» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Korfu Roda "Blue Lagoon"

Korfu Roda "Blue Lagoon"

Dodaj opinię Blue Lagoon opinie

Strona: « < ... 3 4 5 6 7

Autor Treść
MONIKA1984
Gość
W niedziele wyjezdzam:) wiec dam znac jak bylo:)
IP: 89.70.197.194
aaa
Gość
to bedziemy czekac na relacje z pobytu i mile widziane jakies zdjecia z okolicy :) a czy ktoś ma jakieś informacje na temat plazy przy lagoon? dużo pisze na forach ze jest strasznie kamienista i ze lepiej przejsc spory kawalek dalej wtedy bedzie wiecej piasku?
IP: 37.225.247.27
aniula
Gość
Witam na forum jade do blue lagoon 5 lipca. W zeszłym roku byłam na zakyntos. zwiedziłam również rodos tassos i krete i powiem jedno za każdym razem na forum ludzie narzekali na plaże że brud łazienki bez brodzików i zasłon itd.

Jadę do grecjii 10 raz i powiem wam jedno grecy już tacy są nie dbają o wygląd zewnętrzny swoich ośrodków ale za to potrafią zrobić taką wokół siebie atmosferę że człowiek nie ma ochoty wyjeżdżać.

A jak chcecie super wygody to zapraszam do hoteli 5* ale nie za cene 1000zł tylko ok 4000 za tydzień tylko w takim hotelu nie poznacie grecji.

2008 roku byłam z orbis trawel na Rodos aparthotel Nest opisywali że brud i ruina. A to były najlepsze wakcje właściel Michali organizował co sobote wieczur grecki na własny koszt zabawy dla dzieci pokazy tanców greckich a nawet mecze piłki nożnej polska kontra grecja, A w czasy były za 1550 zł za 2 tygodnie samolotem co więceć chcieć przytulnie miło no i pogoda.
IP: 178.37.193.249
aaa
Gość
Też nie rozumiem ludzi ktorzy za minimalna cene wymagają niewiadomo czego. w Tamtym roku byliśm w parali, naczytalismy się na forach że plaza brzydka i wiekszosc negatywów na kazdy temat a w rezultacie były to wspaniałe wakacje i pojechala bym w to samo miejsce jeszcze raz. My do blue lagoon jedziemy 28 sierpnia i tez mam nadzieje ze ta bedzie :)
IP: 37.225.227.249
aniula
Gość
:P Witam czy ktoś już wrócił z tego hotelu i może coś opowiedziec.
IP: 94.254.194.148
Carro
Gość
Własnie czemu taka cisza. Moja kumpela była w Panosie w Acharavi.....i wiem, że w blue lagoon trochę ludzi było.....
IP: 178.212.41.20
aaa
Gość
moze wkoncu ktoś opisze tegoroczny pobyt tam :) miło by bylo wiedzieć czego się spodziewac :)) a wy też się wybieracie do lagoon ;>
IP: 37.108.39.249
aniula
Gość
Ja jadę z rodzinkom 5 lipca
IP: 94.254.132.1
inka
Gość
Wyjeżdzam z rodzina do Panosa w sierpniu, może ktoś napisze jak jest w tym miejscu, jak wygląda plaża, jak jest z wyżywieniem i gdzie można zjeśc coś smacznego?
IP: 79.191.88.69
aaa
Gość
a wiecie może czy gdzieś w pobliżu mozna skorzystać z motorówek lub skuterków wodnych ? fajną opcją było by tez nurkowanie. Proszę o odpowiedz ;) i jak to jest z butami do wody? potrzebne ? będę w blue lagoon
IP: 31.61.136.226
aniula
Gość
Czy był już kotoś w tym hotelu i moe się podzielić wrażeniami.
IP: 77.253.243.86
Użytkownik
HELO. W piatek wrocilam ze znajomymi z blue lagoon!!! I naprawde za ta cene byly to cudowne wakacje. Basen sliczny i dla dzieci i dla doroslych , do apartamentow rowniez nie mam zarzutow.. ogolnie hotel ok tylko nieco zaniedbany... Do morza skrotem ktory bardzo szybko idzie znalesc doslownie 5 min spacerkiem, bez skrotu 10-15 min .Miejscowosc Roda mała ale przyjazna, plaze waskie , piaszczyste... Blisko autobusem do sidari , piechota do arahawi doslownie pol godz plaza wiec mozna inne miejscowosci rowniez zwiedzic bez duzych kosztow... Wynajem skuterow, kladow, motorow, rowerow bez problemu. Do sklepow rowniez bliziutko. Jedyna wada podrozy jest czas spedzony w autokarze zeby tam dojechac i wrocic . jechalismy w jedna strone 36 godz...:( Naprawde wakacje bardzo udane !!! Juz tesknie!!!
IP: 89.70.198.7
Carro
Gość
Dzięki za informacje....a buty do wody brać??
IP: 178.212.41.20
Użytkownik
mozesz zabrac chociaz mi nie byly potrzebne... sam muszisz ocenic
aniula
Gość
Witam Monika 1984 mam pytanie czy właścicielka jest bardzo wymagająca jadę z trójką dzieci i potrafią być głośnie.
Jak z cenami na miejscu gdzie najlepiej się stołować.
IP: 77.253.243.86
Użytkownik
Hej "aniula", nie martw sie nikt nie bedzie sie skarzyl na glosne dzieciaki:) Nie bylo problemu z wlascicielka w jakiejkolwiek kwesti!! Wogole malo ja bylo tam widac! Romeo wszystkiego pilnuje, a mu nic nie przeszkadza. Mozecie pozdrowic go od Moniki i Ani z Polski!!! Jesli chodzi o ceny , to przeliczajac na polskie zl to napewno nie ma najtaniej ale wydaje mi sie ze tez nie jest jakos maxymalnie drogo! Mysmy duzo jedzonka zabrali z polski i tam tylko podgrzewalismy wiec jesli chodzi o posilki to cizko odp ...
Domi
Gość
HEJ :) 18.08 wyjeżdżamy razem z chłopakiem do blu lagoon :) czy ktoś z okolic bielska-białej jedzie?... Jestem przerażona Waszymi opiniami na temat tego hotelu i pobliskiej plaży :( mam wielką nadzieję ,że to pomyłka i będzie pięknie.
IP: 88.135.179.90
Carro
Gość
Hej Domi ja jadę z mężem 18.08.....z Gliwic, ale w Bielsku się spotkamy :)))
IP: 178.212.41.1
aaa
Gość
ok service splajtowało :)
IP: 37.108.15.46
aaa
Gość
powiedzcie mi z jakich biur jedziecie do Grecji ?
IP: 37.108.15.46
beapska@gmail.com
Gość
LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!! Nie kupujcie wczasów do hotelu ""BLUE LAGOON" . Cały hotel składa się z bungali i piętrowego budynku w którym da się mieszkać ale biuro podróży "ok service" zakwaterowało nas w bungalach i dobrze że już tego biura nie ma . Jak hotel i biuro to jeden wielki syf.Bungale to zagrzybione i cuchnące pomieszczenia z zardzewiałymi lodówkami i całkowicie odpadające drzwi . Jedzenie na śniadanie to samo przez dwa tygodnie a obiadokolacja zróżnicowana , zdarzyło się mięso grilowane na wpół surowe i młodzież już tego nie zjadła trzeba było gdzie indziej szukać jedzenia. PORAŻKA Do morza daleko i morze brudne jak jechać na Korfu to nie Roda i nie ten hotel . Zdarzyły się jajka na śniadanie i Romeo stał patrzył kto ile jajek na twardo bierze jak więcej niż jedno to trzeba było odłożyć . Pokoje "sprzątane" co drugi dzień.
IP: 83.5.41.145
GOŚĆ
Gość
A może jakieś opinie z tegorocznego pobytu w BLEU LAGOON od kogos życzliwego,komu się podobało? Wyjeżdżam w połowie sierpnia z 12 letnim synem i mam w planach odpocząć i dobrze się bawić.Syn liczy na super basen! Luksusów nie oczekujemy raczej normalnych warunków a opinie na forach są bardzo różne.Napiszcie!!!!!!!!
IP: 89.73.132.92
M89
Gość
Hej, czy jedzie ktoś w tym roku na początku września do Blue Lagoon?
:)
IP: 46.239.160.190
gość
Gość
Trzy dni temu wróciliśmy z Bleu lagoon .Sam hotel w porządku oprócz bocznych bungalowów/atak szerszeni,wilgoć/nie dajcie się tam umieścić,apartamentowiec super.Bardzo ładny basen,nie polecam wykupywania posiłków na miejscu,za tę cenę wyżywić się można bez problemu w knajpkach nad morzem.Plaża może nie najładniejsza ale spoko,bardzo daleko w głąb morza płytka cudowna woda.Kto chce może wykupywać leżaki/5-7 euro komplet,ale jeżeli póldziemy 10-15min w lewo w stronę hotelu Missis Roda Beach to znajdziemy fajną dziką plażę gdzie bez problemu można się rozłożyć z własnym sprzętem,ijest bardzo mało ludzi.Wycieczki poleca ale z biur podróży na mieście /wprawdzie nie mają polskich pilotów ale wersja angielska ok,ceny bezkonkurencyjne w porównaniu z naszym biurem/Co do drogi z Polski to zależy od środka transportu.Wrazie pytań chętnie odpowiem.
IP: 89.73.132.92

Strona: « < ... 3 4 5 6 7

Forum turystyczne » Grecja » Korfu Roda "Blue Lagoon"

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij