon"

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij